به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید

  • تصویر کاربر حامد چهارشنبه ۲ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 414 مشاهده پرسش
    آقای دکتر درحال نزدیکی آلت شل میشود
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲ آبان ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.

  • تصویر کاربر ابراهیم چهارشنبه ۲ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    من 5 روز پیش عمل tul انجام دادم و پزشک لوله double j در زیر کلیه تعبیه نموده ، هنوز دارای ادرار خونی و تکرر ادرار می باشم. آیا این امر طبیعی است.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲ آبان ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      تا زمانی که دبل جی دارید اینحالات رخ می دهد و طبیعی است.

  • تصویر کاربر ف.فرید چهارشنبه ۲ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 184 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    خانومی هستم 41 ساله ومتاهل
    تست پاپ اسمیر نرمال و تست hpvاز دهانه ی رحم مثبت باتیپ 43(lowrisk)
    1-آیا اینهایی که درقسمت پایین دهانه ی واژن هستند،زگیل تناسلی اند؟؟
    2-میشه ایمیونس روزی یک عدد وپاور فیت روزی 2عدد وزینک پلاس شبی یک عدد مصرف کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲ آبان ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      وقت بخیر خانومی هستم 41 ساله ومتاهل تست پاپ اسمیر نرمال و تست hpvاز دهانه ی رحم مثبت باتیپ 43(lowrisk)
      1-آیا اینهایی که درقسمت پایین دهانه ی واژن هستند،زگیل تناسلی اند؟؟……………………..خیر
      2-میشه ایمیونس روزی یک عدد وپاور فیت روزی 2عدد وزینک پلاس شبی یک عدد مصرف کنم؟…………..ایمیونیس و زینک پلاس را یک روز درمیان استفاده کنید

  • تصویر کاربر مهسا چهارشنبه ۲ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 297 مشاهده پرسش
    سلام‌اقای دکتر.اینکه ویروس اینقدر میتونه رو حوله و سطوح زنده بمونه یعنی بچه ها در معرض خطر هستن؟چطور تو حمام از بچه محافظت کنیم‌ویروس اچ پی‌وی رو نگیره.اگه حوله خودمون‌رو بندازیم لباس شویی و بعدا لباسای بچه رو بندازیم لباس شویی لباساش ویروسی میشه؟اگه حوله بچه به حوله ما بخوره حوله ش ویروسی میشه؟توروخدا بگید یعنی ویروس از این راه ها هم منتقل میشه؟ و اینکه اگر زگیل دهانی نداشته باشیم یعنی دهانمون به ویروس الوده نیست؟از طریق بوسیدن بچه به بچه منتقل نمیشه ویروس؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲ آبان ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      از طریق این روش هایی که فرمودید بیماری منتقل نمی شود.

  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۲ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 278 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من ۱۶ سالمه حالت تناسلیم ۵ سانت و شقش ۹ .۱۰ سانته به نظر شما چیکار کنم خیلی کوچیکه قد ۱۶۵ و وزن هم ۵۱
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲ آبان ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      کاری برای افزایش سایز آلت نمی توان کرد.

درحال دریافت اطلاعات

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید