درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (50 امتیاز)
  • تصویر کاربر امین پنجشنبه ۱ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 396 مشاهده پرسش
    سلام پسر بچه ای دارم که بیماری هیپوس پادیاس داره از نوع قدامی 2مرتبه تحت عمل جراحی قرار گرفت اما متاسفانه درست نشد می‌خواستم بدون مشکل برای نزدیکی کردن براش پیش نمیاد واینکه پوست اضافه بالای الت را جراحی نمایم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر حسن چهارشنبه ۲۹ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 287 مشاهده پرسش
    سلام لطفا بفرمایید پیوند ترمیمی تنگی مجرا به صورت دو نقطه سالم با هم را می‌شود به صورت لاپاراسکوپی انجام داد وآیا پس از آن احتیاج به سوند و بستری در بیمارستان می‌باشد یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۹ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر میلاد شنبه ۳ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 420 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر خسته نباشید من چند سالی هست که بعد از ادرار دچار ریزش چند قطره ادرار هستم این اتفاق در بیشتر اوقات می افتاد که حالا وقتی چند بار ادرار میکردم یا استبرا میکردم بهتر بود بعد از حمام هم همین حس رو دارم یعنی زیر دوش هم تمام وقت احساس ریزش دارم دکتر هم مراجعه کردم ولی گفتن باید استرس کنترل بشه میخواستم ببینم راه درمانی داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر مهرداد پنجشنبه ۱ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 295 مشاهده پرسش
    سلام عرض ادب آقای دکتر من دو ماه مشکل ادرار دارم ادرارم اوایل قطره قطره میومد یا به زور میومد بعدش کشت ادرار انجام دادم عفونت داشتم بعد از دو هفته سونوگرافی انجام دادم دکتر گفت چیزی نیست بعد از دو هفته بازم کشت ادرار دادم دکتر گفت هیچ چیزی نیست تمیز تمیز بعدش عکس مجاری ادرار گرفتم دکتر گفتش تنگیه مجاری ادرار دارم از بچگیم، البته ناگفته نماند من داروهای سیپروفلوکساسین -سیفکسیم -تاوانکس-تامسولوسین خوردم جواب نداد فقط تامسولوسین میخوردم شبا صبح ادرارم روانتر میومد ولی کامل خالی نمیکرد به نظر شما عمل باز را انجام بدم یا سیستوسکپی جواب میده آخه خیلی از دوستان گفتن تنگی مجاریشون برگشته منم این مشکله تنگیه مجاری رو از بچگی دارم ولی تو سی سالگی متوجه شدم الان موندم چیکار کنم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر حسن پنجشنبه ۱ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 322 مشاهده پرسش
    سلام ببخشین من ی هفته هست عمل تنگی مجرا انجام دادم بدون سوند گذاری با لیزر خواستم بپرسم چه مراقبتهایی باید انجام بدم وچه کارهایی نباید انجام بدم وگاهی تکرر ادرار دارم ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 577 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط