اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

 درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (50 امتیاز)
  • تصویر کاربر Aireza جمعه ۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 419 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما استاد گرامی.
    من 23 ساله و مجرد هستم و طبع خیلی گرمی دارم و این گرمی بصورت ارثی بین مردان خانواده ی ما هستش. همین گرمی طبع باعث بلوغ من در 12 13 سالگی شد و متاسفانه من خیلی تصادفی با مقوله خود ارضایی از سن 14 سالگی شدم و تا حال حاضر هم این مورد ادامه داشته و خودم از این مورد خیلی ناراحتم. با توجه به زمان انزالم در خودارضایی و همچنین رابطه هایی که داشتم حس میکنم که مشکل زود انزالی دارم. بطوریکه در روابط جنسی از زمان دخول، زمان زیادی نمیگذره که ارضا میشم (حدود 15 تا 20 ثانیه). همچنین مشکل دیگه ای که دارم در زمینه نعوظ هستش. مدتیست در هنگام سکس بدون هیچ علتی از حالت نعوط خارج میشم. و یا بدون تحریک لمسی نعوظ ندارم(دیدن هرگونه عکس، فیلم و . . . منجر به نعوظم نمیشه و فقط باید مستقیما تحریک شم). این موارد به شدت روی اعتماد به نفسم تاثیر منفی گذاشته طوری که یه مقدار نسبت به ازدواج و روابط جنسی استرس دارم.. اگه دارو یا توصیه ای دارید واقعا ممنون میشم که در اختیارم بگذارید تا این مشکل رفع بشه.( به عنوان توضیح اضافی: در چند مورد اقدام به مصرف قرص Ericto کردم و این دارو برای نعوظ موثر بود. اما دوست ندارم برای هر با رابطه از قرص و دارو استفاده کنم.. میخوام این مشکل "درمان" بشه) پیشاپیش نهایت تشکر را دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      این مشکلات به خاطر زایده روی و افراط در سکس می باشد و همچنین استنباط اشتباه شما از طبع گرم.
      بهترین توصیه برای شما عدم زیاده روی در فعالیت های جنسی می باشد
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۱۵ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 486 مشاهده پرسش
    باسلام آقای دکتر خسته نباشید
    ببخشید آقای دکتر این اسپری و کرم های بی حس کننده که برای جلوگیری از زود انزالی هم استفاده می شوند آیا در قدرت نعوظ تاثیر می گذارند باعث کاهش می شوند یا افزایش؟
    هم شنیدم هم تو سایتون دیدم که گفتید 20 یا 15 دقیقه قبل از نزدیکی از این ها استفاده شود و برای اینکه طرف مقابل بی حس نشه باید از کاندوم استفاده کنیم و یا اینکه بشوریم آلت را .
    آیا شستن آلت بعد از 20 دقیقه باعث نمیشه که بی حسی از بین برود و زود ارضا شویم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۵ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      آیا در قدرت نعوظ تاثیر می گذارند باعث کاهش می شوند یا افزایش؟......... در بعضی افراد تاثیر می گذارد
      آیا شستن آلت بعد از 20 دقیقه باعث نمیشه که بی حسی از بین برود و زود ارضا شویم؟............ شما زمانی اقدام به شستشو می کنید که دارو جذب شده و اثر بی حسی خود را گذاشته است
  • تصویر کاربر sina پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 414 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشید من خیلی زود ارضا میشم باید چکار کنم که دیرتر ارضا بشم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      از اسپری لیدوکائین 10% استفاده کنید
  • تصویر کاربر دانیال پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    salam aghaye doctor,
    man bazi mavaghe khod erzaie mikonam va bazi mogheha ba kasi hambastar misham vali az moshkele zoodenzali ranj mibaram, 5daghighe zaman mibarad ta b enzal bresam hata bazi mavaghe 3daghighe , k kheyli asabani va narahat mishavam agar chizi b man moarefi konid ta az moshkel rahat basham mamnoon misham
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      از اسپری لیدوکائین 10 % استفاده کنید
  • تصویر کاربر rayehe جمعه ۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 483 مشاهده پرسش
    با سلام. همسر من دچار زود انزالی است. همچین چند مدت اخیر هنگام نزدیکی من اصلا ورود آلت تناسلی ایشان رو احساس نمیکنم و همش احساس دخول انجام نمیشه. البته همسرم میگه 3-4 سانت از آلتشون وارد شده و همه اسپرم وارد واژن می شود. من یک بار باردار شدم که جنین در هفته شش سقط شد. میخواستم بدونم با ورود اسپرم به این صورت آیا امکان بارداری هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      3 تا 4 سانت کفایت نمی کند بهتره IUIانجام دهید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 568 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط