به سیستم مشاوره پزشکی دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.
خاموش کردن V.P.N
لطفا برای پرداخت حتما ف.ی.ل.ت.ر ش.ک.ن V.P.N خود را غیر فعال کنید.
شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید
لیست پرسشها (۵۸,۵۳۸ پرسش)
te5 شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( ۸ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۹۵ مشاهده پرسش
با سلام خدمت اقای دکتر
در رابطه با سوال با کد z90uy334581 جهت برطرف کردن کوشت اضافه قدیمی در زیر ختنه کاه الت که فرمودید با لیزر رفع می شود
ایا لیزر این مورد توسط جنابعالی در مطب انجام می شود واکر اینکونه است کی می توان مراجعه کرد
با تشکر-
دکتر محمد جباری شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( ۸ سال پیش)
سلام
بله در مطب توسط اینجانب انجام می شود برای تعیین وقت با مطب روزهای زوج از ساعت ۲ به بعد تماس بگیرید
آدرس مطب:خ میرزای شیرازی , نرسیده به خ شهید بهشتی, کوچه شهدا , پلاک ۲۲ , طبقه ۴, واحد ۲۰ :
تلفن:۸۸۷۱۳۶۳۲
۰۹۱۰۹۸۱۹۰۵۰
-
- از اخرین بار که با همسر خود امیزش جنسی داشتم ۱۰ روز گذشته و الت تناسلی من حالت نعوظ خودش از دست داده،راهنمائی کنید
-
دکتر محمد جباری شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( ۸ سال پیش)
سلام
اینحالت معمولا گذراست ولی اگر بیش از یک ماه بطول انجامید نیاز به معاینه و ارزیابی توسط پزشک دارد.یک مسافارت خوب و کوتاه گاه می تواند مشکل را برطرف سازد.
-
- باسلام.۳۲ ساله هستم.۳ ماه هست علایم عفونت مجرا دارم.ترشحات سفید ولی اغلب بیرنگ که لباس زیر رو مرطوب میکنه.در آزمایش عفونت نشون داده نشده.اما علایم بیسار به عفونت میخورن.هماچوری ۱ پلاس.مخاط many.در سونوگرافی کلیه مثانه و پروستات مشکلی ندارند.به آنتی بیوتیک ها جواب مناسب داده نمیشه.سفکسیم.سفالکسین.سیپرو و هم اکنون شبی یک عدد نیترو فروانتویین.چند روز قبل هم اسپکتینومایسین تزریق کردم که موقتا علایم رو تخفیف داد.ممنون میشم راهنمایی کنید.
-
دکتر محمد جباری شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( ۸ سال پیش)
سلام
به نظر من از ترشحات کشت بدهی و اگر کشت منفی باشد نیازی به درمان با آنتی بیوتیک نیست
-
- مصرف روزانه یک قرص ۲۰ میلیگرمی تادالافیل از ۲ سال پیش برای بنده مضر است یا می توانم ادامه بدم. مشکل بنده را حل کرده.
-
دکتر محمد جباری شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( ۸ سال پیش)
سلام
من توصیه می کنم بجای مصرف روزانه، فقط در مواردی که قصد رابطه دارید از قرص استفاده کنید.
-
- اقای دکتر سلام بنده ۳۶ سال سن دارم و ۳ سال است ازدواج کردم، از همون اول زندگی، میل جنسی من پایین بود به نحوی که به زور تمایل داشتم هفته ای یکبار با همسرم سکس کنم. از همین میزان تمایل به سکس هم، تقریبا هر دوبار یکبار همون اوایل سکس، آلتم میخوابید و شل میشد و دیگه بلند نمیشد. پیش متخصص ارولوژی( اقای افشاریان) رفتم و ایشان از حدود ۲ سال پیش به بنده استفاده از قرص تادافیل ۱۰ تا ۲۰ میلیگرم رو بطور " روزانه " تجویز کردند و من هم از حدود ۲ سال پیش روزی یک قرص تادالافیل ۱۰ و یا ۲۰ میخورم. در این مدت تقریبا مشکل راست شدن التم حل شده ولی وقتی قرص نخورم یا دوزش رو کمتر از ۲۰ میکنم آلتم باز هنگام سکس با همسرم میخوابه. پیش روان پزشک هم رفتم و مدت ۶ ماهه قرص بوپروپیوم روزانه ۲۰۰-۳۰۰ میلیگرم میخورم. اینم بگم که قبل از ازدواج معتادخودارضایی با یه سری از صحنه های خاص سکسی بودم. ضمنا ازمایش هورمون های جنسی و اسپرم هم دادم و همش اوکی بوده و سردی جنسی من هن بیشتر نسبت به همسرمه و علارغم زیبایی زیاد همسرم ولی انگار عادی شده! سوالم اینه که خوردن روزانه قرص تادالافیل برام ضرری نداره؟ و اگر داره چه باید بکنم.
-
دکتر محمد جباری شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( ۸ سال پیش)
سلام
با توجه به توضیحات شما به نظر می رسد شما دچار عادات ناصحیح جنسی شده اید. با توجه به سن تان من توصیه می کنم بجای مصرف روزانه، فقط در مواردی که قصد رابطه دارید از قرص استفاده کنید.
-
درحال دریافت اطلاعات
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید