درمان بزرگی خوش خیم پروستات با فینوپروست ۵

در این مقاله مطالعه می کنید:

طیف گسترده ای از درمان ها برای بزرگی پروستات در دسترس است، که شامل دارو، درمان های کم تهاجمی و جراحی می باشد. در این مقاله قصد داریم به درمان بزرگی خوش خیم پروستات با فینوپروست ۵ یا قرص فیناید ۵ بپردازیم. انتخاب بهترین روش درمانی برای شما به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله:

•    اندازه پروستات
•    سن
•    وضعیت کلی سلامت و وجود دیگر بیماری های همراه
•    مقدار ناراحتی یا اذیتی که به واسطه علائم ادراری در طول شبانه روز تجربه می کنید.

اگر علائم شما قابل تحمل هستند، ممکن است تصمیم بگیرید تا درمان را به تعویق بیاندازید و به فقط علائم خود را مانیتور کرده و تحت نظر داشته باشید. برای برخی از مردان، علائم می تواند بدون درمان تسکین یابد.

سرطان بیضه

قرص فینوپروست ۵ برای چیست؟

نام دیگر این دارو فیناستراید هست. فینوپروست از تبدیل تستوسترون به دی هیدرو تستوسترون (DHT) در بدن جلوگیری می کند. دی هیدرو تستوسترون نقش مهمی در بروز بزرگی خوش خیم پروستات (BPH) ایفا می کند. قرص ۱ میلی گرمی فینوپروست برای درمان ریزش مو با الگوی مردانه و قرص ۵ میلی گرمی آن در درمان علائم بزرگی خوش خیم پروستات نیز در مردان مبتلا به این بیماری استفاده می شود.

این دارو فقط برای مردان مصرف می شود.

بهترین زمان مصرف فیناستراید ۵ میلی گرم

  • قبل از مصرف دارو آزمایشاتی توسط پزشک دخواست می شود تا از عدم ابتلای فرد به بیماری هایی که می توانند از استفاده ایمن فیناستراید جلوگیری کنند اطمینان یابد. فرد باید از تمامی توصیه های تجویز شده پیروی کرده و تمامی برگه های راهنما را مطالعه کند.
  • فینوپروست (فیناستراید) باید در هر روز در یک زمان مشخص، به همراه یک لیوان آب مصرف شود. پر یا خالی بودن معده در هنگام مصرف فرقی ندارد.
  • برای دستیابی به بیشترین مزایای این دارو باید آن را به صورت منظم مصرف کرد. برای بهره مند شدن از مزایای کامل مصرف فینوپروست، حداقل ۳ ماه یا بیشتر به طول می انجامد. مدت زمان درمان فرد توسط پزشک تعیین می گردد
  • این دارو باید به دور از رطوبت، گرما، نور و در دمای اتاق نگه داری شود. در هنگام عدم استفاده، درب بطری این دارو باید به طور محکم بسته شود.

دوز فراموشی فیناستراید (قرص فیناید ۵)

در این صورت، وعده فراموش شده را نادیده گرفته و وعده های بعد را در زمان عادی خود مصرف کنید. باید از مصرف همزمان ۲ وعده دارویی یا مقادیر اضافی این دارو خودداری شود.

عوارض قرص فینوپروست

هشدار/ احتیاط: اگر چه وقوع این عارضه نادر است، اما امکان دارد برخی افراد در اثر مصرف این دارو دچار واکنش حساسیتی شدید شوند که ممکن است بسیار بد یا کشنده باشد. البته این عارضه فقط مختص این دارو نبوده و در مورد همه ی داروها و حتی برخی مواد غذایی هم ممکن است رخ دهد. در صورت ابتلا به هر کدام از علائم و نشانه های زیر، فورا با پزشک خود یا مرکز فوریت های پزشکی تماس بگیرید. علائم واکنش حساسیتی شامل این موارد است: کهیر، خارش، قرمزی، تورم، تبخال، تنگی در قفسه سینه یا حلق، خس خس سینه، پوسته ریزی پوست به همراه یا بدون ابتلا به تب، مشکل در بلع، تنفس یا تکلم، خشونت غیر عادی صدا، تورم دهان، صورت، لب ها، زبان یا حلق

دیگر عوارض دارو عبارتند از:

  • تشکیل توده در پستان، درد پستان یا خروج ترشحات از نوک آن
  • بزرگ شدگی پستان ها
  • گیجی بسیار شدید یا غش کردن
  • کاهش خلق و خو (افسردگی)
  • درد بیضه (در مردان)

بیشتر بدانید…

سونوگرافی بیضه چیست؟

بیماری بیضه

عوارض قرص فینوپروست در زنان

فینوپروست یا قرص فیناید ۵، هرگز نباید توسط زنان یا کودکان مصرف شود. در صورتی که یک زن در دوران بارداری در معرض فینوپروست قرار گیرد، امکان دارد نوزاد او به نقص های مادرزادی مبتلا شود. زنانی که باردار بوده و یا احتمال باردار شدن آن ها وجود دارد، باید از مصرف فیناستراید خودداری کنند.

عوارض قرص فیناستراید بر کبد

از آنجایی که نیمی از داروی فیناستراید در کبد متابولیزه شده و از طریق مدفوع، از بدن خارج می شود، پزشکان عمدتاً توصیه می کنند افراد مبتلا به ناراحتی های کبدی از این دارو استفاده نکنند.

درمان دارویی بزرگی پروستات

داروها شایع ترین روش درمانی برای علائم خفیف تا متوسط بزرگی پروستات می باشد. داروهایی که در بزرگی پروستات استفاده می شوند عبارتند از:

مسدود کننده های آلفا

این داروها عضلات گردن مثانه و رشته های عضلانی در پروستات را شل کرده، و بدین طریق ادرار کردن را آسان تر می کنند. مسدود کننده های آلفا که شامل پرازوسین، ترازوسین، آلفازوسین (اوروکساترال)، دوکسازوسین (Cardura)، تامسولوسین (فلوماکس یا امنیک) می باشند، معمولا به سرعت در مردان با پروستات نسبتا کوچک تاثیر می کنند.

عوارض جانبی ممکن است شامل سرگیجه و شرایط بی ضرری مثل برگشت مایع منی به مثانه به هنگام انزال به جای خروج از نوک آلت تناسلی مرد باشد که به آن انزال رتروگراد گفته می شود.

مهار کننده ۵- آلفا ردوکتاز

این داروها پروستات شما را با جلوگیری از تغییرات هورمونی که باعث رشد و بزرگی پروستات می شود کوچک می کند. این داروها که شامل فیناستراید (پروسکار) و دوتاستراید (آوودارت) می باشد ممکن است شش ماه طول بکشد تا اثر آن ظاهر شود. عوارض جانبی شامل کاهش نسبی میل و توان جنسی می باشد.

دارو درمانی ترکیبی

اگر داروها به تنهایی موثر نباشند دکتر شما ممکن است توصیه به مصرف یک مسدودکننده آلفا و یک مهار کننده ۵ آلفا ردوکتاز به طور هم زمان بکند. تادالافیل (سیالیس). مطالعات نشان می دهد این دارو، که اغلب برای درمان اختلال نعوظ به کار می رود، همچنین می تواند در درمان بزرگی پروستات استفاده شود. با این حال، این دارو به طور معمول برای درمان بزرگی پروستات استفاده نمی شود و عموما فقط برای مردانی تجویز می شود که به طور همزمان اختلال در نعوظ هم دارند.

سیالیس

درمان های کم تهاجمی و یا جراحی بزرگی پروستات

درمان های کم تهاجمی و یا جراحی ممکن است در موارد زیر توصیه شود:

•    علائم ادراری شما متوسط ​​تا شدید باشند
•    دارو علائم شما را برطرف نکند
•    در مواردی که شما دچار عفونت های ادراری عود کننده، احتباس ادراری، سنگ مثانه، بروز خون در ادرار و مشکلات کلیوی شوید

•    در مواردی که شما خودتان درمان قطعی را ترجیح دهید

درمان های کم تهاجمی یا جراحی در موارد زیر نبایستی به عنوان یک گزینه درمانی برای شما انتخاب شود:

•    عفونت درمان نشده مجاری ادراری
•    بیماری تنگی مجرای ادرار
•    سابقه تابش اشعه به پروستات (اشعه درمانی پروستات) یا عمل جراحی مجاری ادراری
•    اختلال عصبی، مانند بیماری پارکینسون و یا مولتیپل اسکلروزیس

هر نوع روش جراحی برای بزرگی پروستات می تواند عوارض جانبی ایجاد کند. بسته به روشی که شما انتخاب می کنید، عوارض ممکن است شامل موترد زیر باشد:

•    در هنگام انزال مایع منی به جای خروج از طریق آلت تناسلی، جریان رو به عقب داشته و به داخل مثانه بریزد و بعدا با ادرار تخلیه شود
•    بروز اشکال موقتی در زمان ادرار کردن
•    عفونت دستگاه ادراری
•    خونریزی
•    اختلال نعوظ
•    خیلی به ندرت، از دست دادن کنترل مثانه (بی اختیاری)

علل سوزش ادرار

جراحی بزرگی پروستات

به طور کلی ۴ روش برای درمان بزرگی پروستات از طریق جراحی وجود دارد:

تراشیدن پروستات از راه مجرای ادرار (TURP)

جراح وسیله ای را در مجرای ادرار شما قرار داده، و سپس همه بخش داخلی پروستات را بوسیله دستگاه مخصوصی تراش می دهد. عموما بعد از TURP علائم به سرعت تسکین می یابد، و اکثر مردان بعد از عمل جریان ادراری قوی تری خواهند داشت. پس از TURP ممکن است به طور موقت نیاز به یک سوند برای تخلیه مثانه خود داشته باشید، و تا زمانی که بهبودی کامل به دست آید شما قادر خواهید بود تا فقط به انجام فعالیت های سبک بپردازید.

برش از طریق پیشابراه پروستات (TUIP)

جراح وسیله ای را در مجرای ادرار شما قرار داده، و سپس یک یا دو برش کوچک در غده پروستات شما ایجاد می کند و بدین طریق مسیر را برای خروج آسان تر ادرار از طریق مجرای خروجی مثانه میسر می سازد. این روش ممکن است گزینه مناسبی برای غده پروستات با بزرگی خفیف تا متوسط باشد، به خصوص اگر شما بیماری های دیگری نیز دارید که انجام دیگر روش های جراحی را برای شما بسیار مخاطره آمیز می باشد.

گرما درمانی مایکروویو از راه مجرای ادرار (TUMT)

در این روش جراح یک الکترود ویژه را از طریق مجرای ادرار شما وارد غده پروستات می کند. انرژی مایکروویو آزاد شده از الکترود باعث تخریب بخش داخلی غده پروستات می شود، و بدین طریق باعث تسهیل در خروج جریان ادرار می شود. این عمل جراحی به طور کلی تنها در پروستات کوچک و در شرایط خاص استفاده می شود زیرا در این روش ممکن است نیاز به جراحی مجدد باشد.

تخریب پروستات به وسیله امواج رادیویی از طریق مجرای ادراری (TUNA)

در این روش سرپایی، وسیله را از طریق مجرای ادرار وارد کرده، و از این طریق پزشک سوزنی را در داخل غده پروستات قرار می دهد. امواج رادیویی از طریق سوزن عبور کرده و با ایجاد حرارت باعث از بین بردن بافت پروستات که جریان ادرار را مسدود کرده است می شود. این روش ممکن است یک انتخاب خوب برای افرادی باشد که مستعد خونریزی بوده یا بیماری هایی دارند که ممکن است دیگر جراحی ها برایشان مخاطره آمیز باشد. با این حال، TUNA همانند TUMT، ممکن است تنها بخشی از نشانه ها را کاهش دهد و معمولا مدتی زمان می برد تا علائم ادراری شما بهبودی یابد.

بزرگی خوش خیم پروستات

لیزر درمانی بزرگی پروستات

لیزر با انرژی بالا می تواند باعث از بین رفتن و یا حذف بافت پروستاتی که بیش از حد رشد کرده است باشد. لیزر درمانی به طور کلی علائم را تسکین می دهد و خطر بروز عوارض جانبی نسبت به دیگر اعمال جراحی غیر لیزری در این روش کمتر است. . لیزر درمانی ممکن است در مردانی که مناسب دیگر روش های جراحی نیستند و داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند استفاده شود.

روش های تخریب بافت پروستات

در این روش ها بافت انسدادی پروستات تبخیر شده تا جریان ادرار افزایش یابد. مثال های این روش عبارتند از تبخیر photoselective پروستات (PVP) و تخریب بافت پروستات به وسیله لیزر هولمیوم (Holap) . روش های تخریبی می توانند باعث بروز علایم ادراری تحریکی و آزاردهنده بعد از عمل جراحی شود، بطوری که در موارد نادر ممکن است نیاز به روش دیگری برای برداشتن برخی از نقاط پروستات باشد.

روش های بیرون آوردن مغز پروستات (Enucleative)

روش Enucleative، مانند برداشتن مغز پروستات توسط لیزر هولمیوم (HoLEP)، به طور کلی به حذف تمام بافت پروستات که باعث مسدود شدن جریان ادرار شده و همچنین جلوگیری از رشد مجدد بافت پروستات می انجامد. بافت برداشته شده می تواند از نظر سرطان پروستات و دیگر بیماری ها مورد بررسی قرار گیرد. این روش مشابه برداشتن پروستات به روش جراحی باز می باشد.

بالا کشیدن پروستات Prostate Lift

در این روش تجربی از طریق مجرای ادرار، تگ های مخصوصی برای فشرده سازی پروستات از دو طرف و به منظور افزایش جریان ادرار استفاده می شود. اطلاعات طولانی مدت در مورد اثربخشی این روش در دسترس نیست.

آمبولیزاسیون

در این روش تجربی، جریان خون پروستات بصورت انتخابی مسدود شده، و منجر به کاهش اندازه و درمان بزرگی پروستات می شود. اطلاعات طولانی مدت در خصوص اثربخشی این روش در دسترس نیست.

خارج کردن پروستات به روش باز یا به کمک روبوت (پروستاتکتومی باز)

در این روش جراح یک برش در ناحیه زیرین شکم برای رسیدن به پروستات و برداشتن آن ایجاد می کند. پروستاتکتومی باز عموما در مواردی انجام می شود که اندازه پروستات خیلی بزرگ باشد. جراحی معمولا نیاز به بستری کوتاه مدت در بیمارستان داشته و احتمال نیاز به تزریق خون در این روش بیشتر است.

درمان مشکل نعوظ بعد از جراحی پروستات

پیگیری و مراقبت بعد از عمل بزرگی پروستات

پیگیری و مراقبت شما بعد از عمل بزرگی پروستات به نوع روش جراحی که بر روی شما انجام شده است بستگی دارد. در صورتی که شما تحت جراحی لیزر ، TUNA، یا TUMT قرار گرفته اید ممکن است پزشک شما توصیه کند تا از بلند کردن اجسام سنگین و ورزش بیش از حد به مدت هفت روز پرهیز نمائید. اگر شما تحت پروستاتکتومی باز ویا روبوتیک قرار گرفته اید بهتر است فعالیت های خود را به مدت شش هفته محدود کنید.
نکته حائز اهمیت آنست که به هر روشی که شما جراحی شده اید توصیه می شود که بعد از جراحی مقدار زیادی مایعات مصرف کنید.

لینک مقالات مرتبط

علائم و عوارض بزرگی خوش خیم پروستات

درمان های خانگی بزرگی خوش خیم پروستات

تشخیص بزرگی خوش خیم پروستات

درمان سرطان پروستات

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (339 امتیاز)

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

  • برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.پاسخ شما تا 2روز از طریق پیامک و ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

   برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۱ بهمن ۹۳( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 293 مشاهده پرسش
    با سلام آقاي دكتر،
    حقيقتا من خارج از ايران ساكن هستم. ١٠ ماه پيش يك رابطه داشتم و بعدش درد در ناحيه انتهايي شكم و بيضه. آنتي بيوتيك مصرف كردم. پس از ١٠ ماه تحت نظر دكترهاي زيادي بودم ولي مشكلم تشخيص داده نشده و عفونت ادراري يا پروستات حدس زده شده. در طول ١٠ ماه آزمايشات زيادي دادم، ادرار و خون بارها و اولتراسوند و مثانه. همه آزمايشات هم منفي. علايم در اين ١٠ ماه خيلي تغيير كرده ولي الان درد در شكم بيضه سوزش ادرار بين بيضه و مقعد و در بالاي ران است. داروهاي مصرفي: Levofloaxin, Smz/tmp, ciprofloxacn,tamsulosin هست كه فقط Smz/Tmp كمك كرد و اونم ٤٠ روز بعد علايم برگشت. لطف زيادي ميكنيد اگه راهنمايي كنيد؟
    1. تصویر کاربر رضا شنبه ۱۱ بهمن ۹۳( 9 سال پیش)
      همچنين دكتر از ديگر علايم تكرر ادرار در برخي مواقع است. همچين اگر شب به طرفين بخوابم در همان سمتي كه خوابيدم در بيضه ها يا ران دچار درد ميشوم. سوزش ادرار نيز اكنون در اكثر مواقع موجود است. همچنين اكنون به دستور پزشك مشغول مصرف Ciproxacn، tamsulosin هستم كه با مصرفشون نارحتيم زيادتر شده است.
  • تصویر کاربر علی شنبه ۴ بهمن ۹۳( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 319 مشاهده پرسش
    من یه مدت شده بود حجم مایع منیم خیلی کم شده بود فکر میکردم به خاطر استمنا اینترم دیگه حتی به چنند قطره . اون روزی که رنگ ادرارم اون طور بود استمنا داشتم وقتی که ارضا شدم حجم مایع منی به شدت افزایش پیدا کرد شاید 10 یا 15 برابر حالت عادی با اینکه شب قبل استمنا داشتم و حمراه با خون بوده ایا امکان سرطان پرستات وجود دارد ؟ دلیل افزایش به شدت مایع منی چیست ؟ ایا این نشانه ها موجب مشکل دیگر میشود ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۳ بهمن ۹۳( 9 سال پیش)
      سلام
      علت این اتفاق را نمی دانم ولی علائم شما ارتباطی با سرطان پروستات ندارد و بعید می دانم باعث بروز مشلی شود با اینحال انجام بررسی های لازم توسط ارولوژیست را به شما توصیه می کنم
    2. تصویر کاربر علی جمعه ۳ بهمن ۹۳( 9 سال پیش)
      به دکتر مراجعه کردم دکتر گفت عفونت کیسه بیضه و التیاب پرستات دار ی و دارو داد ولی در مورد افزایش حجم شدید منی چیزی نگفت فقط به شوخی گفت وقط ازدواجته این افزایش حجم یک دفعه ای مشخص نیمیشه برای چیه ؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۴ بهمن ۹۳( 9 سال پیش)
      نه علت آن مشخص نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 258 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر
    جناب آقای دکتر بنده قبلا سوالم را با کد رهگیر r23r48091 ارسال کردم ولی متاسفانه پاسخی دریافت ننمودم . مجدد مزاحم شدم . حدود دو ماه پیش بدنبال تب و لرز به پزشک اورولوژی مراجعه کردم و ایشان پس معاینه گفتند که دچار التهاب پروستات هستم وسونوگرافی تجویز کردند و پس از رویت نتیجه سونوگرافی که فقط کمی بزرگی پروستات نشان داده بود ایشان دارو تجویز و گفتند که مشکل التهاب میباشد و آزمایش psa نوشتند که عدد آن 16.8 بود وپس از معاینه انگشتی و گرفتن شرح حال مجدد یک ماه دارو تجویز کردند و پس از یک ماه میزان psa به مقدار 8.6 کاهش یافت و دکتر گفتند با توجه به میزان کاهش psa وشرح حال و معاینه انگشتی که خوب بوده دچار التهاب پروستات هستم و مجدد دارو تجویز نمودند . لطفا حضرتعالی نظرتان بیان بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 9 سال پیش)
      سلام
      چند سال دارید؟ و سابقه دیابت یا بیماری دیگری هم دارید؟ قبلا هم PSA چک کرده بودید؟
    2. تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 9 سال پیش)
      باسلام واحترام
      بنده 52 سال سن دارم و سابقه بیماری دیگری ندارم و سال 92 آزمایش psa داده بودم که میزان آن 2.5 بوده است . با تشکر
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 9 سال پیش)
      به نظر من بهتره داروها را ادادمه دهید و هر 3 ماه PSA را چک کنید تا سیر آن تحت نظر باشداگر علائم کاملا بهبودی یافت و PSA هم کاهش داشت نیاز به اقدام دیگری ندارد ولی در صورت بهبود علائم و عدم کاهش PSA بهتره نمونه برداری از پروستات شود البته حداقل 6 ماه بعد از تحت نظر بودن
    4. تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 9 سال پیش)
      با سلام و احترام در سال 90 آزمایش psa داده بودم که میزان آن 2.5 بوده است ببخشید در پاسخ قبل اشتباه نوشتم
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 9 سال پیش)
      نظرم همان است که خدمتتان عرض کردم
    6. تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 9 سال پیش)
      با سلام و احترام فراوان
      بسیار ممنون و سپاسگزار از لطف حضرتعالی
    7. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 9 سال پیش)
      موفق باشید
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر موسوی شنبه ۲۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 306 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    موسوی دوست هستم
    دوست سید ها :)
    بیماری که چاق بودم و سه شنبه بهتون مراجعه کردم
    دکتر تشخیص به التهاب پروستات دادید و دو دارو به من دادید
    سیپروفلوکساسین 500 (به مدت 20 روز) و پرازوسین 1 میلی گرم(به مدت سه ماه)
    دکتر صبحا که از خواب پا میشم ادرارم راحت و بدون سوزش و تاخیر ولی فشارش کم و به قولی قدرت پرش ادرار نداره هستش ولی
    متاسفانه وضعیت ادرارم در ادامه روز مخصوصا وقتی که قرص سیپروفلوکساسین رو تنها تو وسط
    روز میخورم به شدت بد تر شده. تو روز سوم دارو ها هستم با تاخیر و 15 یا 12
    ثانیه ای و فشار ادرار به شدت کم و با انحراف هست
    طبیعیه دکتر؟
    چیکار کنم دکتر؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      هنوز برای نتیجه گیری زود هست اگر بعد از یک ماه هیچ فرقی نکردید مجدد مراجعه کنید البته بعد از یک هفته برازوسین را یکی صبح و یکی شب بخورید. بهتره نسبت به مشکل تان بی توجه باشید و بدانید بتدریج برطرف می شود
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط

از دکتر بپرسید

ویزیت Whatsapp

تماس با مطب

نوبت دهی اینترنتی

پرسش از دکتر