آیا الکل ویروس زگیل تناسلی را از بین میبرد؟

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

بیش از 50 درصد افرادی که از نظر جنسی فعال هستند، در طول زندگی خود به بیماری HPV مبتلا می شوند که با در نظر گرفتن نتایج چشمگیر واکسن HPV در مشاهدات اخیر، یک آمار بسیار بالا محسوب می گردد و بدن اکثر افراد، به طور خود به خود ویروس را از بین می برد؛ سوالی که مطرح می شود این است که آیا درمان زگیل تناسلی با الکل امکان پذیر است؟ ممکن است ارتباطی بین HPV مزمن و مصرف الکل، در افرادی که بدنشان قادر به حذف ویروس نیست، وجود داشته باشد، برای فهمیدن جواب با ادامه مطلب همراه ما باشید.

درد پروستات

HPV مزمن، زمانی رخ می دهد که درمان عفونت طول بکشد و – بسته به نوع ویروس آلوده کننده – می تواند خطرات جدی برای سلامت دهانه رحم ایجاد نماید.  در رابطه با بحث درمان قطعی ویروس اچ پی وی با الکل، طبق یک مطالعه جدید، نوشیدن الکل ممکن است خطر ابتلا به HPV مزمن را در زنان افزایش دهد. دانشمندان مرکز ملی سرطان، پس از آزمایش بیش از 9000 زن برای HPV و پرسش در مورد عادت های مصرف الکل آن ها، دریافتند که ابتلا به HPV، در افرادی که به طور معمول الکل مصرف می کنند، تقریباً 3 برابر بیشتر از افراد غیرالکلی می باشد.

همچنین خطر ابتلا به HPV مزمن، در زنانی که بیش از پنج سال مشروبات الکلی مصرف می نمودند، نسبت به کسانی که کمتر از پنج سال سابقه نوشیدن الکل دارند، تقریبا دو برابر بیشتر است. محققان دریافتند که احتمال ابتلا به HPV مزمن، با افزایش تعداد نوشیدنی در هر بار مصرف، افزایش می یابد.

در این مقاله، دو نتیجه اصلی ارائه شد که شامل موارد زیر است:

تشخیص زگیل از روی تصویر

حداکثر ۵ تصویر (هر فایل تا ۱۰ مگابایت)

تایید شماره موبایل

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید

ورود کد تایید

کد ۶ رقمی ارسال شده را وارد نمایید

ارسال موفق

تصاویر شما با موفقیت ارسال شد. نتیجه بررسی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

⏳ در حال پردازش...

تاکنون هیچ گونه تحقیقات موفقیت آمیزی مبنی بر درمان صد در صد زگیل تناسلی  با الکل و اینکه زدن الکل بر روی زگیل تناسلی بتواند باعث از بین رفتن و یا خشک شدن آن شود، گزارش نشده است و بر خلاف ویروس کرونا، الکل هیچ تاثیری بر روی زگیل های تناسلی ندارد.

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.3/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر حمید شنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 337 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید من جدیدا وقتی اب منی میاد بیرون داخل منی تیکه های مثل ژله وجود داره و اب منی هم زرد میباشد میخواستم ببینم چه مشکلی داره؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)

      سلام

      آزمایش منی بدهید

  • تصویر کاربر حسین شنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 323 مشاهده پرسش
    درود
    بنده 35 سالمه با اوین دخول واژینال انزال میشوم سرترالین تا 150 هم مصرف کردم ولی تاثیری نداشته
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    ممنون
    از خوزستان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)

      سلام

      از کرم زایلاپی و سرترالین همزمان استفاده کنید البته سرترالین را 6 ساعت قبل از شروع رابطه مصرف کنید

  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 295 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید خدمت دکتر
    چند وقتی هست که دونه های ریز و درشت در قسمت آلت تناسلی دارم. قسمت بیضه. بعضی وقتا همراه با خارش هست. آیا خطر ناک هست؟ چه دارویی باید استفاده کنم یا با درمان خانگی هم میشه درمان کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)

      سلام

      این ها کیست اپیدرموئید هست و درمان خانگی ندارد و با لیزر دانه های درشت را می توان درمان کرد برای خارش می توانید پماد هیدروکورتیزون بزنید

  • تصویر کاربر Sadafbakhshi شنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 336 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.من مواقعی که ادرار دارم و هم در مواقع مدفوع .(برای ادرار بعدش و برای مدفوع قبلش!) یعنی کلا وقتی که مثانه ام پر باشه زیر زیر دلم خیلی درد میگیره و کلا میگیره انگار... سونوگرافی مثانه و کشت ادرارو... هم دادم اما وضعیت اوکی بود! مشکل اصلا نمیدونم چیه!؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)

      سلام

      احتمالا اسپاسم هست اگر اذیت تان می کند می توانید دارو استفاده کنید

  • تصویر کاربر Estate شنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 207 مشاهده پرسش
    سلام،زگيل تناسلي اگر داخل واژن زده باشه،باعث سرطان واژن مي شود؟
    آزمايش اچ پي وي دادم منفي بوده
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)

      سلام

      غالبا باعث سرطان نمیشه

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر hook سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    سلام
    من تعداد کمی زگیل تناسلی اطراف مقعدم دارم اگه بخوام با لیزر درمان کنم هزینش حدودا چه قدر میشه؟من برای درمان از محلول پدوفیلین و اسکوتر استفاده کردم جواب داد ولی دوباره یه جایی دیگه در اومد تا الان کلی هزینه برا درمان صرف کردم خواستم بدونیم اگه دیگه درمان نکنم ممکنه خود به خود رفع بشه/ یا ممکنه مشکل حادی پیش بیاد؟ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      امکان رفع خود بخود هست اما گاهی بزرگ تر می شوند. هزینه لیزر بیشتر از هزینه موارد دیگر هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط