به سیستم مشاوره پزشکی دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.
خاموش کردن V.P.N
لطفا برای پرداخت حتما ف.ی.ل.ت.ر ش.ک.ن V.P.N خود را غیر فعال کنید.
شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید
لیست پرسشها (۵۸,۵۴۶ پرسش)
علی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۹۴ مشاهده پرسش
سلام خسته نباشید من ۱۸ سالمه و میخوام ازدواج کنم اگر خدا بخواد ….. من طول التم ۹ سانت اگر بلند بشه ۱۲ سانت میشه ایا برای ازدواج خوبه و تا حالا رابطه ای نداشتم تا بدونم اگر زود به من جواب بدین ممنون میشم- با سلام خدمت اقای دکتر .میخواستم بپرسم واکسن گارداسیل برای پدرم که ۴۶ سالشون تموم شده و مادرم که ۵۲ سالشون مفیده یا بی فایدس؟و چرا این واکسن محدوده سنی داره؟
بعد سوال بعدم اینه نوبت سوم واکسن شش ماه بعد از نوبت اول باشه یا شش ماه بعد از نوبت دوم ؟
خیلی ممنون - باسلام.
اقای دکتر من مبتلا به اچ پی وی هستم.
میخواستم بدونم احتمال انتقال از لیف و حوله مشترک چقدر است.ایا مثل رابطه جنسی است.چون تو رابطه جنسی یکبار هم احتمال بالایی داره ایا حوله و لیف هم اینطورین؟
سوال بعدی هم اینه چطور توالت فرنگی باعث انتقال نمیشه ولی حوله و لیف میشه خب چه فرقی داره در توالت و حوله و لیف همگی الوده و درتماس فرد الوده اند خب بدن فرد سالم بهش برخورد بکنه مبتلا میشه پس چرا از توالت منتقل نمیشه ولی حوله و لیف اره؟
باتشکر - سلام چند روز سوزش دارم هنگام ادار کردن اول ادار مثل خون اما تیره از التم خارج میشه و بعد ادار با سوزش خارج میشه راه درمان در ضمن ارتباطی تواین چند وقته نداشتم مممنون
-
دکتر محمد جباری جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( ۵ سال پیش)
سلام
بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیص یا درمانی را مطرح کنم. توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.
-
- باسلام.
اقای دکتر من مبتلا به اچ پی وی هستم.شما توصیه به مصرف سیر میکنین.میخواستم بدونم چجوری از سیر استفاده کنم که هم خاصیتشو استفاده کنم هم مشکل بوی بدش در دهان کمتر بشه؟وزمان مصرفش در روز کی باشه؟
سوال بعدیم درمورد تیغ نزدن و نخاروندن و…این کارها باید چه مدت رعایت بشن ایا تا اخر عمر باید باشه؟
سوال دیگم اینه ایا مصرف شکر و نوشیدنی های شیرین و گوشت باعث تضعیف سیستم ایمنی میشه؟
باتشکر
سوال بعدی درمورد
درحال دریافت اطلاعات
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید