آیا الکل ویروس زگیل تناسلی را از بین میبرد؟

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

بیش از 50 درصد افرادی که از نظر جنسی فعال هستند، در طول زندگی خود به بیماری HPV مبتلا می شوند که با در نظر گرفتن نتایج چشمگیر واکسن HPV در مشاهدات اخیر، یک آمار بسیار بالا محسوب می گردد و بدن اکثر افراد، به طور خود به خود ویروس را از بین می برد؛ سوالی که مطرح می شود این است که آیا درمان زگیل تناسلی با الکل امکان پذیر است؟ ممکن است ارتباطی بین HPV مزمن و مصرف الکل، در افرادی که بدنشان قادر به حذف ویروس نیست، وجود داشته باشد، برای فهمیدن جواب با ادامه مطلب همراه ما باشید.

درد پروستات

HPV مزمن، زمانی رخ می دهد که درمان عفونت طول بکشد و – بسته به نوع ویروس آلوده کننده – می تواند خطرات جدی برای سلامت دهانه رحم ایجاد نماید.  در رابطه با بحث درمان قطعی ویروس اچ پی وی با الکل، طبق یک مطالعه جدید، نوشیدن الکل ممکن است خطر ابتلا به HPV مزمن را در زنان افزایش دهد. دانشمندان مرکز ملی سرطان، پس از آزمایش بیش از 9000 زن برای HPV و پرسش در مورد عادت های مصرف الکل آن ها، دریافتند که ابتلا به HPV، در افرادی که به طور معمول الکل مصرف می کنند، تقریباً 3 برابر بیشتر از افراد غیرالکلی می باشد.

همچنین خطر ابتلا به HPV مزمن، در زنانی که بیش از پنج سال مشروبات الکلی مصرف می نمودند، نسبت به کسانی که کمتر از پنج سال سابقه نوشیدن الکل دارند، تقریبا دو برابر بیشتر است. محققان دریافتند که احتمال ابتلا به HPV مزمن، با افزایش تعداد نوشیدنی در هر بار مصرف، افزایش می یابد.

در این مقاله، دو نتیجه اصلی ارائه شد که شامل موارد زیر است:

تشخیص زگیل از روی تصویر

حداکثر ۵ تصویر (هر فایل تا ۱۰ مگابایت)

تایید شماره موبایل

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید

ورود کد تایید

کد ۶ رقمی ارسال شده را وارد نمایید

ارسال موفق

تصاویر شما با موفقیت ارسال شد. نتیجه بررسی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

⏳ در حال پردازش...

تاکنون هیچ گونه تحقیقات موفقیت آمیزی مبنی بر درمان صد در صد زگیل تناسلی  با الکل و اینکه زدن الکل بر روی زگیل تناسلی بتواند باعث از بین رفتن و یا خشک شدن آن شود، گزارش نشده است و بر خلاف ویروس کرونا، الکل هیچ تاثیری بر روی زگیل های تناسلی ندارد.

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.3/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر محمدرضا شنبه ۲۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید.بنده 17 سالمه و 4-3 سالی میشه خودارضایی انجام میدم.به طور معمول یکبار درهفته یا دو هفته یکبار.احساس میکنم که دچار زودانزالی شدم.در حین مقاربت جنسی هم دچار مشکل شده ام.برای حل مشکل زودانزالی ام چه چیزی توصیه میکنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت 6 ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین 30 یا 60 میلی گرمی 1 تا 3 ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

  • تصویر کاربر زهرا شنبه ۲۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 270 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید
    ایا نمونه برداری باید از تمام جاهایی که زیگیل زده انجام شود؟
    نمونه گیریه من از روی الت بود و دهانه ی واژن و تمامی تیپهای پرخطر منفی گزارش شد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      در خانم ها غالبا از دهانه رحم یا ضایعات مشکوک هست جای دیگری را توصیه می شود

  • تصویر کاربر سعید شنبه ۲۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 372 مشاهده پرسش
    اینجانب بر خودم واجب میدانم که مراتب تشکر و سپاس خاضعانه خود را نسبت به حس مسئولیت پذیری و زحمات بی دریغ جناب آقای دکتر جباری در خصوص بیماران به جای آورم. از خداوند متعال برای حضرت عالی طول عمر با عزت و همراه با سلامتی آرزو دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      سلامت باشید انشاالله که همیشه شاد و خرم باشید

  • تصویر کاربر اتش شنبه ۲۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 339 مشاهده پرسش
    چجوري مطمين شيم كه اين ويروس(هرپس)تو بدنمون هست يا نع؟
    ميشه مطمين شد؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      با آزمایش خون میشه مشخص کرد

  • تصویر کاربر سعید شنبه ۲۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 387 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید خدمت آقای دکتر دکتر جان من الان یک سال نیم ازدواج کردم والان یک ساله که دارم برای بارداری اقدام میکنم وهنوز جواب نگرفتم رفتم دکتر گفتن ازمیش اسپرم بدم آزمایش دادم اسپرمم خیلی ضیف بود وبعد سونو بیضه دادم و معلوم شود بیضه راستم واریکوسل بادیامتر وریدی23میلمتردرهنگام مانوروالسالو مشاهد میشود ورد بیضه چپم بادیامتر وریدی 32 میلمتر درهنگام مانور السالو مشاهد می شود
    اپیدیدیم راست نمای نرمالی دارد وسمت چپ یک کیست ساده به قطر ٩ میلمتر درسر اپیدیدیم چپ مشاهد می شود وحالا من موندم که آیا نیاز به عمل داره یانه واگر عمل کنم آیا بهوبدمی یابم یا اینک کلا دیگه نابارور می شوم ممنون میشم منوراهنمای کنید
    1. تصویر کاربر سعید پنجشنبه ۱۱ مهر ۹۸( 7 سال پیش)
      ممنون میشم جواب بدین
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      اسپرم ها خیلی کم و ضعیف هستند اگرچه جراحی واریکوسل کمی کمک کننده باشد ولی در نهایت شما بایستی میکرواینجکشن ( لقاح آزمایشگاهی) کنید

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر hook سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    سلام
    من تعداد کمی زگیل تناسلی اطراف مقعدم دارم اگه بخوام با لیزر درمان کنم هزینش حدودا چه قدر میشه؟من برای درمان از محلول پدوفیلین و اسکوتر استفاده کردم جواب داد ولی دوباره یه جایی دیگه در اومد تا الان کلی هزینه برا درمان صرف کردم خواستم بدونیم اگه دیگه درمان نکنم ممکنه خود به خود رفع بشه/ یا ممکنه مشکل حادی پیش بیاد؟ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      امکان رفع خود بخود هست اما گاهی بزرگ تر می شوند. هزینه لیزر بیشتر از هزینه موارد دیگر هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط