اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

طول عمر ویروس زگیل تناسلی و ویروس hpv

در این مقاله مطالعه می کنید:

زگیل­ تناسلی خارجی (EGW) که کوندیلوماتا آکومیناتا (CA) نیز نامیده می­شود، شایع ترین بیماری ویروسی یافته شده در اجتماعات انسانی حال حاضر هستند که از طریق رابطه  جنسی منتقل می­گردند.

طول عمر ویروس hpv

در رابطه با طول عمر ویروس زگیل تناسلی پژوهشگران بر این باورند که عفونت اولیه به طور طبیعی گذراست و در 4 ماه نخست عفونت، تقریباً 30% زگیل­ ها به طور خود به خود فروکش می­کنند.

برآورد شده است که مشکل 20% دیگر طی 2 سال بعدی حل می­شود. با این وجود، میزان بهبودی درازمدت هم­چنان ناشناخته است. گمان می­شود که حتی با درمان­های مناسب، بیش­تر موارد زگیل­ تناسلی خارجی طی 3 ماه پس از عفونت دوباره عود کنند. عوامل افزاینده­ ی خطر دوام ویروس شامل ضعف ایمنی میزبان، عفونت هم­زمان ویروس اچ پی وی در مردان، تعداد زیاد شرکای جنسی، عفونت با گونه­ های پرخطر HPV و سن بالای بیمار هستند.

بر عکس، میزان موارد فروکش کردن خود به خودی، وابسته به وجود لنفوسیت­های CD4+ در لایه­ های میانی و بیرونی پوست است؛ این لنفوسیت­ها نقش مهمی را که سیستم ایمنی در تعیین چگونگی روند عفونت ویروسی بازی می­کند، تقویت می­کنند. علاوه بر این، گمان بر این است که در زمینه ­ای از عوامل خطرزای بالینی دیگر مانند بارداری، عفونت ماندگار می­تواند خطر پیش­رفت بدخیمی را افزایش دهد. بیش­تر موارد زگیل تناسلی خارجی را می­توان تنها بر اساس تاریخچه­ ی دقیق بالینی و معاینه­ ی فیزیکی تشخیص داد. در معاینه­ ی فیزیکی، ثبت یافته­ ها و وسعت درگیری ضایعات دارای اهمیت حیاتی است که در صورت نیاز، می­تواند با معاینه­ ی مهبل به وسیله­ ی اسپکولوم، آنوسکوپی با دقت بالا، سیگموئیدوسکوپی، کولپوسکوپی کامل شود.

در صورتی که عفونت مختصر یا مبهم باشد، می­توان از محلول 3% تا 5% اسید استیک (آزمایش استووایت) برای رنگ ­آمیزی ضایعات به رنگ سفید و نمایان ساختن آن­ها ، استفاده کرد. تقریباً هیچ­گاه برای تشخیص نیاز به بیوپسی نیست، با این وجود برای آسیب­های زگیل تناسلی پرخطر و دارای احتمال افزایش خطر بدخیمی، توصیه می­شود. این موضوع شامل مواردی است که عبارتند از:

  • افراد دارای ضعف ایمنی
  • افرادی که به درمان پاسخ نمی­دهند
  • آنانی که دارای ویژگی­ های غیرمعمول مانند زخم هستند
  • زگیل ­هایی که ظاهر آن­ها به سرعت تغییر می­کند یا ضایعه زگیلی به بافت زیرین چسبیده است، دیده­ می­شود.

جدیدترین اخبار زگیل تناسلی

تخمین زده می­شود که تنها در ایالات متحده­ ی آمریکا سالانه حدود 3 تا 6 میلیون ابتلا به زگیل تناسلی رخ می دهد، که تقریباً معادل 1% جمعیت فعال جنسی است. اثبات شده است که ابتلا به زگیل های تناسلی نتیجه­ مستقیم ابتلا به ویروس پاپیلومای انسانی یا HPV است. گر چه زگیل ­های تناسلی خارجی در هر دو جنس رخ می­دهد، اما این واقعیت که 67% از جامعه­ مبتلایان را زنان تشکیل می­دهند این گمان را تقویت می­کند که احتمال بروز این بیماری در زنان اندکی بیش­تر است.

با این وجود، اطلاعاتی که اخیراً از بریتانیا به دست آمده نشان می دهد، مردان بیشتر از زنان به زگیل­ های تناسلی مبتلا شده­ اند خلاف این مطلب را نشان می­دهد. عفونت HPV که یکی از عوامل اصلی ابتلا به سرطان دهانه ی رحم است، علاوه بر زگیل­ های تناسلی، با پیشرفت انواعی از بیماری های بدخیم و پیش ­بدخیم نواحی مقعدی-تناسلی و دهانی-حلقی در ارتباط است. این موضوع به بیان علت بار عظیمی که توسط HPV بر اقتصاد تحمیل شده است کمک می­کند، بطوریکه در سال 2004 در ایالات متحده با در نظر گرفتن هزینه ­های مستقیم درمان زگیل تناسلی و هزینه­ های ناشی از سرطان تهاجمی دهانه­ی رحم (وابسته به HPV) معادل 4 میلیارد دلار برآورد گردیده است.

در حال حاضر بیش از 160 گونه­ ی شناخته شده­ ی مجزا از HPV وجود دارد که 40 گونه از آن­ها می­توانند در ناحیه­ ی مقعدی-تناسلی عفونت ایجاد نمایند. گونه ­های کم­ خطر مانند گونه­ های 6 و 11 HPV شامل نژادهای ویروسی است که به ندرت موجب بروز سرطان­ های دهانه­ ی رحم می­شوند. به هر حال، عفونت با این ژنوتیپ ­ها علت 90% بیماری های زگیل تناسلی است. در مقابل، گونه­ های 16 و 18 HPV به شدت با رشد غیرطبیعی سلول­ های دهانه­ ی رحم، فرج، مهبل و مقعد همراه است و شواهد عفونت با این ژنوتیپ­ ها در 70% کارسینوماهای سلول سنگ­فرشی دهانه­ی رحم (SCC) یافت می­شود.

به همین علت، آن­ها به عنوان گونه­ ای پرخطر سرطان ­زا شناخته می­شوند. گونه ­های با خطر متوسط، مانند گونه ­های 29، 31، 33، 45، 51، 52، 56، 58 و 59 غالباً با رشد سلول های سنگ­فرشی جدید همراهند؛ به هر حال، گمان می­رود که در موارد نادر، دوره­ ی پیش­رفت بعضی از این گونه­ ها در جهت تبدیل به SCC دهانه­ ی رحمی، غیرفعال ­تر باشد. مبتلایان به سرطان ممکن است به طور هم­زمان، دچار عفونت با گونه ­های دیگر ویروس HPV نیز گردند، و ماهیت دقیق عفونت می­تواند علامت پیش­ آگهی مهمی برای سرطان دهانه­ رحم باشد. اگر چه، این موضوع نقش تعیین­ کننده ­ای در تشخیص و درمان زگیل تناسلی ندارد. در ادامه فیلم لیزر زگیل تناسلی آمده است.

همه ­گیر شناسی(اپیدمیولوژی)

بروز و شیوع عفونت HPV در 35 سال گذشته به شدت در حال افزایش بوده است. برآوردهای فعلی نشان می­دهد که احتمالاً حدود 20 میلیون آمریکایی به ویروس آلوده هستند و تقریباً سالانه 5/5 میلیون مورد ابتلای جدید در ایلات متحده گزارش می­شود. با توجه به این که خطر ابتلا به HPV با افزایش سن به شدت کاهش می­ یابد، تقریباً نیمی از موارد ابتلای جدید در جوانان با سن 15 تا 24 سال دیده می­شود. در حقیقت، تخمین زده می­شود که 75% تا 80% بزرگسالانی که از لحاظ جنسی فعال هستند، پیش از سن 50 سالگی به گونه­ ای از عفونت­های تناسلی HPV دچار می­گردند.

روند رو به افزایش HPV که در جمعیت جوان گزارش شده است می­تواند هم به روند رو به کاهش سن نخستین تماس جنسی، و هم به افزایش تعداد شرکای جنسی مربوط باشد. HPV به شدت مسری است و در درجه­ ی نخست از طریق رابطه­ ی جنسی منتقل می­شود که شامل تماس جنسی دهانی و مقعدی نیز می­ گردد.

در موارد بسیار نادر، انتقال عمودی و خود تلقیحی (ممکن است شخص ضایعه را نشناسد و مدام آن را دست‌کاری کند. با آلودگی دست می‌‌تواند ویروس را به جاهای دیگر بدن نیز منتقل کند) نیز می­تواند دلیل انتشار بیماری باشد. گمان می­شود که پس از تماس جنسی با فرد مبتلا به HPV، خطر ابتلا به ویروس و مشکلات فزاینده­ ی متعاقب آن مانند زگیل­های تناسلی، 75% باشد. در فعالان جنسی، میزان بالای انتقال به تنهایی منجر به خطر همیشگی ابتلا به زگیل­های تناسلی خارجی می­شود. هم­چنین، میزان ابتلا به زگیل­ تناسلی خارجی در افرادی که به طور مداوم دارای تماس­های جنسی محافظت نشده هستند، یا از داروهای خوراکی پیش­گیری از بارداری استفاده می­کنند، یا سابقه­ ی ابتلا به عفونت­هایی که از طریق جنسی منتقل می­گردند را دارند، یا دچار ضعف ایمنی هستند، می­ تواند بیش­تر هم باشد. فراموش نکنید که:

درمان قطعی زگیل تناسلی زنان به منظور پیشگیری از سرطان رحم ضروری است.

دوره زگیل تناسلی

پس از نخستین تماس با ویروس و آلودگی و پیش از ظهور علائم بالینی، HPV به دوره­ ی نهفتگی از 3 هفته تا 8 ماه نیاز دارد. به هر روی، این ویروس ­ها به طور میانگین 2 تا 3 ماه پس از نخستین تماس علائم خود را نشان می­دهند. به علاوه، این ویروس می تواند در میان سلول­های اپیتلیال، مدت طولانی­ تری غیرفعال بماند که منجر به عفونت­ های نهفته (تحت­ بالینی) می­گردد و ممکن است در تمام عمر فرد نمایان نشوند. گمان بر این است که میزان عفونت خاموش HPV در جوامع انسانی 40% باشد، که این عدد با مثبت شدن نمونه ­های ویروس در آزمایش DNA افراد غیربیمارِ دارای پوست ناحیه­ ی تناسلی ظاهراً سالم، به دست آمده است.

تظاهرات بالینی زگیل­ های تناسلی خارجی می­تواند بر اساس اندازه، تعداد و محل زگیل­ ها، بسیار متفاوت باشد. زگیل­ های تناسلی معمولا در بافت­ های مرطوب ناحیه­ ی مقعدی-تناسلی یافت می­شود، گر چه در برخی موارد پس از تماس جنسی دهانی با فرد آلوده، در دهان یا گلو نیز رشد می­کند. ظاهر زگیل ها می­تواند بسیار گوناگون باشد: از تخت تا گنبدی شکل، به شکل گل­ کلم یا ساقه­ دار. محیط یا ناحیه­ ی دور زگیل­ ها نیز می­تواند دارای رنگ و ظاهر متنوعی باشد که به تناوب سفید، صورتی، بنفش، قرمز یا قهوه­ ای، و از تخت تا مشبک یا برآمده گزارش شده ­اند.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

عکس واضح از زگیل تناسلی در زنان

بیمارانی که دارای زگیل­ های اندک هستند، معمولاً فاقد علامتند. تظاهرات اولیه­ ی زگیل­ های تناسلی خارجی معمولاً با بروز جوش­های کوچک و غیرقابل تشخیص 2-1 میلی­متریِ هم­رنگ گوشت، بر روی پوست آغاز می­شود؛ ممکن است این تظاهرات طی تمام دوره­ ی عفونت به همین شکل باقی بمانند، یا این که رشد نموده و قطرشان به چندین سانتی­متر برسد.

زگیل­ تناسلی می­تواند بدون علامت باشد به ویژه هنگامی که به تعداد کم یافت می­شود، با این حال، ضایعات زگیلی زیاد می­ توانند به ندرت دردناک بوده و یا همراه با ناراحتی شدید، حساسیت، سوزش و خارش باشند. به علاوه، زگیل­ های بزرگ در هنگام تماس ممکن است منشاء خون­ریزی و التهاب باشند که می­تواند در رابطه­ ی جنسی عادی، دفع یا زایمان ایجاد درد نماید.

زگیل تناسلی پرخطر

به طور معمول بدخیمی با گونه­ های پرخطر HPV مرتبط است، به ویژه گونه ­های 16 و 18؛ اگر چه در درگیری با گونه­ های کم­ خطر نیز دیده شده است. گمان می­شود کارسینومای زگیلی که کاملاً با SCC متفاوت است، با هر دو ژنوتیپ پرخطر و کم­ خطر همراه باشد. همان گونه که پیش از این گفته شد، عارضه دیگر عفونت­های HPV، افزایش خطر رشد بدخیمی است، به ویژه رشد غیرطبیعی سلول­های دهانه­ ی رحم و خطر درازمدت سرطان مهاجم. در حالی که در نهایت، اغلب عفونت­های HPV به طور خود به خود محو می شوند، یک­ سوم زگیل های تناسلی حاوی HPV پرخطر هستند و در 10% تا 20% زنانی که در معرض آن قرار دارند، عفونت­های سرطان­زای پایدار رشد می کند که با خطر بزرگ­تر پیش­رفت نئوپلاسم داخل اپیتلیالی دهانه­ی رحم (CIN) درجه II/III همراه است.

گمان بر این است که این علائم، آسیب­های پیش ­سرطانی باشند که اگر درمان نشوند، ممکن است منجر به بروز سرطان تهاجمی دهانه­ ی رحم گردند. سرطان آلت، که چندان شایع نیست، ارتباط متقابل محکمی را هم با عفونت پرخطر HPV و هم با سابقه­ ی زگیل های تناسلی خارجی ماندگار نشان می­دهد. در یک پژوهش شاهدی- موردی که بر روی 100 مرد مبتلا به سرطان آلت انجام شده نشان می دهد که در دارندگان پیشینه­ ی زگیل های تناسلی خارجی خطر سرطان آلت 9/5 بار در مقایسه با سایرین بیش­تر است.

طول عمر ویروس hpv خارج از بدن

طبق گفته یک متخصص اورولوژی، معمولاً انواع HPV که باعث ایجاد زگیل تناسلی می شوند، تنها دو تا سه ساعت در خارج از بدن انسان زنده می مانند. این متخصص بیان می کند که اگر ویروس در محیطی گرم و مرطوب باشد، می تواند بیش از یک روز زنده بماند. و همچنین اگر کسی با سطح آلوده تماس پوستی داشته باشد، ممکن است آلوده شود.

 

دکتر محمد جباری متخصص اورولوژی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.2/5 - (135 امتیاز)
  • تصویر کاربر زائری جمعه ۳ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1083 مشاهده پرسش
    با سلام، بنده (آقا 28 ساله) یکبار جراحی تنگی مجرا لیزری داشتم در ناحیه بالبور، ولی تنگی پس از 10 روز مجدد عود کرد، پزشک معالج هم ضیغمی ساکن شیراز بودن، 7 سالی هست که تنگی دارم و 3 سال پیش عمل رو انجام دادم، تنگی نسبتا کم هست حدود 1 سانت. با این شرایط فکر می‌کنم نیاز به ارتروپلاستی دارم؟ ولی از عوارض آن و مسایلی که بعد از عمل باید درگیر باشم اطلاعی ندارم مخصوصا در مورد مسایل سکشوال، ممنون می‌شم راهنمایی فرمایید.
    سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۳۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      البته کیفیت عکس مناسب نیست ولی در این منطقه که تنگی وجود دارد جراحی باعث مشکلات جنسی نمی شود
    2. تصویر کاربر زائری سه شنبه ۳۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      ۱. جراحی از قسمت پرینه انجام می‌شود؟
      ۲. عوارض خاصی اگه هست یا لینک جهت مطالعه مسایل پس از عمل؟
      ۳. در این سن عمل رو انجام بدم؟ و چون بنده بوشهر هستم برای عمل چند روز نیاز به حضور در تهران هست و چند روز مرخصی نیاز دارد؟
      ۴. هزینه تقریبی عمل و این که بیمه تامین یا تکمیلی شامل می‌شود؟
      تشکر
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۳۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      ۱. جراحی از قسمت پرینه انجام می‌شود؟...................بله
      ۲. عوارض خاصی اگه هست یا لینک جهت مطالعه مسایل پس از عمل؟........................بالخره هیچ جراحی بدون عارضه نیست ولی در کل عارضه جدی ندارد ضمن اینکه در هر درمانی بویژه درمان های جراحی بایستی دید کفه سنگینی درمان سنگین تر هست یا درمان نکردن.
      سایت زیر را هم می توانید مشاهده کنید
      https://www.centerforreconstructiveurology.org/
      ۳. در این سن عمل رو انجام بدم؟.....................قطعا هر چه زودتر انجام دهید نتایج دراز مدت آن بهت می باشد
      و چون بنده بوشهر هستم برای عمل چند روز نیاز به حضور در تهران هست و چند روز مرخصی نیاز دارد؟....................حدودا ۴ روز
      ۴. هزینه تقریبی عمل و این که بیمه تامین یا تکمیلی شامل می‌شود؟.................تحت پوشش بیمه تکمیلی هست
    4. تصویر کاربر زائری سه شنبه ۳۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      چند روز بعد عمل نیاز به سوند و شرایط خاص هست (چند روز مرخصی از کار نیاز دارم)؟

      هزینه حدودی عمل بدون بیمه هم بفرمایید ممنون می‌شم.

      برای نوبت از همون تلگرام باید اقدام کنم؟
      سپاس فراوان
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۳ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سوند سه هفته می ماند هزینه آزادش هم از ۱۰ تا ۱۵ میلیون
      تلگرامی نوبت بگیرید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۹ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 4230 مشاهده پرسش
    سلام. من 24 سال سن دارم و مشکل خود ارضایی دارم و مدت دوسال است که بنده در هنگام انزال سوزش در مجاری ادرار بعد از مقهعد و دقیقا پشت کیسه بیضه احساس میکنم. البته این سوزش در تمام مراحل برانگیختگی وجود داره ولی در هنگام انزال شدیدتر میشود. خود بنده احساس میکنم در هنگام سیلان منی (که در من شدید است) این سوزش شروع میشه.
    مدت چند ماه هم مشکلات شدیدی در مثانه و پروستات داشتم که نمیتوانستم ادرار خود را تا مدت زیادی نگه دارم و مجبور بودم چندینبار در شب به دستشویی بروم و الان نصبت به قبلا بهترم.
    قابل ذکر است، مشکل که قبلا داشتم را با نشتن در آب گرم و خروج مدفوع تسکین میدادم.
    خواهشمندم بنده رو راهنمایی کنید. قبل از اینکه به پزشک مراجعه کنم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۹ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      علائمی که می فرمائید احتمالا به دلیل التهاب و ورم پروستات می باشد و یکی از بهترین درمان های آن همین نشستن در آبگرم هست. ماساژ پروستات نیز کمک کننده هست. در نهایت داروهای آنتی بیوتیک و قرص ترازوسین 2 میلی شبی یک عدد بمدت 6 ماه نیز می تواند کمک کننده باشد
  • تصویر کاربر انیسا سه شنبه ۳۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 314 مشاهده پرسش
    من سوزش و خارش داشتم دکتر زنان با اینکه ازمایش hpv منفی بود تشخیص زگیل تناسلی داد و برایم کرم الدارا تجویز کرد. با سه بار استفاده از الدار سوزش و خارش به حد غیر قابل تحمل رسید. بنابراین درمان را قطع کردم. با مطالعه اینترنتی حدس می زنم بیماری وستیبولار پاپیلوماتوز داشته باشم؟ ایا درمان خانگی برای این بیماری یا راهی که مطمئن شوم مشکلم همین است یا زگیل وجود دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۳۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      وستیبولار پاپیلوماتوز درمان خانگی ندارد و من لیزر را پیشنهاد می کنم. برخی سرکه سیب را پیشنهاد می کنند ولی من توصیه نمی کنم و موثر هم نیست و سوزش و التهاب و خارش شدید می تواند به همراه داشته باشد
  • تصویر کاربر امیرحمزه پنجشنبه ۲ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 285 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من حدود 15 سال تکر ر ادراردارم سون میزدم حدود دوهفته پیش عمل sNs اقای دکتر خشنود انجام داد بسیر رازی از عمل فقط من مشکل شدید دادرم سوزش شدید روی الت هست ادار اینجور موقع شدید بصورت زیاد ورنگ اب میگر هرچه ازمایش دادم سونگراف دادم سالم مگن عفونت ندار خواهش مکن دارو واس بگو دیگ دار از پادر میار هردوروز یکبار اینحور میش جوری میش سر الت میگرم مبندم با نخ خواهش مکنم خودم حس مکنم الرژیم یا حساس ات دارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۷ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      قرص ستریزین ۱۰ میلی روزانه یک عدد استفاده کنید .
    2. تصویر کاربر امیرحمزه شنبه ۲۷ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      اقای دکتر چرا کد رهیگرات بازنمش
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۷ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      اگر صحیح تایپ کنید حتما باز میشه
    4. تصویر کاربر امیرحمزه شنبه ۲۷ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      من موبایل فروش بردم نتونستن
    5. تصویر کاربر امیرحمزه شنبه ۲۷ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      اقای دکتراین قرص چه عوامل دار براببهود اگر ببهود نشدم چکار کنم
    6. تصویر کاربر امیرحمزه شنبه ۲۷ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      اقای دکتر من این دارو چند وقت استفادکن تعداش چند تا درروز ممنونم
    7. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۹ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      شش ماه روزی یکی
    8. تصویر کاربر امیرحمزه دوشنبه ۲۹ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      ممنونم مگم دکتر من عمل اذیت بیشتر کرد ایا خوب میش
    9. تصویر کاربر امیرحمزه دوشنبه ۲۹ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      خیل ممنونم بابت تمام زحمتات دکتر خدا توزندگی ات خوشبخت کن فقط یک سوال ایا این عمل کردم واقعان جواب میده تا الان جواب نداد یک هفته
    10. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۳۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      الان زوده برای نتیجه گیری دارو را تازه شروع کرده اید
    11. تصویر کاربر امیرحمزه سه شنبه ۳۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      خدا خیرت بده بله 4 روز مخورم خیل اذیت مکن البته دکتر دارو چشم بهم داد گفت به مال سر الت اسم اش نمیدونم ولوله هست مال چشم
    12. تصویر کاربر امیرحمزه سه شنبه ۳۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر فدات بشم اسم این دارو جننکس کلوتریمازول 1درصدهیدرو کورتیزن1
    13. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      استفاده کنید
    14. نمایش سایر 12 پاسخ
  • تصویر کاربر مرتضی شنبه ۲۷ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 294 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من دچار کجی الت به طرف پایین و و به سمت چپ میباشم میخواستم بدونم باید عمل جراحی کنم؟چون یه مدته دارم ویتامین ای و فولیک اسید مصرف میکنم ولی بی فاییده بوده زود انزالی شدید هم دارم ممنون میشم راهنماییم کنی
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۷ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      به نظر من شدتش زیاد نیست و اگر در رابطه ی جنسی مشکلی ندارید جراحی الزامی نیست گرچه تنها راه درمان جراحی است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر س دوشنبه ۵ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 497 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ،خسته نباشید و واقعا بابت اینکه اینقدر شما اهمییت میدین ممنون ...
    من از بچگی یک دونه ی کوچک روی آلت تناسلیم بود و البته یادم نمیاد از کی بود و حتی چه اندازه، ولی الان که 23 سالمه و 5 ساله با یک دختر در رابطه هستم و به ندرت توی همین سال اخیر رابطه ی oral با هم داشتیم(و البته با هیچکس دیگه نداشتم) ؛الان متوجه ازدیاد دانه ها روی آلتم شدم...مطمئنن از خانومم نگرفتم ولی شکل دانه ها با هم تفاوت دارن و من سه روز پیش به دکتر پوست مراجعه کردم و ایشون گفتن زگیل تناسلی هست و بیار بسوزونم ...من الان به شدت نگران این هستم که آیا اون رابطه های اورال که مثلا 2 ماه یه بار بوده، ممکنه در اثر برخورد آلت با دهان خانومم ،این بیماریو من به ایشون انتقال داده باشم؟؟؟و اینکه درمان سرما درمانی (کرایو تراپی) این بیماریو درمان می کنه؟؟اگه میشه بگین خودم باید چکار کنم؟خانومم باید چیکار کنه؟و اینکه در حال حاضر دانشجو هستم و تا 24 25 خرداد نمی تونم بیام برای ویزیت حضوری...این مدت کار خاصی راجع به بهبودی این بیماری می تونم انجام بدم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۵ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      اگر نه شما و نه شریک جنسی تان به هیچ عنوان قبلا با کس گیری سکس نداته اید ضایعات مذکور زگیل نیستند. کرایوتراپی روی زگیل موثر است.
  • تصویر کاربر شيرپيا جمعه ۱۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 406 مشاهده پرسش
    سلام آقاى دکتر
    خسته نباشيد
    من پسرى 23 ساله و متاهل هستم
    8ماهى ميشه که متوجه شدم زگيل تناسلى دارم
    و يک بار هم سوزوندمشون
    ولى دوباره رشد کردن وتعدادشون خيل بيشتر شده
    روى آلتم که به صورت کامل مشخصه
    فک کنم روى بيضه هامم دوتا داشته باشم
    در مقعدمم احساس خارش و سوزش ميکنم
    و دوبار احساس برجستگى زير زير پوستى داشتم
    که دستکاريش کردم و کندمشون
    که بعدش خونريزى داشت
    ولى مطمعن نيستم زگيل باشه
    انحناى سمت چپ آلت هم دارم ولى در نزديکى مشکلى ايجاد نميکنه
    همسرمم به پزشک زنان مراجعه کرده
    و نمونه بردارى ام کرده و خوشبختانه مبتلا نبود
    از چه روشى زگيل هارو از بين ببرم
    و چکار کنم که به زنم انتقال ندهم
    از کاندوم هم نميتونم استفاده کنم
    اگه ميشه روش ديگه اى توصيه کنيد
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      بهترین روش لیزر هست و تا درمان زگیل های موجود بهتره نزدیکی نداشته باشید
  • تصویر کاربر نیلوفر سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    سلام من 21 ساله هستم و پارسال دچار تبخال تناسلی شدم البته با دارو خوب شدم و دیگه هم برام اتفاق نیفتاد دارم ازدواج میکنم میخواستم ببینم ممکنه تو آزمایش قبل از عقد که برای بیمارهای تناسلیه تاثیر بزاره و جوابش منفی بشه؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      خیر امکان ندارد
  • تصویر کاربر erfan جمعه ۱۹ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من 18 سال دارم و تا مدتی عمل خودارضایی می کردم حال از ضرر های این عمل آگاه شدم و دیگر این کار را انجام نمی دم .

    انتهای آلت تناسلی من یک قسمت پوستش روشن تر شده ( تقریبا سفید ) به حالت حلقه ای دور آلت رو گرفته ( زیر آلت نیست روی آن هست ) وقتی پوست رو تو دستم می گیرم تا لمس کنم انگار چند سنگ خیلی خیلی ریز زیر پوست آلت هست آیا مشکلی هست یا خیر ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۹ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      خیر مشکلی نیست
  • تصویر کاربر آرتین شنبه ۱۶ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    ممنون از اینکه وفتتون رو در اختیار من قرار دادید
    1)اگه زگیل تناسلی رو درمان نکنیم چه اتفاقی میافته؟
    2)داشتن زگیل تناسلی احتمال ابتلا به ایدز رو افزایش میده؟
    3)تماس جنسی با پسر 12 یا 11 ساله باعث انتقال ایدز میشه؟
    4)لکه های سفید پوستی رو آلت برای چیه؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۶ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      )اگه زگیل تناسلی رو درمان نکنیم چه اتفاقی میافته؟ بعضی خودبخود بهبود می یابند برخی سایان سال همانطور می مانند درصد کمی به سرطان تبدیل می شوند ضمن اینکه باعث انقال به دیگران می شود
      2)داشتن زگیل تناسلی احتمال ابتلا به ایدز رو افزایش میده؟ خیر
      3)تماس جنسی با پسر 12 یا 11 ساله باعث انتقال ایدز میشه؟ بله
      4)لکه های سفید پوستی رو آلت برای چیه؟ بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط