آیا الکل ویروس زگیل تناسلی را از بین میبرد؟

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

بیش از 50 درصد افرادی که از نظر جنسی فعال هستند، در طول زندگی خود به بیماری HPV مبتلا می شوند که با در نظر گرفتن نتایج چشمگیر واکسن HPV در مشاهدات اخیر، یک آمار بسیار بالا محسوب می گردد و بدن اکثر افراد، به طور خود به خود ویروس را از بین می برد؛ سوالی که مطرح می شود این است که آیا درمان زگیل تناسلی با الکل امکان پذیر است؟ ممکن است ارتباطی بین HPV مزمن و مصرف الکل، در افرادی که بدنشان قادر به حذف ویروس نیست، وجود داشته باشد، برای فهمیدن جواب با ادامه مطلب همراه ما باشید.

درد پروستات

HPV مزمن، زمانی رخ می دهد که درمان عفونت طول بکشد و – بسته به نوع ویروس آلوده کننده – می تواند خطرات جدی برای سلامت دهانه رحم ایجاد نماید.  در رابطه با بحث درمان قطعی ویروس اچ پی وی با الکل، طبق یک مطالعه جدید، نوشیدن الکل ممکن است خطر ابتلا به HPV مزمن را در زنان افزایش دهد. دانشمندان مرکز ملی سرطان، پس از آزمایش بیش از 9000 زن برای HPV و پرسش در مورد عادت های مصرف الکل آن ها، دریافتند که ابتلا به HPV، در افرادی که به طور معمول الکل مصرف می کنند، تقریباً 3 برابر بیشتر از افراد غیرالکلی می باشد.

همچنین خطر ابتلا به HPV مزمن، در زنانی که بیش از پنج سال مشروبات الکلی مصرف می نمودند، نسبت به کسانی که کمتر از پنج سال سابقه نوشیدن الکل دارند، تقریبا دو برابر بیشتر است. محققان دریافتند که احتمال ابتلا به HPV مزمن، با افزایش تعداد نوشیدنی در هر بار مصرف، افزایش می یابد.

در این مقاله، دو نتیجه اصلی ارائه شد که شامل موارد زیر است:

تشخیص زگیل از روی تصویر

حداکثر ۵ تصویر (هر فایل تا ۱۰ مگابایت)

تایید شماره موبایل

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید

ورود کد تایید

کد ۶ رقمی ارسال شده را وارد نمایید

ارسال موفق

تصاویر شما با موفقیت ارسال شد. نتیجه بررسی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

⏳ در حال پردازش...

تاکنون هیچ گونه تحقیقات موفقیت آمیزی مبنی بر درمان صد در صد زگیل تناسلی  با الکل و اینکه زدن الکل بر روی زگیل تناسلی بتواند باعث از بین رفتن و یا خشک شدن آن شود، گزارش نشده است و بر خلاف ویروس کرونا، الکل هیچ تاثیری بر روی زگیل های تناسلی ندارد.

دکتر محمد جباری متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.3/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۳ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 167 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من16سالمه و التم در حالت عادی2-3 سانت هست و در حالت نعوض 5-6 سانت ... الت کوچکی دارم چیکار کنم ؟ باید به دکتر مراجعه کنم ؟
    خیلی از هم سن های من هستند که 13 الی 18 سانت آلت دارند . اگه میشه یه کمکی. راهنمایی. تمرین . دارو یا مواد غذایی به من معرفی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۳ آبان ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      در عکس که به نظر من طبیعی است احتمالا صحیح اندازه گیری نمی کنید با اینحال بهتر است توسط ارولوژیست معاینه شوید

  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۱۳ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 485 مشاهده پرسش
    سوالم در مورد ژل افزایش حجم بود فرمودید تاثیری نداره کد رهگیری d42pr1130985. میخواستم ببینم ضرر چی نداره.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۳ آبان ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      چون از مبادی قانونی وارد نمی شود و تاییدیه وزارت بهداشت را ندارد می تواند مضر هم باشد.

  • تصویر کاربر میر یکشنبه ۱۳ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 304 مشاهده پرسش
    سلام.
    من پسری ۱۷ ساله و مجرد هستم چند ماه پیش یه زگیل روی یکی از انگشت های پام داشتم که با مراجعه به دکتر و استفاده از سالسیلیک اسید درمان شد اما حالا مدتیه که زائده های خیلی ریز ولی متعدد و به طور پیوسته قسمتی از لبه کلاهک آلتم رو فرا گرفته و حتی زائده هایی رو در قسمت داخلی مجاری ادراری احساس می کنم.
    می خواستم بدونم آیا این زگیل تناسلی هست؟ واگر آره، ممکنه ویروسی که روی پا بوده از طریق تماس یا حوله و لیف منتقل شده باشه؟ همچنین نیاز به مراجعه حضوری هست؟چون واقعا روم نمیشه این مسئله رو با کسی مطرح کنم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۳ آبان ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیصی را مطرح کنم.

  • تصویر کاربر محجوب یکشنبه ۱۳ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 372 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر.خست نباشید.ببخشید من همسرم بیضه کوچکی دارد انگار اب شدن ازمایش اسپرم هم داد صفر بود چ راه حلی پیشنهاد میدین؟خیلی ذهنم درگیر خواهشاراهنمایم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۳ آبان ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      بایستی ازمایش هورمونی انجام داده و از بیضه ها نمونه برداری کند

  • تصویر کاربر سمیه یکشنبه ۱۳ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 233 مشاهده پرسش
    سلام من زگیل تناسلی و یدونه مقعدی داشتم ک رفتم دکتر سوزوند و یدونه رو داد برا آزمایش اچ پی وی .جواب آزمایش منفی بود ولی دکتر گفتن واکسن گارداسیل رو بزن 3 نوبت من الان 32 سالمه ب نظر شما بزنم واکسن رو یا ن و قیمت واکسن چقدره
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۳ آبان ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      بله واکسن بزنید قیمت هر عدد ۳۰۰ هزار تومان هست

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر hook سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 468 مشاهده پرسش
    سلام
    من تعداد کمی زگیل تناسلی اطراف مقعدم دارم اگه بخوام با لیزر درمان کنم هزینش حدودا چه قدر میشه؟من برای درمان از محلول پدوفیلین و اسکوتر استفاده کردم جواب داد ولی دوباره یه جایی دیگه در اومد تا الان کلی هزینه برا درمان صرف کردم خواستم بدونیم اگه دیگه درمان نکنم ممکنه خود به خود رفع بشه/ یا ممکنه مشکل حادی پیش بیاد؟ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      امکان رفع خود بخود هست اما گاهی بزرگ تر می شوند. هزینه لیزر بیشتر از هزینه موارد دیگر هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط