آیا الکل ویروس زگیل تناسلی را از بین میبرد؟

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

بیش از 50 درصد افرادی که از نظر جنسی فعال هستند، در طول زندگی خود به بیماری HPV مبتلا می شوند که با در نظر گرفتن نتایج چشمگیر واکسن HPV در مشاهدات اخیر، یک آمار بسیار بالا محسوب می گردد و بدن اکثر افراد، به طور خود به خود ویروس را از بین می برد؛ سوالی که مطرح می شود این است که آیا درمان زگیل تناسلی با الکل امکان پذیر است؟ ممکن است ارتباطی بین HPV مزمن و مصرف الکل، در افرادی که بدنشان قادر به حذف ویروس نیست، وجود داشته باشد، برای فهمیدن جواب با ادامه مطلب همراه ما باشید.

درد پروستات

HPV مزمن، زمانی رخ می دهد که درمان عفونت طول بکشد و – بسته به نوع ویروس آلوده کننده – می تواند خطرات جدی برای سلامت دهانه رحم ایجاد نماید.  در رابطه با بحث درمان قطعی ویروس اچ پی وی با الکل، طبق یک مطالعه جدید، نوشیدن الکل ممکن است خطر ابتلا به HPV مزمن را در زنان افزایش دهد. دانشمندان مرکز ملی سرطان، پس از آزمایش بیش از 9000 زن برای HPV و پرسش در مورد عادت های مصرف الکل آن ها، دریافتند که ابتلا به HPV، در افرادی که به طور معمول الکل مصرف می کنند، تقریباً 3 برابر بیشتر از افراد غیرالکلی می باشد.

همچنین خطر ابتلا به HPV مزمن، در زنانی که بیش از پنج سال مشروبات الکلی مصرف می نمودند، نسبت به کسانی که کمتر از پنج سال سابقه نوشیدن الکل دارند، تقریبا دو برابر بیشتر است. محققان دریافتند که احتمال ابتلا به HPV مزمن، با افزایش تعداد نوشیدنی در هر بار مصرف، افزایش می یابد.

در این مقاله، دو نتیجه اصلی ارائه شد که شامل موارد زیر است:

تشخیص زگیل از روی تصویر

حداکثر ۵ تصویر (هر فایل تا ۱۰ مگابایت)

تایید شماره موبایل

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید

ورود کد تایید

کد ۶ رقمی ارسال شده را وارد نمایید

ارسال موفق

تصاویر شما با موفقیت ارسال شد. نتیجه بررسی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

⏳ در حال پردازش...

تاکنون هیچ گونه تحقیقات موفقیت آمیزی مبنی بر درمان صد در صد زگیل تناسلی  با الکل و اینکه زدن الکل بر روی زگیل تناسلی بتواند باعث از بین رفتن و یا خشک شدن آن شود، گزارش نشده است و بر خلاف ویروس کرونا، الکل هیچ تاثیری بر روی زگیل های تناسلی ندارد.

دکتر محمد جباری متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.3/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 298 مشاهده پرسش
    سلام.جراحی برای انحراف الت تناسلی؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      برای چه منظور ی؟
  • تصویر کاربر مریم چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 388 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من مبتلا ب زکیل تناسلی شدم 22 سالمه و مجردم.
    زگیلارو سوزوندم و واکسنم زدم.
    خواستم بدونم برای ازدواج باید هم خودم هم شریک جنسیم باید واکسنhpv typing بزنیم؟؟؟؟
    یا فقط خودم بزنم؟؟؟؟؟اخه دکتر گفت باید بزنی.
    با تشکر فراوان.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      بهتره که بزنید
  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 333 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    من ۲ ماه از قرص زولوفت ۵۰ و ۱۰۰ استفاده میکردم
    طی مدتی که استفاده میکردم انزال زودرس نداشتم ولی الان بعد از دوره فوق نسبت به قبل حتی بدتر هم شدم
    مشکل دیگه اینکه نمیدونستم نباید این دارو رو کم کم قطع کرد الان ۱۰ روز استفاده نکردم چندین ساعت تو روز سرگیج دارم
    الان باید چی کار کنم ؟ متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      مجدد دارو را شروع کنید
  • تصویر کاربر م چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 320 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر چند سال پبش بیضه سمت چپم ضربه خورد الان 27 سالمه بعضی مواقع درد خفیفی بیضه سمت چپم میگیره در ضمن پوست بیضه ام چروک شده لطفا راهنمایی ام کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      توصیه میکنم سونوگرافی انجام دهید
  • تصویر کاربر سام چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2860 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید.من ۳۳ سالم هست و متاهل.چندروزی هست که متوجه شدم انتهای لبه کلاهک آلت من دچار قرمزی زیر پوستی شده.هیچ گونه خارش و یا سوزشی وجود نداره.در هنگامی که نعوظ رخ میده فکر میکنم بر اثر تجمع خون به صورت پررنگی در میاد.و حالت اگزما فرم دارد.و هنگامی که حالت طبیعی دارد خیلی کم رنگ تر هست و به سختی قابل دیدن.زیرپوستی هست.یعنی زمانی که با دست از انتها به سمت کلاهک آلت دست رو میکشید خیلی پررنگ میشه.یعنی با تجمع خون پررنگ می شه.بر اثر تحریک ملتهب و قرمز رنگ می شه.
    ضمنا قبل از این ماجرا آزمایش چک آپ دادم که به خاطر کلسترول بالا پزشک به من قرص چربی atorvastatin 10 داده که هر روز مصرف میکنم و همچنین قرص ویتامین دی داده که هفته ای یکی مصرف میکنم .و متوجه شدم که کبد چرب هم دارم.ALT =۵۶ بود.تقریبا از همون موقع که این قرص رو مصرف کردم اینطوری شده.از چندتا پماد کورتون دار و ضد حساسیت مثل کالامین دی و کلوبتازول و همچنین یک پماد ساختگی از داروخانه که اسمش رو پماد دی می گفتند استفاده کردم ولی شاید ۲۰ درصد خوب شده.
    ضمنا عکس هم ضمیمه کردم
    ممنون می شم راهنمایی کنید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      این یک ضایعه التهابی است احتمالا لیکن پلان و درمانش داروهای موضعی کورتون دار است منتها طولانی مدت با اینحال قبلش بهتره توسط متخصص پوست هم معاینه شوید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر hook سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 452 مشاهده پرسش
    سلام
    من تعداد کمی زگیل تناسلی اطراف مقعدم دارم اگه بخوام با لیزر درمان کنم هزینش حدودا چه قدر میشه؟من برای درمان از محلول پدوفیلین و اسکوتر استفاده کردم جواب داد ولی دوباره یه جایی دیگه در اومد تا الان کلی هزینه برا درمان صرف کردم خواستم بدونیم اگه دیگه درمان نکنم ممکنه خود به خود رفع بشه/ یا ممکنه مشکل حادی پیش بیاد؟ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      امکان رفع خود بخود هست اما گاهی بزرگ تر می شوند. هزینه لیزر بیشتر از هزینه موارد دیگر هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط