آیا الکل ویروس زگیل تناسلی را از بین میبرد؟

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

بیش از 50 درصد افرادی که از نظر جنسی فعال هستند، در طول زندگی خود به بیماری HPV مبتلا می شوند که با در نظر گرفتن نتایج چشمگیر واکسن HPV در مشاهدات اخیر، یک آمار بسیار بالا محسوب می گردد و بدن اکثر افراد، به طور خود به خود ویروس را از بین می برد؛ سوالی که مطرح می شود این است که آیا درمان زگیل تناسلی با الکل امکان پذیر است؟ ممکن است ارتباطی بین HPV مزمن و مصرف الکل، در افرادی که بدنشان قادر به حذف ویروس نیست، وجود داشته باشد، برای فهمیدن جواب با ادامه مطلب همراه ما باشید.

درد پروستات

HPV مزمن، زمانی رخ می دهد که درمان عفونت طول بکشد و – بسته به نوع ویروس آلوده کننده – می تواند خطرات جدی برای سلامت دهانه رحم ایجاد نماید.  در رابطه با بحث درمان قطعی ویروس اچ پی وی با الکل، طبق یک مطالعه جدید، نوشیدن الکل ممکن است خطر ابتلا به HPV مزمن را در زنان افزایش دهد. دانشمندان مرکز ملی سرطان، پس از آزمایش بیش از 9000 زن برای HPV و پرسش در مورد عادت های مصرف الکل آن ها، دریافتند که ابتلا به HPV، در افرادی که به طور معمول الکل مصرف می کنند، تقریباً 3 برابر بیشتر از افراد غیرالکلی می باشد.

همچنین خطر ابتلا به HPV مزمن، در زنانی که بیش از پنج سال مشروبات الکلی مصرف می نمودند، نسبت به کسانی که کمتر از پنج سال سابقه نوشیدن الکل دارند، تقریبا دو برابر بیشتر است. محققان دریافتند که احتمال ابتلا به HPV مزمن، با افزایش تعداد نوشیدنی در هر بار مصرف، افزایش می یابد.

در این مقاله، دو نتیجه اصلی ارائه شد که شامل موارد زیر است:

تشخیص زگیل از روی تصویر

حداکثر ۵ تصویر (هر فایل تا ۱۰ مگابایت)

تایید شماره موبایل

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید

ورود کد تایید

کد ۶ رقمی ارسال شده را وارد نمایید

ارسال موفق

تصاویر شما با موفقیت ارسال شد. نتیجه بررسی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

⏳ در حال پردازش...

تاکنون هیچ گونه تحقیقات موفقیت آمیزی مبنی بر درمان صد در صد زگیل تناسلی  با الکل و اینکه زدن الکل بر روی زگیل تناسلی بتواند باعث از بین رفتن و یا خشک شدن آن شود، گزارش نشده است و بر خلاف ویروس کرونا، الکل هیچ تاثیری بر روی زگیل های تناسلی ندارد.

دکتر محمد جباری متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.3/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر sara شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    سلام.
    خانم متاهل.سن ۲۶ سال.
    آقای دکتر مرتب به عفونت ادراری مبتلا میشوم ۸ ماه قبل عفونت بسیار شدید مثانه و مجرا گرفتم پزشک تا جواب کشت نیامده بود هیچ انتی بیوتیکی به من ندادند و به مدت ۵ روز عفونت داشتم.در روز ۵ به دلیل در دسترس نبودن سرویس بهداشتی ادرار را به مدت ۱۰ ساعت نگه داشتم و سوزش در مثانه و مجرای ادرار بسیار زیاد بود در زمان تخلیه ادرار سوزش بسیار شدید و خون غلیظ و لخته خون و مواد سفید غلیظ دفع میکردم ۱ ساعت بعد از دفع ادرار مبتلا به استفراغ شدید شدم .به مدت ۶ روز انتی بیوتیک تزریقی استفاده کردم و ۱۴ روز خوراکی.بعد از این اتفاق در زمان تخلیه مثانه اول ادرار خوب تخلیه میشود و اخر ادرار را نمیتوانم تخلیه کنم با زور زدن تخلیه میکنم گاهی اوقات چند مرتبه ادرار قطع و وصل میشود موقع زور زدن احساس التهاب و تیر کشیدن در مجرا دارم. بعد از درمان ۳ مرتبه به عفونت مبتلا شدم هر بار یک باکتری جدید.سیستوسکوپی و تست نوار مثانه انجام دادم خدا رو شکر مشکلی نبود در تست نوار مثانه گفتند مقداری ادرار باقی میماند برای تخلیه از سوند بزرگ استفاده کردند و سوند را به زور وارد مجاری ادرار کردند که درد و سوزش بسیار زیاد داشتم و سوند رد نمیشد با زور سوند را رد کردند بعد از در اوردن سوند و تخلیه خون در ادرار ندیدم . مشگلات ادراری بعد از سوند گذاری بیشتر شد اول ادرار خوب تخلیه میشود و اخر ادرار را باید با زور زدن دفع کنم ادرار قطع و وصل میشود همیشه کمی ادرار در مثانه می ماند. در مجاری ادراری احساس تیر کشیدن و التهاب دارم مخصوصا زمانی که زور میزنم.اگر ادرارم را چند ساعت نگه دارم ادرار بسیار کدر میشود.
    با شرایط ذکر شده نظر شما چیست.از نظر باکتری مقاربتی ازمایش ها منفی بود.
    ایا سیستوسکپی ؛ سوند گذاری یا عفونت باعث تنگی مجرا شده است؟
    ایا اسیب به مجرا همراه با خون ریزی است و یا بدون خون ریزی امکان اسیب به مجرا در سیستوسکوپی و سوند گذاری است؟
    آقای دکتر از این همه ازمایش بی نتیجه خسته شده ام و دوست ندارم برای بار دوم سیستوسکوپی و نوار مثانه انجام بدهم ایا تنگی مجرا با ازمایش بی خطر دیگری امکان پذیر هست؟
    برای درمان عفونت مکرر از چه انتی بیوتیکی استفاده کنم؟.تا به حال ماکروبید و اموکسی سیلین تجویز میکرند باکتری به سیپرو مقاوم است.
    برای رفع التهاب و تیر کشیدن مجرای ادرار و مثانه و تخلیه شدن کامل مثانه از چه دارویی استفاده کنم ؟هیچ دارویی تا به حال به غیر از ماکروبید برای من تجویز نشده است.
    گاهی اوقات مواد سفید در ادرار ته نشین میشود دلیل وجود مواد سفید در ادرار چیست؟
    ایا امکان سل ادراری وجود دارد؟
    لطفا راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      یا سیستوسکپی ؛ سوند گذاری یا عفونت باعث تنگی مجرا شده است؟.........................بعید می دانم مگر در سیستوسکپی ذکر کرده باشه که تنگی دیده شده است
      ایا اسیب به مجرا همراه با خون ریزی است و یا بدون خون ریزی امکان اسیب به مجرا در سیستوسکوپی و سوند گذاری است؟...............................هر دو حالت ممکن است
      ایا تنگی مجرا با ازمایش بی خطر دیگری امکان پذیر هست؟........................خیر
      برای درمان عفونت مکرر از چه انتی بیوتیکی استفاده کنم؟...........................بستگی دارد در نتیجه آنتی بیوگرام کشت ادرار به چه آنتی بیوتیکی حساس باشد
      برای رفع التهاب و تیر کشیدن مجرای ادرار و مثانه و تخلیه شدن کامل مثانه از چه دارویی استفاده کنم ؟..................فنازوپیریریدین و ترازوسین
      گاهی اوقات مواد سفید در ادرار ته نشین میشود دلیل وجود مواد سفید در ادرار چیست؟.....................................شاید عفونت و رسوبات مثانه باشد
      ایا امکان سل ادراری وجود دارد؟.................................احتمالش ضعیف هست ولی امکانش هست می توانید تست دهید
      درکل بایستی تحت آنتی بیوتیک پروفیلاکسی حداقل بمدت ۶ ماه باشد
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۰ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 275 مشاهده پرسش
    سلام من قبلا فوتبال بازی میکردم و کار سنگین انجام میدادم و حدود دوماه دردی از کشاله رانم شروع شد که اون درد به قسمت سمت چپ پایین شکمم زد هر نوع سونوگرافی بگی و ازمایش انجام دادم پیش دکترای مختلف رفتم اما جواب نداد..توی شکمم یه حالتیه مثه اینکه باد تو شکمم هست گاهی وقتا هم یه سر صدایی میاد از همون قسمت .مثل قورت دادن اب دهن بدون اینکه اب دهنمو قورت بدم لطفا بهم کمک کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۰ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      با توجه به صداهایی که می فرمائید حتمال دارد مشکل تان منشا گوارشی و نفخ روده داشته باشد لذا توصیه ی اولم به شما این است که به متصص گوارش مراجعه کنید
  • تصویر کاربر شهرزاد جمعه ۱۰ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 244 مشاهده پرسش
    با سلام.
    مدت 5 سال است که با نامزدم رابطه جنسی دارم.همیشه دیر انزالی داشت ولی الان نزدیک 9 ماه است که فقط یکبار ارگاسم شده است.

    به گفته خودش از ابتدای جوانی این مساله را داشته ولی به نظر من اخیرا خیلی شدید شده است.

    در ضمن ایشان مشکل erection ندارد.بعد از 5 یا 6 دقبقه erect دارد.

    مواد مخدر و سیگار و دارو هم مصرف نمی کند.

    این روابط جنسی طولانی بسیار خسته کننده است.متلا دو ساعت و در نهایت ارگاسم نمیشه.

    قبلا هم که میشد مایع منی بسیار چگال و سفت و کم حجم بود مثل چسب


    چکار باید کنیم?
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۰ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      به نظر من نیاز هست که با یک متخصص روانپزشک حضورا حتما ویزیت شوید ولی قرص بوسپیرون را می تواند استفاده کنند در برخی افراد می تواند موثر باشد
  • تصویر کاربر Mohamad جمعه ۱۰ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    به صورت ناگهانی دچار مشکلات جنسی شدم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۰ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.
      در نهایت برای شما بدلیل ناگهانی بودن آن منشا روانی دارد
  • تصویر کاربر حمید جمعه ۱۰ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 306 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید.ببخشید من مدت زیادیه که خودارضایی میکنم الان 24 سالمه و3ساله که متاهل هستم.همراه با فیلم های پورنو چندین ساعت التمو زیاد دستکاری میکنم.الان چند ماهی میشه که وقتی دستکاریش میکنم درد میگیره و بعد از خود ارضایی دست به التم میزنم درد داره و طی یکی دو روز دردش کم کم بهتر میشه، میشه گفت از بین میره.و موقع نزدیکی ام مشکلی ندارم درد نمیگیره.ولی وقتی دستکاریش میکنم درد میاد سراغش.ممنون میشم راهنماییم کنید ببینم مشکلم چیه.روم نشده تا به حال به دکتر مراجعه کنم.ببخشید دوباره این سوالو تکرار کردم اخه تلگرامم پیاماش حذف شد مجبور شدم دوباره تکرار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۰ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      نعوظ و دستکاری زیاد و آن معمولا با درد همراه هست که بخاطر کاهش اکسیژن و خونرسانی است که در نعوظ پایدار رخ می دهد و توصیه می کنم این عادت نادرست را ترک نمائید چون ممکن است در آینده روی سکس طبیعی تان هم اثر منفی بگذارد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر hook سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    سلام
    من تعداد کمی زگیل تناسلی اطراف مقعدم دارم اگه بخوام با لیزر درمان کنم هزینش حدودا چه قدر میشه؟من برای درمان از محلول پدوفیلین و اسکوتر استفاده کردم جواب داد ولی دوباره یه جایی دیگه در اومد تا الان کلی هزینه برا درمان صرف کردم خواستم بدونیم اگه دیگه درمان نکنم ممکنه خود به خود رفع بشه/ یا ممکنه مشکل حادی پیش بیاد؟ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      امکان رفع خود بخود هست اما گاهی بزرگ تر می شوند. هزینه لیزر بیشتر از هزینه موارد دیگر هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط