آیا الکل ویروس زگیل تناسلی را از بین میبرد؟

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

بیش از 50 درصد افرادی که از نظر جنسی فعال هستند، در طول زندگی خود به بیماری HPV مبتلا می شوند که با در نظر گرفتن نتایج چشمگیر واکسن HPV در مشاهدات اخیر، یک آمار بسیار بالا محسوب می گردد و بدن اکثر افراد، به طور خود به خود ویروس را از بین می برد؛ سوالی که مطرح می شود این است که آیا درمان زگیل تناسلی با الکل امکان پذیر است؟ ممکن است ارتباطی بین HPV مزمن و مصرف الکل، در افرادی که بدنشان قادر به حذف ویروس نیست، وجود داشته باشد، برای فهمیدن جواب با ادامه مطلب همراه ما باشید.

درد پروستات

HPV مزمن، زمانی رخ می دهد که درمان عفونت طول بکشد و – بسته به نوع ویروس آلوده کننده – می تواند خطرات جدی برای سلامت دهانه رحم ایجاد نماید.  در رابطه با بحث درمان قطعی ویروس اچ پی وی با الکل، طبق یک مطالعه جدید، نوشیدن الکل ممکن است خطر ابتلا به HPV مزمن را در زنان افزایش دهد. دانشمندان مرکز ملی سرطان، پس از آزمایش بیش از 9000 زن برای HPV و پرسش در مورد عادت های مصرف الکل آن ها، دریافتند که ابتلا به HPV، در افرادی که به طور معمول الکل مصرف می کنند، تقریباً 3 برابر بیشتر از افراد غیرالکلی می باشد.

همچنین خطر ابتلا به HPV مزمن، در زنانی که بیش از پنج سال مشروبات الکلی مصرف می نمودند، نسبت به کسانی که کمتر از پنج سال سابقه نوشیدن الکل دارند، تقریبا دو برابر بیشتر است. محققان دریافتند که احتمال ابتلا به HPV مزمن، با افزایش تعداد نوشیدنی در هر بار مصرف، افزایش می یابد.

در این مقاله، دو نتیجه اصلی ارائه شد که شامل موارد زیر است:

تشخیص زگیل از روی تصویر

حداکثر ۵ تصویر (هر فایل تا ۱۰ مگابایت)

تایید شماره موبایل

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید

ورود کد تایید

کد ۶ رقمی ارسال شده را وارد نمایید

ارسال موفق

تصاویر شما با موفقیت ارسال شد. نتیجه بررسی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

⏳ در حال پردازش...

تاکنون هیچ گونه تحقیقات موفقیت آمیزی مبنی بر درمان صد در صد زگیل تناسلی  با الکل و اینکه زدن الکل بر روی زگیل تناسلی بتواند باعث از بین رفتن و یا خشک شدن آن شود، گزارش نشده است و بر خلاف ویروس کرونا، الکل هیچ تاثیری بر روی زگیل های تناسلی ندارد.

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.3/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۲۴ مرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 334 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    وقت شما بخیر
    جناب دکتر خیلی عذر میخوام، ببخشید اگر سینه خانمی را ماساژ دهیم و یا تماس دهانی با آن داشته باشیم،این ویروس منتقل میشود یا خیر؟؟
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۴ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر پیمان پنجشنبه ۲۴ مرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر
    دکتر من 24ساله دیابت دارم و انسولین میزنم و 3ساله ازدواج کردم و مشکل نعوظ دارم ،،اوایل از قرص سیلد نافیلد 50استفاده میکردم که نعوظ م خوب بود،،الان چند ماهی میشه این قرص هیچ تاثیری روی من ندارد حتی دوز بالاتر،این قضیه خیلی تو روحیه من تاثیر منفی گذاشته و حتی میترسم از اینکه بخوام سکس داشته باشم. ،پیشنهاد شما چیه من چکار باید بکنم؟چه دارویی باید استفاده کنم و آیا عمل یا دارویی هست که این مشکل و ریشه ای تر حل کنه؟ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۴ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر S.s دوشنبه ۲۱ مرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 280 مشاهده پرسش
    سلام . مونث هستم 38 ساله
    2 ماهه دچار hpv شدم و ضایعه رو لیزر کردم واکسن زده ام و طبق تجویز پزشک پاورفیت و زینک مصرف میکنم .

    طبق تحقیقاتم در مورد این بیماری تصمیم گرفتم از قارچهای شیتاکه و گانودرما در کنار قرصهایی که مصرف میکنم استفاده کنم.

    حالا سوال من اینه
    1-کدوم قارچ مفید تر است و کدام را تهیه کنم ؟
    2- شنیدم مصرف قارچها دوره بیرون ریز دارند آیا درست است ‌؟
    و اگر همچین اتفاقی بیافتد باید چه کار کنیم .

    3-آیا مصرف این قارچ زگیلهای غیر تناسلی را هم از بین میبرد ؟

    4-آیا این حقیقت داره این قارچها که ویروس hpv را کاملا از بین میبرد ؟

    5-مصرف پاورفیت و زینک به تنهایی نیز خاصیت از بین بردن ویروس را دارد ؟

    ممنون میشم پاسخگو باشید .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۱ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر بتدلتدلتطتب یکشنبه ۳ شهریور ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 245 مشاهده پرسش
    من متولد 83 و برج 9 هستم اندازه تو نعوظ 7یا8 هست آیا عادیه و اینکه هنوز دچار بیرون شدن منی در خواب نشدم ولی دیگر همکلتسی هایم شدند و اندازه آلتشون از رو لباس بزرگتر به نظر میاد برام نگران کنندست
    1. تصویر کاربر بتدلتدلتطتب یکشنبه ۳ شهریور ۹۸( 7 سال پیش)
      جواب بده دکتر
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳ شهریور ۹۸( 7 سال پیش)

      سلام

      سن بلوغ و سایز آلت در هر فردی منحصر به فرد برای خودش هست و نباید خودتان را با دیگران مقایسه کنید. این سایز نرمال هست و هنوز برای خروج منی دیر نشده

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر داودد پنجشنبه ۲۴ مرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 305 مشاهده پرسش
    سلام.من برای کوچکی الت تناسلیم چیکارکنم و زود الزالم هستم آیا درمانی داره
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۴ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۴ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)
      سلام
      زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت 6 ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین 30 یا 60 میلی گرمی 1 تا 3 ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر hook سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    سلام
    من تعداد کمی زگیل تناسلی اطراف مقعدم دارم اگه بخوام با لیزر درمان کنم هزینش حدودا چه قدر میشه؟من برای درمان از محلول پدوفیلین و اسکوتر استفاده کردم جواب داد ولی دوباره یه جایی دیگه در اومد تا الان کلی هزینه برا درمان صرف کردم خواستم بدونیم اگه دیگه درمان نکنم ممکنه خود به خود رفع بشه/ یا ممکنه مشکل حادی پیش بیاد؟ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      امکان رفع خود بخود هست اما گاهی بزرگ تر می شوند. هزینه لیزر بیشتر از هزینه موارد دیگر هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط