طول عمر ویروس زگیل تناسلی و ویروس hpv

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

زگیل­ تناسلی خارجی (EGW) که کوندیلوماتا آکومیناتا (CA) نیز نامیده می­شود، شایع ترین بیماری ویروسی یافته شده در اجتماعات انسانی حال حاضر هستند که از طریق رابطه  جنسی منتقل می­گردند.

طول عمر ویروس hpv

در رابطه با طول عمر ویروس زگیل تناسلی پژوهشگران بر این باورند که عفونت اولیه به طور طبیعی گذراست و در 4 ماه نخست عفونت، تقریباً 30% زگیل­ ها به طور خود به خود فروکش می­کنند.

برآورد شده است که مشکل 20% دیگر طی 2 سال بعدی حل می­شود. با این وجود، میزان بهبودی درازمدت هم­چنان ناشناخته است. گمان می­شود که حتی با درمان­های مناسب، بیش­تر موارد زگیل­ تناسلی خارجی طی 3 ماه پس از عفونت دوباره عود کنند. عوامل افزاینده­ ی خطر دوام ویروس شامل ضعف ایمنی میزبان، عفونت هم­زمان ویروس اچ پی وی در مردان، تعداد زیاد شرکای جنسی، عفونت با گونه­ های پرخطر HPV و سن بالای بیمار هستند.

بر عکس، میزان موارد فروکش کردن خود به خودی، وابسته به وجود لنفوسیت­های CD4+ در لایه­ های میانی و بیرونی پوست است؛ این لنفوسیت­ها نقش مهمی را که سیستم ایمنی در تعیین چگونگی روند عفونت ویروسی بازی می­کند، تقویت می­کنند. علاوه بر این، گمان بر این است که در زمینه ­ای از عوامل خطرزای بالینی دیگر مانند بارداری، عفونت ماندگار می­تواند خطر پیش­رفت بدخیمی را افزایش دهد. بیش­تر موارد زگیل تناسلی خارجی را می­توان تنها بر اساس تاریخچه­ ی دقیق بالینی و معاینه­ ی فیزیکی تشخیص داد. در معاینه­ ی فیزیکی، ثبت یافته­ ها و وسعت درگیری ضایعات دارای اهمیت حیاتی است که در صورت نیاز، می­تواند با معاینه­ ی مهبل به وسیله­ ی اسپکولوم، آنوسکوپی با دقت بالا، سیگموئیدوسکوپی، کولپوسکوپی کامل شود.

در صورتی که عفونت مختصر یا مبهم باشد، می­توان از محلول 3% تا 5% اسید استیک (آزمایش استووایت) برای رنگ ­آمیزی ضایعات به رنگ سفید و نمایان ساختن آن­ها ، استفاده کرد. تقریباً هیچ­گاه برای تشخیص نیاز به بیوپسی نیست، با این وجود برای آسیب­های زگیل تناسلی پرخطر و دارای احتمال افزایش خطر بدخیمی، توصیه می­شود. این موضوع شامل مواردی است که عبارتند از:

  • افراد دارای ضعف ایمنی
  • افرادی که به درمان پاسخ نمی­دهند
  • آنانی که دارای ویژگی­ های غیرمعمول مانند زخم هستند
  • زگیل ­هایی که ظاهر آن­ها به سرعت تغییر می­کند یا ضایعه زگیلی به بافت زیرین چسبیده است، دیده­ می­شود.

جدیدترین اخبار زگیل تناسلی

تخمین زده می­شود که تنها در ایالات متحده­ ی آمریکا سالانه حدود 3 تا 6 میلیون ابتلا به زگیل تناسلی رخ می دهد، که تقریباً معادل 1% جمعیت فعال جنسی است. اثبات شده است که ابتلا به زگیل های تناسلی نتیجه­ مستقیم ابتلا به ویروس پاپیلومای انسانی یا HPV است. گر چه زگیل ­های تناسلی خارجی در هر دو جنس رخ می­دهد، اما این واقعیت که 67% از جامعه­ مبتلایان را زنان تشکیل می­دهند این گمان را تقویت می­کند که احتمال بروز این بیماری در زنان اندکی بیش­تر است.

با این وجود، اطلاعاتی که اخیراً از بریتانیا به دست آمده نشان می دهد، مردان بیشتر از زنان به زگیل­ های تناسلی مبتلا شده­ اند خلاف این مطلب را نشان می­دهد. عفونت HPV که یکی از عوامل اصلی ابتلا به سرطان دهانه ی رحم است، علاوه بر زگیل­ های تناسلی، با پیشرفت انواعی از بیماری های بدخیم و پیش ­بدخیم نواحی مقعدی-تناسلی و دهانی-حلقی در ارتباط است. این موضوع به بیان علت بار عظیمی که توسط HPV بر اقتصاد تحمیل شده است کمک می­کند، بطوریکه در سال 2004 در ایالات متحده با در نظر گرفتن هزینه ­های مستقیم درمان زگیل تناسلی و هزینه­ های ناشی از سرطان تهاجمی دهانه­ی رحم (وابسته به HPV) معادل 4 میلیارد دلار برآورد گردیده است.

در حال حاضر بیش از 160 گونه­ ی شناخته شده­ ی مجزا از HPV وجود دارد که 40 گونه از آن­ها می­توانند در ناحیه­ ی مقعدی-تناسلی عفونت ایجاد نمایند. گونه ­های کم­ خطر مانند گونه­ های 6 و 11 HPV شامل نژادهای ویروسی است که به ندرت موجب بروز سرطان­ های دهانه­ ی رحم می­شوند. به هر حال، عفونت با این ژنوتیپ ­ها علت 90% بیماری های زگیل تناسلی است. در مقابل، گونه­ های 16 و 18 HPV به شدت با رشد غیرطبیعی سلول­ های دهانه­ ی رحم، فرج، مهبل و مقعد همراه است و شواهد عفونت با این ژنوتیپ­ ها در 70% کارسینوماهای سلول سنگ­فرشی دهانه­ی رحم (SCC) یافت می­شود.

به همین علت، آن­ها به عنوان گونه­ ای پرخطر سرطان ­زا شناخته می­شوند. گونه ­های با خطر متوسط، مانند گونه ­های 29، 31، 33، 45، 51، 52، 56، 58 و 59 غالباً با رشد سلول های سنگ­فرشی جدید همراهند؛ به هر حال، گمان می­رود که در موارد نادر، دوره­ ی پیش­رفت بعضی از این گونه­ ها در جهت تبدیل به SCC دهانه­ ی رحمی، غیرفعال ­تر باشد. مبتلایان به سرطان ممکن است به طور هم­زمان، دچار عفونت با گونه ­های دیگر ویروس HPV نیز گردند، و ماهیت دقیق عفونت می­تواند علامت پیش­ آگهی مهمی برای سرطان دهانه­ رحم باشد. اگر چه، این موضوع نقش تعیین­ کننده ­ای در تشخیص و درمان زگیل تناسلی ندارد. در ادامه فیلم لیزر زگیل تناسلی آمده است.

همه ­گیر شناسی(اپیدمیولوژی)

بروز و شیوع عفونت HPV در 35 سال گذشته به شدت در حال افزایش بوده است. برآوردهای فعلی نشان می­دهد که احتمالاً حدود 20 میلیون آمریکایی به ویروس آلوده هستند و تقریباً سالانه 5/5 میلیون مورد ابتلای جدید در ایلات متحده گزارش می­شود. با توجه به این که خطر ابتلا به HPV با افزایش سن به شدت کاهش می­ یابد، تقریباً نیمی از موارد ابتلای جدید در جوانان با سن 15 تا 24 سال دیده می­شود. در حقیقت، تخمین زده می­شود که 75% تا 80% بزرگسالانی که از لحاظ جنسی فعال هستند، پیش از سن 50 سالگی به گونه­ ای از عفونت­های تناسلی HPV دچار می­گردند.

روند رو به افزایش HPV که در جمعیت جوان گزارش شده است می­تواند هم به روند رو به کاهش سن نخستین تماس جنسی، و هم به افزایش تعداد شرکای جنسی مربوط باشد. HPV به شدت مسری است و در درجه­ ی نخست از طریق رابطه­ ی جنسی منتقل می­شود که شامل تماس جنسی دهانی و مقعدی نیز می­ گردد.

در موارد بسیار نادر، انتقال عمودی و خود تلقیحی (ممکن است شخص ضایعه را نشناسد و مدام آن را دست‌کاری کند. با آلودگی دست می‌‌تواند ویروس را به جاهای دیگر بدن نیز منتقل کند) نیز می­تواند دلیل انتشار بیماری باشد. گمان می­شود که پس از تماس جنسی با فرد مبتلا به HPV، خطر ابتلا به ویروس و مشکلات فزاینده­ ی متعاقب آن مانند زگیل­های تناسلی، 75% باشد. در فعالان جنسی، میزان بالای انتقال به تنهایی منجر به خطر همیشگی ابتلا به زگیل­های تناسلی خارجی می­شود. هم­چنین، میزان ابتلا به زگیل­ تناسلی خارجی در افرادی که به طور مداوم دارای تماس­های جنسی محافظت نشده هستند، یا از داروهای خوراکی پیش­گیری از بارداری استفاده می­کنند، یا سابقه­ ی ابتلا به عفونت­هایی که از طریق جنسی منتقل می­گردند را دارند، یا دچار ضعف ایمنی هستند، می­ تواند بیش­تر هم باشد. فراموش نکنید که:

درمان قطعی زگیل تناسلی زنان به منظور پیشگیری از سرطان رحم ضروری است.

دوره زگیل تناسلی

پس از نخستین تماس با ویروس و آلودگی و پیش از ظهور علائم بالینی، HPV به دوره­ ی نهفتگی از 3 هفته تا 8 ماه نیاز دارد. به هر روی، این ویروس ­ها به طور میانگین 2 تا 3 ماه پس از نخستین تماس علائم خود را نشان می­دهند. به علاوه، این ویروس می تواند در میان سلول­های اپیتلیال، مدت طولانی­ تری غیرفعال بماند که منجر به عفونت­ های نهفته (تحت­ بالینی) می­گردد و ممکن است در تمام عمر فرد نمایان نشوند. گمان بر این است که میزان عفونت خاموش HPV در جوامع انسانی 40% باشد، که این عدد با مثبت شدن نمونه ­های ویروس در آزمایش DNA افراد غیربیمارِ دارای پوست ناحیه­ ی تناسلی ظاهراً سالم، به دست آمده است.

تظاهرات بالینی زگیل­ های تناسلی خارجی می­تواند بر اساس اندازه، تعداد و محل زگیل­ ها، بسیار متفاوت باشد. زگیل­ های تناسلی معمولا در بافت­ های مرطوب ناحیه­ ی مقعدی-تناسلی یافت می­شود، گر چه در برخی موارد پس از تماس جنسی دهانی با فرد آلوده، در دهان یا گلو نیز رشد می­کند. ظاهر زگیل ها می­تواند بسیار گوناگون باشد: از تخت تا گنبدی شکل، به شکل گل­ کلم یا ساقه­ دار. محیط یا ناحیه­ ی دور زگیل­ ها نیز می­تواند دارای رنگ و ظاهر متنوعی باشد که به تناوب سفید، صورتی، بنفش، قرمز یا قهوه­ ای، و از تخت تا مشبک یا برآمده گزارش شده ­اند.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

عکس واضح از زگیل تناسلی در زنان

بیمارانی که دارای زگیل­ های اندک هستند، معمولاً فاقد علامتند. تظاهرات اولیه­ ی زگیل­ های تناسلی خارجی معمولاً با بروز جوش­های کوچک و غیرقابل تشخیص 2-1 میلی­متریِ هم­رنگ گوشت، بر روی پوست آغاز می­شود؛ ممکن است این تظاهرات طی تمام دوره­ ی عفونت به همین شکل باقی بمانند، یا این که رشد نموده و قطرشان به چندین سانتی­متر برسد.

زگیل­ تناسلی می­تواند بدون علامت باشد به ویژه هنگامی که به تعداد کم یافت می­شود، با این حال، ضایعات زگیلی زیاد می­ توانند به ندرت دردناک بوده و یا همراه با ناراحتی شدید، حساسیت، سوزش و خارش باشند. به علاوه، زگیل­ های بزرگ در هنگام تماس ممکن است منشاء خون­ریزی و التهاب باشند که می­تواند در رابطه­ ی جنسی عادی، دفع یا زایمان ایجاد درد نماید.

زگیل تناسلی پرخطر

به طور معمول بدخیمی با گونه­ های پرخطر HPV مرتبط است، به ویژه گونه ­های 16 و 18؛ اگر چه در درگیری با گونه­ های کم­ خطر نیز دیده شده است. گمان می­شود کارسینومای زگیلی که کاملاً با SCC متفاوت است، با هر دو ژنوتیپ پرخطر و کم­ خطر همراه باشد. همان گونه که پیش از این گفته شد، عارضه دیگر عفونت­های HPV، افزایش خطر رشد بدخیمی است، به ویژه رشد غیرطبیعی سلول­های دهانه­ ی رحم و خطر درازمدت سرطان مهاجم. در حالی که در نهایت، اغلب عفونت­های HPV به طور خود به خود محو می شوند، یک­ سوم زگیل های تناسلی حاوی HPV پرخطر هستند و در 10% تا 20% زنانی که در معرض آن قرار دارند، عفونت­های سرطان­زای پایدار رشد می کند که با خطر بزرگ­تر پیش­رفت نئوپلاسم داخل اپیتلیالی دهانه­ی رحم (CIN) درجه II/III همراه است.

گمان بر این است که این علائم، آسیب­های پیش ­سرطانی باشند که اگر درمان نشوند، ممکن است منجر به بروز سرطان تهاجمی دهانه­ ی رحم گردند. سرطان آلت، که چندان شایع نیست، ارتباط متقابل محکمی را هم با عفونت پرخطر HPV و هم با سابقه­ ی زگیل های تناسلی خارجی ماندگار نشان می­دهد. در یک پژوهش شاهدی- موردی که بر روی 100 مرد مبتلا به سرطان آلت انجام شده نشان می دهد که در دارندگان پیشینه­ ی زگیل های تناسلی خارجی خطر سرطان آلت 9/5 بار در مقایسه با سایرین بیش­تر است.

طول عمر ویروس hpv خارج از بدن

طبق گفته یک متخصص اورولوژی، معمولاً انواع HPV که باعث ایجاد زگیل تناسلی می شوند، تنها دو تا سه ساعت در خارج از بدن انسان زنده می مانند. این متخصص بیان می کند که اگر ویروس در محیطی گرم و مرطوب باشد، می تواند بیش از یک روز زنده بماند. و همچنین اگر کسی با سطح آلوده تماس پوستی داشته باشد، ممکن است آلوده شود.

 

دکتر محمد جباری متخصص اورولوژی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.2/5 - (138 امتیاز)
  • تصویر کاربر یاسی شنبه ۱۰ خرداد ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 557 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر. تقریبا بیست روزی میشه که متوجه شدم یه دونه زگیل مقعدی دارم. خواستم با سرکه سیب و دارچین درمان شه که دچار سوختگی اطراف مقعد شدم که زخم ها بعدا زرد شدن و با پماد تتراسایکلین که خودتون گفتین بزنم(همون موقع که اینجوری شدم ازتون سوال کردم چیکار کنم)سوخگیها دارن خوب میشن. اما زگیل همچنان هست اما کوچیکتر از قبل. عکس واستون فرستادم. شما راهنمایی میکنید بدونم واااقعا زگیل هست یا نه؟؟ اگه نیست چیه پس؟؟ و اینکه لطف میکنید برای درمان راهنماییم کنید؟ سپاس فراااوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۰ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام
      در عکس که خیلی به زگیل نمی خورد و اگر سکس مقعدی نداشتید میشه گفت زگیل نیست . در مان های موضعی با توجه به محل آن که ممکن است باعث زخم نواحی مجاور شود توصیه نمی کنم و شاید بهترین درمان لیزر باشد

  • تصویر کاربر *** یکشنبه ۱۱ خرداد ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    حدود۴۷ روز پیش پسرم رو ختنه کردیم الان نگاه کردم دیدم التش قرمز وسرش بنفش پررنگه وحلقه ختنه یه قسمت کوچیکش جدا شده از الت مثل پاره شدگی میخواستم ببینم چرا اونجور شده وخدای نکرده عفونت کرده قرمز وبنفشه ؟؟باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۰ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام در صورت صلاحدید عکس واضح بفرستید تا بتوانم کمک تان کنم.

    2. تصویر کاربر *** شنبه ۱۰ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)
      سلام ببخشید نتونستم واضح تر از این بندازم
    3. تصویر کاربر *** شنبه ۱۰ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)
      سلام بهتر از این نشد بندازم
    4. تصویر کاربر *** یکشنبه ۱۱ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)
      اینه
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۱ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام
      متاسفانه این عکس ها اصلا قابل قضاوت نیستند بهتره برای معاینه حضورا به پزشک مراجعه داشته باشید

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر خشایار شنبه ۱۰ خرداد ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر عزیز
    پسری هستم مجرد ۲۵ ساله.
    سوالی داشتم در خصوص یک توده‌ی دردناک در پشت بیضه راست(نزدیک به کشاله‌ی ران).
    یک توده ی دردناک و همراه با سوزش در این ناحیه از بیضه‌ام وجود دارد. قبلا متوجه آن نشده بودم. تقریبا اندازه‌ی یک نخود ریز است. تا قبل از دست زدن به آن درد و سوزشی ندارد. وقتی دستم به آن می‌خورد یا اتفاقی با رانم برخورد می‌کند، درد شدید همراه با سوزش دارد. نگران شدم که این چه می‌تواند باشد.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۰ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام
      بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیص یا درمانی را مطرح کنم. احتمال دارد التهاب یا عفونت اپیدیدیم باشد. با اینحال توصیه می کنم حتما معاینه شوید و اگر لازم هست سونوگرافی بدهید و در صورت نیاز درمان شوید.

  • تصویر کاربر سرکو شنبه ۱۰ خرداد ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام خدمت جناب دکتر جباری
    من مردی29ساله هستم یک ماه و نیم پیش اقدام به بچه دارشدن کردم الان آزمایش خون خانمم بعد از دو ماه مثبته
    و چون از قبل خودم به دلیل عمل تنگی مجرای ادرار به وسیله سیستوسکوپی هم تحت نظر دکتر اورولوژی بوده ام ایشان قبل از اقدام برای بچه دار شدن سونوی و آزمایش اسپرم برام نوشت میخواهم نظر شما هم در مورد آزمایشاتم بدونم و آیا وجود واریکوسل در بیضه سمت چپ باید چه نوع عملی بشم و تمام نظرات تان برایم خیلی مهم هست بدونم نظر شما چیه؟ در مورد آزمایش و سونو و باید چکار بکنم
    آیاواریکوسل شدیده یا خفیف ودیر اقدام کنم برای عمل مشکلی برام پیش میاد؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۰ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام

      واریکوسل چپ دارید. خفیف یا شدید بودنش را ارولوژیست ها براساس معاینه مشخص می کنند نه سونوگرافی. درحال حاضر که همسرتان باردار شده اند نیازی به عمل نیست. اصولا جراحی واریکوسل زمانی توصیه میشه که مشکل ناباروری وجود داشته باشد. 

  • تصویر کاربر علی جمعه ۹ خرداد ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 657 مشاهده پرسش
    باسلام
    بنده دوتا مشکل همزمان درخصوص سکس دارم .
    اول اینکه زود انزالی دارم
    دوم اینکه آلت بنده خیلی سفت نمیشود و قبل از ارضا شدن هم درعرض ۲ثانیه شقی خود راازدست میدهد وشل می شود
    تقاضا دارم راهنمایی بفرمائید.
    ۴۵ساله هستم . ولی این مشکل را از۳۵سالگی دارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۹ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت 6 ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین 30 یا 60 میلی گرمی 1 تا 3 ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر س دوشنبه ۵ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 506 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ،خسته نباشید و واقعا بابت اینکه اینقدر شما اهمییت میدین ممنون ...
    من از بچگی یک دونه ی کوچک روی آلت تناسلیم بود و البته یادم نمیاد از کی بود و حتی چه اندازه، ولی الان که 23 سالمه و 5 ساله با یک دختر در رابطه هستم و به ندرت توی همین سال اخیر رابطه ی oral با هم داشتیم(و البته با هیچکس دیگه نداشتم) ؛الان متوجه ازدیاد دانه ها روی آلتم شدم...مطمئنن از خانومم نگرفتم ولی شکل دانه ها با هم تفاوت دارن و من سه روز پیش به دکتر پوست مراجعه کردم و ایشون گفتن زگیل تناسلی هست و بیار بسوزونم ...من الان به شدت نگران این هستم که آیا اون رابطه های اورال که مثلا 2 ماه یه بار بوده، ممکنه در اثر برخورد آلت با دهان خانومم ،این بیماریو من به ایشون انتقال داده باشم؟؟؟و اینکه درمان سرما درمانی (کرایو تراپی) این بیماریو درمان می کنه؟؟اگه میشه بگین خودم باید چکار کنم؟خانومم باید چیکار کنه؟و اینکه در حال حاضر دانشجو هستم و تا 24 25 خرداد نمی تونم بیام برای ویزیت حضوری...این مدت کار خاصی راجع به بهبودی این بیماری می تونم انجام بدم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۵ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      اگر نه شما و نه شریک جنسی تان به هیچ عنوان قبلا با کس گیری سکس نداته اید ضایعات مذکور زگیل نیستند. کرایوتراپی روی زگیل موثر است.
  • تصویر کاربر شيرپيا جمعه ۱۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    سلام آقاى دکتر
    خسته نباشيد
    من پسرى 23 ساله و متاهل هستم
    8ماهى ميشه که متوجه شدم زگيل تناسلى دارم
    و يک بار هم سوزوندمشون
    ولى دوباره رشد کردن وتعدادشون خيل بيشتر شده
    روى آلتم که به صورت کامل مشخصه
    فک کنم روى بيضه هامم دوتا داشته باشم
    در مقعدمم احساس خارش و سوزش ميکنم
    و دوبار احساس برجستگى زير زير پوستى داشتم
    که دستکاريش کردم و کندمشون
    که بعدش خونريزى داشت
    ولى مطمعن نيستم زگيل باشه
    انحناى سمت چپ آلت هم دارم ولى در نزديکى مشکلى ايجاد نميکنه
    همسرمم به پزشک زنان مراجعه کرده
    و نمونه بردارى ام کرده و خوشبختانه مبتلا نبود
    از چه روشى زگيل هارو از بين ببرم
    و چکار کنم که به زنم انتقال ندهم
    از کاندوم هم نميتونم استفاده کنم
    اگه ميشه روش ديگه اى توصيه کنيد
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      بهترین روش لیزر هست و تا درمان زگیل های موجود بهتره نزدیکی نداشته باشید
  • تصویر کاربر نیلوفر سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 438 مشاهده پرسش
    سلام من 21 ساله هستم و پارسال دچار تبخال تناسلی شدم البته با دارو خوب شدم و دیگه هم برام اتفاق نیفتاد دارم ازدواج میکنم میخواستم ببینم ممکنه تو آزمایش قبل از عقد که برای بیمارهای تناسلیه تاثیر بزاره و جوابش منفی بشه؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      خیر امکان ندارد
  • تصویر کاربر erfan جمعه ۱۹ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من 18 سال دارم و تا مدتی عمل خودارضایی می کردم حال از ضرر های این عمل آگاه شدم و دیگر این کار را انجام نمی دم .

    انتهای آلت تناسلی من یک قسمت پوستش روشن تر شده ( تقریبا سفید ) به حالت حلقه ای دور آلت رو گرفته ( زیر آلت نیست روی آن هست ) وقتی پوست رو تو دستم می گیرم تا لمس کنم انگار چند سنگ خیلی خیلی ریز زیر پوست آلت هست آیا مشکلی هست یا خیر ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۹ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      خیر مشکلی نیست
  • تصویر کاربر آرتین شنبه ۱۶ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 592 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    ممنون از اینکه وفتتون رو در اختیار من قرار دادید
    1)اگه زگیل تناسلی رو درمان نکنیم چه اتفاقی میافته؟
    2)داشتن زگیل تناسلی احتمال ابتلا به ایدز رو افزایش میده؟
    3)تماس جنسی با پسر 12 یا 11 ساله باعث انتقال ایدز میشه؟
    4)لکه های سفید پوستی رو آلت برای چیه؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۶ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      )اگه زگیل تناسلی رو درمان نکنیم چه اتفاقی میافته؟ بعضی خودبخود بهبود می یابند برخی سایان سال همانطور می مانند درصد کمی به سرطان تبدیل می شوند ضمن اینکه باعث انقال به دیگران می شود
      2)داشتن زگیل تناسلی احتمال ابتلا به ایدز رو افزایش میده؟ خیر
      3)تماس جنسی با پسر 12 یا 11 ساله باعث انتقال ایدز میشه؟ بله
      4)لکه های سفید پوستی رو آلت برای چیه؟ بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط