به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید.

  • تصویر کاربر صالح چهارشنبه ۱۶ مهر ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۳۳۲ مشاهده پرسش
    سلام آقای کتر خسته نباشید بعضی وقت ها صبح ها از شدت ادرار و پر شدن مثانه از خواب بیدار میشم ولی میرم دستشویی به اندازه خیلی کم ادرار میکنم و اون حس ادرار هم از بین میرهیعنی بیشتر از اون ادراری تو مثانه ام نیست به نظرتون این یه بیماری هستش؟؟؟؟/
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۶ مهر ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      نه بیماری نیست. شب ها مایعات کمتر استفاده کنید
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۶ مهر ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۲۵۵۷ مشاهده پرسش
    بهترین روش برای جلوگیری از زود انزالی وافزایش زمان سکس?
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۶ مهر ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      زودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با درواروهایی مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین و سرترالین می توان آنرا کنترل کرد ولی تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود
      اسپری لیدوکائین ۱۰% یا کرم زیالا-پی یکی از این داروهاست. ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت (بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). اگر از کاندوم استفاده نمی کنید بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید.
  • تصویر کاربر اشکان پنجشنبه ۱۷ مهر ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۲۳۳ مشاهده پرسش
    سلام و عرض خسته نباشید خدمت اقای دکتر جباری
    اقای دکتر من جوانی ۲۰ ساله هستم که بیضه هام نامتقارن هستند.بیضه سمت راستم بزرکتر از بیضه سمت چپ میباشد و پایین تر قرار دارد و با لمس بیضه ها احساس درد میکنم.اقای دکتر این طبیعی است یا واریکوسل است؟و اینکه هزینه عمل واریکوسل چقدر است؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۶ مهر ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      ابتدا بهتره توسط ارولوژیست معاینه شوید
    2. تصویر کاربر اشکان چهارشنبه ۱۶ مهر ۹۳( ۱ دهه پیش)
      ببخشید اقای دکتر نگفتید هزینه عمل وایکوسل چقد است؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۷ مهر ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      بستگی به بیمه تان و بیمارستانی که عمل می کنید بستگی دارد
    4. نمایش سایر ۲ پاسخ
  • تصویر کاربر احسان چهارشنبه ۱۶ مهر ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۲۲۵ مشاهده پرسش
    سال دارم و مجردم و دارای انحراف آلت تناسلی هستم که فکر میکنم بدلیل خوابیدن روی شکم (دمر) از بچگی به این مشکل مواجه شدم. تصویر آن را که در حمام گرفته ام برای شما ارسال کرده ام در پیوست. لطفا بفرمایید چه کنم و نیاز به عمل دارم؟ زمانی که بخواهم با همسر آینده ام مواجه شوم چه کنم.از خجالت؟ همچنین طول آن یازده سانتیمتر است و کمی هم پیچیده علاوه بر کجی.  لازم بذکر است ادرار کردنم بصورت نشسته همراه با سوزش است که فکر میکنم بخاطر همین انحراف باشد. برای همین همیشه ایستاده ادرار میکنم یا اگر بنشینم مجبورم آلتم را صاف کنم که نسوزد هنگام ادرار.
    متشکرم از توجه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۶ مهر ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      به نظر میزان انحنا زیاد است و بایستی با جراحی اصلاح شود
  • تصویر کاربر رامین چهارشنبه ۱۶ مهر ۹۳( ۱ دهه پیش) تعداد بازدید: ۲۵۴ مشاهده پرسش
    سلام
    اقای دکتر ایا من میتونم الت خود رو بزرگ کنم ضمنا چقدر هزینه داره ؟و چقدر طول میکشه ایا با جراحی انجام میشه یا به روش های دیگه
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۶ مهر ۹۳( ۱ دهه پیش)
      سلام
      اندازه آلت تناسلی تابع ژنتیک و ارث می باشد و کمتر تحت تاثیر عوامل محیطی می باشد . موضوعی که می تواند در روابط جنسی تاثیر بگذارد سایز آلت در حالت نعوظ می باشد اگر چه برخی از مردان تمایل دارند که حتی در حالت شل نیز آلت تناسلی بزرگی داشته باشند اما به دلیل جمع شدن آلت یا زیاد بودن چربی زیر شکم (ناحیه شرمگاهی) آلت کوچک به نظر می رسد اگر چه در واقع اینطور نبوده و این دسته از افراد بیشتر آلت پنهان دارند. اندازه گیری طول آلت در حالت کشیده شده با دست یا در حالت نعوظ و از محل اتصال آلت به استخوان شرمگاهی لگن (به نام سمفیز پوبیس) و در حالی که چربی را به عقب می رانید تا سر آلت تناسلی می باشد. محیط آلت در حالت نعوظ و از قسمت میانی آن اندازه گیری می شود.
      حداقل اندازه طول آلت در حالت کشیده ۹ سانتیمتر گزارش شده است و حداقل محیط آلت در حالت نعوظ ۸ سانتیمتر می باشد. البته این اعداد تقریبی بوده و بدیهی است در جوامع و نژادهای گوناگون می تواند متغیر باشد.
      وقتی صحبت از افزایش سایز آلت می شود سه روش کلی به ذهن می رسد:
      ۱. داروها اعم از قرص، کپسول، کرم ها و انواع آمپول ها که در شبکه های ماهواره ای و فضای مجازی و هر از چندگاهی با اسامی جدید و بسته بندی های اغوا کننده تبلیغ می شود و بر تاثیر پذیری صد در صدی آن تاکید می کنند. بایستی گفت تا کنون هیچ دارویی که قادر باشد سایز آلت را افزایش دهند شناخته نشده و در مراکز علمی و آکادمیک و به دور از تبلیغات تجاری هنوز دارویی ساخته نشده تا بتواند باعث افزایش سایز آلت تناسلی بوسیله دارو شود.
      ۲. روش های کششی مثل استفاده از اکستندرها و کشنده هایی مثل لارجرباکس، استفاده از وکیوم و استفاده از تمرینات پنیمور. در مورد تاثیر روش های کششی و میزان این تاثیر و ماندگاری آن اختلاف نظر وجود دارد بعضی مقلات بر اثر بخشی آن و برخی بر بی اثر بودنش گزارشاتی ارائه داده اند اما به نظر می رسد که این روش ها اگر هم موثر باشند در نهایت رضایت فرد را فراهم نمی کند ضمن اینکه استفاده افراطی و نادرست از این روش ها می تواند مضر و آسیب رسان به بافت های اسفنجی آلت و عروق و اعصاب آن باشد.
      ۳. روش های جراحی. هنوز روش استانداردی که مورد قبول و پذیرش همه جراحان باشد وجود ندارد و علت آن عوارض زیاد جراحی و اثربخشی کم آن است. در حال حاضر شایع ترین و کم عارضه ترین روش برای افزایش طول آلت تناسلی قطع لیگمان ساسپنسوری است. در این روش حدود ۲ سانت به سایز آلت افزوده می شود و عوارض آن شامل احتمال آسیب به عروق و اعصاب آلت و در نتیجه اختلال در سفتی و نعوظ و همچنین بد شکل شدن محل جراحی در بالای آلت می باشد. برای افزایش قطر آلت هم از تزریق چربی یا آلوگرافت استفاده می شود که به دلیل عوارض زیاد تقریبا مترود شده و کمتر جراحی حاضر است خطرات آنرا بپذیرد و عوارض آن بقدری است که خیلی اوقات منجر به جراحی مجدد وتخلیه مواد کاشته شده در اطراف آلت می شود.
درحال دریافت اطلاعات

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید