به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمد جباری فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری خوش آمدید.

 

شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید

  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۵ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 448 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر عزیز بنده ۲۵ ساله چند وقتیه بیضه سمت چپم خیلی ورم میکنه از حالت طبیعیش خیلی بزرگتره میشه اما اصلا درد نداره علت چی میتونه باشه به چه دکتری مراجعه کنم با تشکر از پاسخی که میدهید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۵ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیص یا درمانی را مطرح کنم. توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.
  • تصویر کاربر امین شنبه ۲۵ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 490 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید
    پدر بنده71سال سن دارند آزمایش خون دادند که مقدار کراتین 1.6 و اوره 36 گزارش شده بود، آیا این مقدار غیرطبیعی است؟
    سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۵ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر یاسر شنبه ۲۵ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 357 مشاهده پرسش
    با سلام بنده در رابطه جنسی همیشه زود انزالی دارم لطفا راهنمایی بفرمایید بیماری خاصی ندارم درمان چیست
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۵ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت 6 ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین 30 یا 60 میلی گرمی 1 تا 3 ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۵ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    سلام.دکتر ضربه با زانو خورد بالای آلت تناسلی سمت چپ الان درد کشیده به بیضه ها و کمی کبود شده
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۵ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر انتظامی شنبه ۲۵ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 405 مشاهده پرسش
    باسلام یک سال پیش مشکلات اداری زیادی داشتم رفتم دکتر عمل لیزری تراش پروستات انجام دادم .بعد دوماه به علت خوب نشدن دوباره دکتر سیستوسکپی وگفت مجرای ادرار گرفتگی داشته.باز هم بعد 4ماه اصلا بهتر نشدم تکرر خیلی زیاد و سوزش باقی بود برای بار سوم دکتر دیگری رفتم گفت بایدسیستوسکپی بشم که باز هم عمل شدم دکتر گفت گردن مثانه تنگ بود، الان که دو ماه ازآخرین عمل میگذرد تکرر ادرار زیاد وسوزش داخل مثانه آسایش را ازمن گرفته .سونوگرافی اندازه پروستات خوبه وعکس از مجرا هم گرفتم مجرا بازه .خودم فکر میکنم که مثانه ام یه مشکلی داره چون ادرارم دیر میاد.لطفا یه دارو برای مثانه عصبی من بدین.سن من 60سال از رفسنجان مزاحم شدم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۵ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید

کلیک کنید