درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (50 امتیاز)
  • تصویر کاربر محسن شنبه ۸ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 354 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشین جناب دکتر میخواستم بدونم خودارضایی باعث ناتوانی جنسی (میل به مقاربت) میشه یا نه ؟؟؟
    من 22 ساله هستم وتقریبا از دوره راهنمایی تا دانشگاه به علت زندگی در شهر کوچیک معتاد به خودارضایی بودم و از وقتی برای دانشگاه شهر زندگیمو عوض کردم متوجه شدم که هم میل به همبستر شدن با کسی رو ندارم و هم مشکل نعوظ پیدا کردم (خودم فک کنم بخاطر اعتماد بنفس و ترس از نتونستن انجام درست نزدیکی هست! ولی با یکی از دوستام که مشورت گرفتم گفت ممکن علتش خودارضاییت باشه )2 3 بارم تا به حال میخواستم پیش یک متخصص برم که حالا به دلایلی نشده به هر حال منتظر پاسختون هستم....
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۸ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر امین سه شنبه ۴ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 320 مشاهده پرسش
    سلام.من به مدتی به طور افراطی به دلیل سلیقه خاص جنسی که دارم و عدم پیدا کردن شریک جنسی عمل خود ارضایی انجام دادم که باعث انزال خیلی زود رسم شده و تا حدودی از توانایی سفت شدگی آلتم کم شده و حتی سفت شدگی صبحگاههی که قبلا خیلی سفت میشد اون هم کم شده و گاهی اصلا اتفاق نمی افته
    از نظر اندازه آلت نزدیک 20 سانت
    از لحاظ روحی دچار افسردگی هستم که این هم مزید بر علت تشدید افسردگیم شده
    از لحاظ خواسته های جنسی دارای علایق سادومازوخیستی هستم که باعث شده نتونم ازدواج کنم
    نمیدونم چیکار کنم ?
    اگه بتتونید راهنماییم کنید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۴ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر شایان دوشنبه ۳ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 337 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من الان 24 سالمه از وقتی به بلوغ رسیدم خود ارضایی میکردم هر دو روز یک بار وقتی عصبی یا ناراحت بودم هم بیشتر(در کودکی و نوجوانی مشکلات عصبی داشتم) و دچار زود انزالی شدید شدم و یه جور لختی و شلی در پوسته التم به وجود امده و لوله ادراری در قسمت های بالایی تا سر التم دچار فرورفتگی شده به طوری که دچار مشکل در سیستم ادراری شده ولی الان دیگه دارم ترک میکنم حدود 2 ماه ولی بعضی وقت ها منی موقع ادرار کردن ازم خارج میشه میخاستم ببینم باید چی کار بکنم مشکل زود انزالی ناشی از این کار چطور خوب میشه ایا این عمل قابل بازگشت هست؟ اگر که بخام ازدواج کنم میتونم به حالت سلامت اول برگردم؟ چقدر طول میکشه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۳ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر سامان دوشنبه ۳ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 342 مشاهده پرسش
    با سلام وخسته نباشیدخدمت دکتر جباری.ببخشیددکتر بنده 19ساله هستم و در برحه ای دچارخود ارضایی بودم و الان خدا روشکر تقریبا ترکش کردم.بنده در مدت ابتلا به این مشکل گاهی به صورت افراطی در یک روز دو سه دفعه این کارو میکردم و گاهی این دو دفعه یا سه دفعه پشت سر هم بود .برای همین اقای دکتر یه خوده نگران شدم که نکنه این افراط و زیاده روی مشکلی برام ایجاد کنه و از اونجایی که میبینم این همه ادم در اطرافم دچار سرطان های مختلف میشن، میگم اون افرادی که کارایِ منو نکردن سرطان میگیرن اونوقت من که بدنِ بیچارمو داغون کردم و پدر پروستاتم رو با خود ارضایی های پشت سرهم در اوردم،چرا بعید باشه که سرطان بگیرم؟.برای همین اقای دکتر میخواستم برم یک سری ازمایش کامل بدم که مطمئن شم هیچ مشکلی ندارم.اخه گاهی اوقات غدد لنفاوی ام متورم میشن و همچنین موهام دارن میریزن و گاهی اوقات هم داخل مثانه یا کلیه ام(نمیدونم دقیق کجاست) تیر میکشه و درد میگیره و موقع ادرار هم گاهی اوقات یه سوزشی دارم.برای همین اقای دکتر میخوام برم یه ازمایش کامل بدم که مطمئن بشم هیچگونه سرطان(چه پروستات چه خون چه بیضه چه معده و...)ندارم و مثانه و پروستاتم هم مشکلی ندارن و عفونت ادراری یا عفونت های دیگه هم ندارم و کلا همه چیز بدنم خوبه و خیالم راحت باشه چون اگه اگه ازمایش ندم همیشه ذهنم مشغوله که نکنه مشکلی دارم.برای همین خواستم بپرسم من برای این چیزایی که گفتم باید چه ازمایش هایی بدم ؟سونوگرافی یا ارمایش خون یا...؟اگه ممکنه همه ازمایش هایی رو که با دادنش ،جواب سوالایی رو که در بالا گفتم،میگیرم، بفرمایید.(همه رو لطفا بفرمایید).و همچنین پیش چه دکتری باید برم.دکتر عمومی میتونه همه ازمایش های لازم رو برام بنویسه یا باید حتما پیش ارولوژیست برم؟راستی اقای دکتر چند وقته تو ذهنم اومده که نکنه من ایدز دارم .برای همین خواستم بپرسم ازمایش های بالا رو که بدم ،مشخص میشه ایدز دارم یا برای ایدز باید ازمایش مخصوصی داد؟ با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۳ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر پرتو یکشنبه ۲ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 381 مشاهده پرسش
    سلام
    نامزدی دارم که از دوران 7 سالگی خودارضایی میکرده .
    تا چند سال پیش. در دوران کودکی با همه مواد . حتی شوینده خودارضایی انجام داده و به پوستش آسیب رسیده.

    الان توانایی جنسی نداره با اینکه خود ارضایی نمیکنه .
    آلت تناسلیش راست باقی نمیمونه و سریع میخوابه و اینکه با کوچکترین تماس بدنی تمام بدنش میلرزه.
    36 ساله هستش و تا الان رابطه جنسی به همین علت نداشته. تمایل به رابطه داره اما به خاطر خجالت از مشکلش تا الان با کسی درمیون نزاشته بوده و دکتر هم نرفته.
    سوالم این هستش که آیا این مشکل درمان داره؟ و طول درمان حدودی چقدر هستش؟ اگر امیدی هست برای وزیت بیاد پیشتون.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲ مهر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      با توجه به مشکلاتی که بیان کردید به نظر میرسد مشکل ایشان بیشتر جنبه روانی دارد و بایستی به سکسولوژیست مراجعه کند. اصولا درمان این افراد بسیار مشکل هست چون بایستی تغییرات رفتاری و عادتی که از کودکی داشته است رخ دهد.
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 572 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط