اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

 درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (50 امتیاز)
  • تصویر کاربر اسماعیل جمعه ۲۳ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 804 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشید.من در خواب خیلی جنوب میشوم،و الان چندسالی است که ازاین موضوع رنج میبرم.انزالم هم خیلی زودرس میباشد.ازبچگی همین جوربودم،و این مشکل رو داشتم.تاالان که ۳۲ سالمه،و۱۰سالی هست که ازدواج کردم،و خیلی از جنوب شدن در خواب رنج میبرم،چون خانومم هم دیگه ازاین موضوع خسته شده،و دائم باهم دعواداریم.باتشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۳ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      سلام
      شاید با مصرف سرترالین شاید مشکل تان برطرف شد
      روی شکم نخوابید
      پیاز نخورید
      غذاهای با طبع گرم نخورید
      دفعات سکس را بیشتر کنید
  • تصویر کاربر ندارد جمعه ۲۳ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 348 مشاهده پرسش
    باسلام.آیا برای درمان زود انزالی که مشکلات خانوادگی بوجود می آورد درمان قطعی و یا فوری و یا دراز مدت وجود دارد؟ در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۳ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      سلام
      زودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با درواروهایی مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت دائمی و روزانه یک عدد یا اینکه 6 ساعت قبل از نزدیکی)، می توان آن را کنترل کرد ولی تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود
      اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی یکی از این داروهاست. 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید.
  • تصویر کاربر ایمان جمعه ۲۳ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 339 مشاهده پرسش
    با سلام بنده متولد سال70 هستم...متاهل...مشکل انزال زود انزالی حتی قبل از دخول و دارم.راهای تحت فشار سر الت و یا جلوگیری از انزال رو هم انجام دادم.یا حتی با رفتن به دکتر متخصص کیله و مجاری ادراری و مصرف چند قرص و ژل مشکلم حل نشده .البته فقط یه دوره درمان.گاهی از اسپری های تاخیری استفاده میکنم که در صورت استفاده فقط کاندوم جواب میگیرم...حتی ورزش های تقویت رگ های زیر بیضه انجام دادم...تاثیری نداشته.ممنون میشم مشاوره بدین.از مازندران هستم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۳ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر شاهین جمعه ۲۳ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 331 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید..دکتر من ۲۸ سالمه و تقریبا از دوران دبیرستان خود ارضایی میکنم .. الان مجرد هستم . قدرت نعوظم کم شده و زود انزالی دارم. رابطه خیلی کم داشتم
    انزالم حتی به یک دقیقه نمیکشه...راه درمان داره؟ خوب میشم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۳ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر مسعود پنجشنبه ۲۲ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 419 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    وقت بخیر
    من مشکل زود انزالی دارم
    حالا خواستم ببینم..چند ساعت قبل از سکس میتونم برای تاخیر دارو مصرف کنم..؟
    (مثل سیتالوپرام یا فلوکسنین و...)



    توی بازه های دراز مدت استفاده کردم...
    در حد بیست ثانیه تاثیر داشته برای سکس، چند ساعت قبلش،، دارو.مصرف کنم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۲ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 568 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط