آیا الکل ویروس زگیل تناسلی را از بین میبرد؟

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

بیش از 50 درصد افرادی که از نظر جنسی فعال هستند، در طول زندگی خود به بیماری HPV مبتلا می شوند که با در نظر گرفتن نتایج چشمگیر واکسن HPV در مشاهدات اخیر، یک آمار بسیار بالا محسوب می گردد و بدن اکثر افراد، به طور خود به خود ویروس را از بین می برد؛ سوالی که مطرح می شود این است که آیا درمان زگیل تناسلی با الکل امکان پذیر است؟ ممکن است ارتباطی بین HPV مزمن و مصرف الکل، در افرادی که بدنشان قادر به حذف ویروس نیست، وجود داشته باشد، برای فهمیدن جواب با ادامه مطلب همراه ما باشید.

درد پروستات

HPV مزمن، زمانی رخ می دهد که درمان عفونت طول بکشد و – بسته به نوع ویروس آلوده کننده – می تواند خطرات جدی برای سلامت دهانه رحم ایجاد نماید.  در رابطه با بحث درمان قطعی ویروس اچ پی وی با الکل، طبق یک مطالعه جدید، نوشیدن الکل ممکن است خطر ابتلا به HPV مزمن را در زنان افزایش دهد. دانشمندان مرکز ملی سرطان، پس از آزمایش بیش از 9000 زن برای HPV و پرسش در مورد عادت های مصرف الکل آن ها، دریافتند که ابتلا به HPV، در افرادی که به طور معمول الکل مصرف می کنند، تقریباً 3 برابر بیشتر از افراد غیرالکلی می باشد.

همچنین خطر ابتلا به HPV مزمن، در زنانی که بیش از پنج سال مشروبات الکلی مصرف می نمودند، نسبت به کسانی که کمتر از پنج سال سابقه نوشیدن الکل دارند، تقریبا دو برابر بیشتر است. محققان دریافتند که احتمال ابتلا به HPV مزمن، با افزایش تعداد نوشیدنی در هر بار مصرف، افزایش می یابد.

در این مقاله، دو نتیجه اصلی ارائه شد که شامل موارد زیر است:

تشخیص زگیل از روی تصویر

حداکثر ۵ تصویر (هر فایل تا ۱۰ مگابایت)

تایید شماره موبایل

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید

ورود کد تایید

کد ۶ رقمی ارسال شده را وارد نمایید

ارسال موفق

تصاویر شما با موفقیت ارسال شد. نتیجه بررسی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

⏳ در حال پردازش...

تاکنون هیچ گونه تحقیقات موفقیت آمیزی مبنی بر درمان صد در صد زگیل تناسلی  با الکل و اینکه زدن الکل بر روی زگیل تناسلی بتواند باعث از بین رفتن و یا خشک شدن آن شود، گزارش نشده است و بر خلاف ویروس کرونا، الکل هیچ تاثیری بر روی زگیل های تناسلی ندارد.

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.3/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۲ مهر ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 243 مشاهده پرسش
    Alireza:
    باسلام پسری هستم 33ساله آلت تناسلی بنده بطور کامل نعوظ نمیکند و وقتی هم ک نعوظ میکند سریعا شل میشود .چند سال پیش همیشه موقع بیدار شدن از خواب نعوظ میشد ولی الان نمیشود.طول آلت تناسلی من در حالت نعوظ12سانت می باشد.حس شهوتم هم کم شده .هیچگونه بیماری از قبیل قند یا چربی و...ندارم.استرس هم ندارم.
    لطفا راهنمایی کنیین چه دارویی می تونم استفاده کنم.باتشکر ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۲ مهر ۹۸( 7 سال پیش)

      سلام کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.

  • تصویر کاربر حامد سه شنبه ۱۶ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 280 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ممنون بابت پاسخگویی و وقتی که می زارین
    من خیلی و قت هستش شاید از بچگی دقیق خاطرم نیست زیر ختنگاه یه ضایعی دارم همچنین یه نقطه جوش مانند هم چند وقتی هست ایجاد شده من به تازگی متوجه اون شدم در ضمن من 2 سال متاهل هستم و رابطه جنسی دیگه ای نداشتم همسرم هم هیچگونه علائمی نداره عکس ارسال می کنم خواستم اگه امکانش هست نظرتون بگید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۶ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر صنم سه شنبه ۱۶ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 294 مشاهده پرسش
    سلام ایا عکس زگیل تناسلی است؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۶ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر زهرا سه شنبه ۱۶ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 278 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،بنده خارج از واژنم زگیل زده نزدیک و داخل لبیه ها حدود ۱ سال و نیم نزدیک ۲ سال و ریش تراش ندارم استفاده کنم و دکترم پدوفلین داده بعد چند جلسه کرایو گفتن فعلا پدوفلین بزنم،میتونم بجای ریش تراش وقتی ضایعه ها رفتن از اپلاسیون استفاده کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۶ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر سمیرا دوشنبه ۸ مهر ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. ممنون میشم به سوالاتم جواب بدید.
    1:آزمایش hpv برای مردا چطوریه اگر زیگیل نباشه؟
    2:اگر زیگیل روی بدن یا دستگاه تناسلی نباشه امکان انتقال به شریک جنسی هست؟
    3:برای مجرد ها که پاپ اسمیر انجام نمیشه پس چطوری باید مراقبت کرد؟
    4:چطوری میشه فهمید داخل مقعد زیگیل داره یانه؟ علایم داره یا حتما باید چک بشه؟
    خیلی ممنون از وقتی که میزارید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۸ مهر ۹۸( 7 سال پیش)
      سلام
      در مورد نمونه گیری در مردان اصولا ازمایشی برای تشخیص این ویروس وجود داره بنام HPV PCR
      ولی نکته اش اینجاست که از خون نمونه نمی گیرند بلکه از جایی که مشکوک هستند یا از محلی که حائز اهمیت هست نمونه می گیرند. در حال حاضر تنها جایی که از نظر علمی توصیه به نمونه برداری میشه دهانه رحم در زنان هست.
      لذا اگر قرار باشد در مردان نمونه گیری شود بایستی به 2 پرسش پاسخ داد:
      1. از کجای دستگاه تناسلی مردان نمونه گیری کرد؟ از پوست ناحیه تناسلی؟، از ابتدای مجرای ادراری؟، ازاول ادرار؟، از منی؟ یا از همه جا؟. گرچه خیلی از پزشکان این کار را می کنند ولی پایه علمی ندارد و اصولی نیست.
      2. اگر تست مثبت شد قدم بعدی چیست؟..................پاسخ اینه که قدم بعدی وجود ندارد و فقط به یه نفر یه مارک بیماری زدیم. در صورتیکه در زنان اگر تست مثبت باشد و نوع ویروس پر خطر باشد توصیه به کولپوسکوپی میشه و بعدشم اقادامت دیگر بعد براساس نتیجه کولپوسکوپی
      من خودم فقط از ضایعات مشکوک که نمی دانم زگیل هست یا خیر و برای اثبات ماهیت ضایعه و یا اینکه شکلش به نوع پرخطر شبیه باشه نمونه می گیرم و برای آزمایشگاه ارسال می کنم.
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۸ مهر ۹۸( 7 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر hook سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    سلام
    من تعداد کمی زگیل تناسلی اطراف مقعدم دارم اگه بخوام با لیزر درمان کنم هزینش حدودا چه قدر میشه؟من برای درمان از محلول پدوفیلین و اسکوتر استفاده کردم جواب داد ولی دوباره یه جایی دیگه در اومد تا الان کلی هزینه برا درمان صرف کردم خواستم بدونیم اگه دیگه درمان نکنم ممکنه خود به خود رفع بشه/ یا ممکنه مشکل حادی پیش بیاد؟ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      امکان رفع خود بخود هست اما گاهی بزرگ تر می شوند. هزینه لیزر بیشتر از هزینه موارد دیگر هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط