آیا الکل ویروس زگیل تناسلی را از بین میبرد؟

در این مقاله مطالعه می کنید:

بیش از ۵۰ درصد افرادی که از نظر جنسی فعال هستند، در طول زندگی خود به بیماری HPV مبتلا می شوند که با در نظر گرفتن نتایج چشمگیر واکسن HPV در مشاهدات اخیر، یک آمار بسیار بالا محسوب می گردد و بدن اکثر افراد، به طور خود به خود ویروس را از بین می برد؛ سوالی که مطرح می شود این است که آیا درمان زگیل تناسلی با الکل امکان پذیر است؟ ممکن است ارتباطی بین HPV مزمن و مصرف الکل، در افرادی که بدنشان قادر به حذف ویروس نیست، وجود داشته باشد، برای فهمیدن جواب با ادامه مطلب همراه ما باشید.

درد پروستات

HPV مزمن، زمانی رخ می دهد که درمان عفونت طول بکشد و – بسته به نوع ویروس آلوده کننده – می تواند خطرات جدی برای سلامت دهانه رحم ایجاد نماید.  در رابطه با بحث درمان قطعی ویروس اچ پی وی با الکل، طبق یک مطالعه جدید، نوشیدن الکل ممکن است خطر ابتلا به HPV مزمن را در زنان افزایش دهد. دانشمندان مرکز ملی سرطان، پس از آزمایش بیش از ۹۰۰۰ زن برای HPV و پرسش در مورد عادت های مصرف الکل آن ها، دریافتند که ابتلا به HPV، در افرادی که به طور معمول الکل مصرف می کنند، تقریباً ۳ برابر بیشتر از افراد غیرالکلی می باشد.

همچنین خطر ابتلا به HPV مزمن، در زنانی که بیش از پنج سال مشروبات الکلی مصرف می نمودند، نسبت به کسانی که کمتر از پنج سال سابقه نوشیدن الکل دارند، تقریبا دو برابر بیشتر است. محققان دریافتند که احتمال ابتلا به HPV مزمن، با افزایش تعداد نوشیدنی در هر بار مصرف، افزایش می یابد.

در این مقاله، دو نتیجه اصلی ارائه شد که شامل موارد زیر است:

تاکنون هیچ گونه تحقیقات موفقیت آمیزی مبنی بر درمان صد در صد زگیل تناسلی  با الکل و اینکه زدن الکل بر روی زگیل تناسلی بتواند باعث از بین رفتن و یا خشک شدن آن شود، گزارش نشده است و بر خلاف ویروس کرونا، الکل هیچ تاثیری بر روی زگیل های تناسلی ندارد.

دکتر محمد جباری متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.3/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر هبتبتیتتی شنبه ۳ آذر ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 114 مشاهده پرسش
    روی آلت خال جدید دارم
    روی رگش هم یک چیزی شبیه زیگیل
    روی کلاهک هم یه چیزایی شبیه جوش زیر پوستی در اومده
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳ آذر ۳( 5 ماه پیش)

      سلام در صورت صلاحدید عکس واضح بفرستید تا در حد امکان بتوانم کمک تان کنم.

  • تصویر کاربر ماهان شنبه ۳ آذر ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 253 مشاهده پرسش
    آیا این تصاویر زگیل تناسلی است؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳ آذر ۳( 5 ماه پیش)

      سلام عکس بطور صحیح بارگذاری و ارسال نشده است. لطفا در همین بخش با حجم مناسب مجدد ارسال کنید.

  • تصویر کاربر Mahi شنبه ۳ آذر ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 143 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر در ناحیه ی تناسلی شوهرم دو تا برجستگی کوچک دراومده خیلی میترسیم که زگیل باشه. عکسش رو ارسال میکنیم .
    امیدواریم راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳ آذر ۳( 5 ماه پیش)

      سلام عکس بطور صحیح بارگذاری و ارسال نشده است. لطفا در همین بخش با حجم مناسب مجدد ارسال کنید.

  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۱ آذر ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 70 مشاهده پرسش
    دکتر این خشکیش کنده شد پماد هایی که گفتین زدم الان به این شکله میخواستم بدونم این تبخاله؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱ آذر ۳( 5 ماه پیش)

      سلام عکس بطور صحیح بارگذاری و ارسال نشده است. لطفا در همین بخش با حجم مناسب مجدد ارسال کنید.

  • تصویر کاربر معراج پنجشنبه ۱ آذر ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 91 مشاهده پرسش
    باسلام
    48 سالمه 20 سال ازدواج کردم 2ماهی هست یک برجستگی گوشتی روی ریشه التم رویده، با توجه به این به دکتر مراجعه کردم وگفتند زگیله.
    در حالی که کاملا بهداشت شخصی را رعايت میکنم وهیچگونه روابط خارج از عرف نداشتم. این بیماری چگونه بمن انتقال داده شده. ضمنا شایعترین انتقال این ویروس ارتباط جنسی میباشد. حالا ما موندیم زیر تهمت و نصیحت‌های خانمم.
    ایا این ویروس می تواند از عدم رعایت بهداشت فردی خانمها نیز انتقال گردد؟ویا روشهای دیگر شایع انتقال کدامند.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱ آذر ۳( 5 ماه پیش)

      سلام 

      اگرچه از طریق های غیر جنسی هم منتقل می شود ولی اصولاً این بیماری جنسی محسوب می شود ابتلای به این بیماری خیلی ارتباطی به بهداشت فردی ندارد چه در مردان و چه در زنان 

      روش شایع دیگری بجز سکس وجود ندارد 

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر hook سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 325 مشاهده پرسش
    سلام
    من تعداد کمی زگیل تناسلی اطراف مقعدم دارم اگه بخوام با لیزر درمان کنم هزینش حدودا چه قدر میشه؟من برای درمان از محلول پدوفیلین و اسکوتر استفاده کردم جواب داد ولی دوباره یه جایی دیگه در اومد تا الان کلی هزینه برا درمان صرف کردم خواستم بدونیم اگه دیگه درمان نکنم ممکنه خود به خود رفع بشه/ یا ممکنه مشکل حادی پیش بیاد؟ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      امکان رفع خود بخود هست اما گاهی بزرگ تر می شوند. هزینه لیزر بیشتر از هزینه موارد دیگر هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط

از دکتر بپرسید

ویزیت Whatsapp

تماس با مطب

نوبت دهی اینترنتی