درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (50 امتیاز)
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۲۷ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 317 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر..من پسری من 18 ساله هستم سوال اینه که من الان حول و حوش چهار سالی است که گاهی اوقات (تقریبا بیشتر اوقات)ابتدای دفع ادرار احساس سوزش میکنم و آروم آروم اون احساس کم میشه و از آنطرف بعد از قطع دفع اصلی و شروع به چکه کردن،چند قطره خون همراه با ادرار خارج می شود..مشکلم من چیه و راه برطرف کردن آن؟(نا گفته نماند گاهی اوقات هم کمی خون در هنگام ترشح ترشحات پاک دیده شده است)
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۷ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک مراجعه کنید
  • تصویر کاربر کیومرث یکشنبه ۲۶ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 323 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و وقت بخیر
    بنده تقریبا دو روز پیش بصورت خودبخودی با ادرار کدر و قهوهای مواجه شدم بعد دو ساعت ادرار حالت رنگ طبیعی شد بعد بازم رنگ تیره و خون مانند دیده شد بازم از صبح رنگ طبیعی و شبش باز خون دیده شد هیچکونه سوزش یا درد ندارم و علایم خاصی ندارم و این قضیه خیلی ترسونده منو خواهشا اگه میشه راهنمایی بفرمایین؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۶ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حتما حضورا به پزشک مراجعه کنید
  • تصویر کاربر سید جمعه ۲۴ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 300 مشاهده پرسش
    پسری دارم 12 ساله شب اداری دارد به دکترهای زیادی مراجعه کردم ولی نتیجه حاصل نشد لطفا راهنمایی کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۴ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      در بررسي بچه شب ادرار اگر ازمايشات و سونو نرمال باشد و بچه در روز مشكلي نداشته باشد بايستي از درمان هاي رفتاري و دارويي همزمان استفاده شود و نياز به همكاري خانواده بويژه پدر و مادر دارد
  • تصویر کاربر پیمان یکشنبه ۲۶ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 277 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید بنده حدودا یک ماه پیش یک مشکلی پیدا کردم توی ادرارم لخته خونی دیدم
    بعد رفتم دکتر و کشت ادرار و ازمایش نوشت جواب رو دادم گفتن که از سنگ کلیه ریز داری باس زیاد بری
    دشویی و اب بخوری بعد خوب شدم تا دیروز که دوباره دیدم ......
    بنده خود ارضایی هم میکنم متاسفانه میخام بدونم توسط این کار هم ممکنه بازم لخته خونی باشه؟؟؟

    یا کلا همون کلیه هست با دشویی رفتن و اب خوردن زیاد رفع میشه؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۵ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      خودارضایی هم می تواند علتش باشد بهتره سونوگرافی هم انجام دهید
    2. تصویر کاربر پیمان شنبه ۲۵ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سونوگرافی انجام شده چیزی مشاهده نشده همون گفتن سنگ کلیه داری
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۶ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      خون در ادرار علل متعددی دارد اگر تکرار شد نیاز به بررسی جامع تری هست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر عبدالرزاق شنبه ۲۵ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 1006 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    لطفا راهنمایی بفرمایید بنده حدود دو ماه پیش درد شدید در ناحیه چپ شکمم داشتم که در یک هفته دو بار تکرار شد رفتم سونوگرافی دکتر گفت سنگ کلیه دارم بعدش دارو خوردم دردش رفع شد ولی از چند ماه قبل تا الان هر وقت ادرار میکنم ازش چیزی شبیه دانه های خاکشیر و خاک شبیه رنگ خاکشیرته نشین ادارام میشه لطفا کمکم کنید این مورد هر روز تو ادرارم وجود داره
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۵ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      توصیه ی کنم آزمایش ادرار انجام دهید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 577 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط