درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر بهروز یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر ،۵۴ ساله هستم و هیچ رابطه خارج از خانواده هم نداشته ام ، مدت یک ماه است که دانه هایی مطابق عکی پیوست روی الت تناسلی مشاهده میکنم ، ایا زگیل تناسلی است و اگر پاسخ مثبت است چه درمانی را پیشنهاد میکنید.با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام با توجه به اینکه کیفیت عکس مناسب و واضح نیست لذا نمی توانم قضاوتی داشته باشم.

  • تصویر کاربر اعظم یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 325 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر دوماه هست که نامزد کردم وپنج بار رابطه بین پایی داشتیم بعد برای گرفتن گواهی بکارت مراجعه کردم و دکتر بهم گفت که حدود هفتا زائده گوشتی توی ورودی واژنم دارم و نمونه برداری کردن به اصرار همسرم رابطه دخولی داشتیم و الان که لمس میکنم واژنم رو زائده ها رو لمس میکنم اما فقط داخل واژنم و ورودیش هست. میخواستم بدونم چقدر احتمالش هست که زگیل باشه؟ و اینکه میشه با لیزر این مناطق رو درمان کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام در صورت صلاحدید عکس واضح بفرستید تا بتوانم کمک تان کنم.

  • تصویر کاربر ماریان یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    سلام، من و نامزدم 6ساله که با همیم، ایشون دیرانزالی داره و اصلاً نمیخواد درمان بشه و به من میگه دیگه از لحاظ روحی و جسمی با تو ارضا نمیشم، ایشون تنها از طریق وارد کردن دیلدو از مقعد در داخل بدن ارضا میشن و یا با خودارضایی در حضور من و این مسئله به شدت منو آزار میده چون ایشونو خیلی دوست دارم و نمیخوام ازشون جدا شم، هر مدل سکس رو هم که فکر کنید امتحان کردیم. ایشون میگن کارای من تکراری شده و دیگه با اینکارا ارضا نمیشن، خواهش میکنم کمکم کنید، ایشون 43 ساله و من 34 ساله هستم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      اینحالت یک عادت ناسالم روانی است و توصیه می کنم با دکتر علی شیخ الاسلامی سکسولوژیست مشورت کنید

  • تصویر کاربر بهار یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 753 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید. من بخاطر داشتن ۳تیپ خطرناک hpv و دفع این ویروس مدت ۷ماه است از قرص ایمیونیس و ۵ ماه است از پاورفیت استفاده میکنم.در حال حاضر ایمیونیس را نمی تونم پیدا کنم.اصلا نیست.می تونم ازقرص اپتی وومن گلدن لایف استفاده کنم! این قرص خوب هست؟
    _سوال بعدی من این هست که همسرم روی التشون چند زگیل کوچک زده.ولی دکترشون ۱۰۰%نگفتن که زگیل هست.گفت شاید باشه. می تونم از پودوفلینی که خودم اخرین بار ۳ماه پیش استفاده کردم، ایشونم استفاده کنن؟ فقط من گوش پاکنی که به محلول اغوشته میکردم به زگیل خودم میزدم و مجدد تو محلول میزدم.موردی نداره همسرم استفاده کنه.بعد ۳ماه محلول ویروسی نیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام
      اقای دکتر خسته نباشید. من بخاطر داشتن ۳تیپ خطرناک hpv و دفع این ویروس مدت ۷ماه است از قرص ایمیونیس و ۵ ماه است از پاورفیت استفاده میکنم.در حال حاضر ایمیونیس را نمی تونم پیدا کنم.اصلا نیست.می تونم ازقرص اپتی وومن گلدن لایف استفاده کنم! این قرص خوب هست؟..........................بله
      _سوال بعدی من این هست که همسرم روی التشون چند زگیل کوچک زده.ولی دکترشون ۱۰۰%نگفتن که زگیل هست.گفت شاید باشه. می تونم از پودوفلینی که خودم اخرین بار ۳ماه پیش استفاده کردم، ایشونم استفاده کنن؟.............................ترجیحا بهتره توسط پزشک دیگری معاینه شوند و اگر باز شک بود نمونه برداری شوند تا اگر زگیل بود درمان کنند.

      فقط من گوش پاکنی که به محلول اغوشته میکردم به زگیل خودم میزدم و مجدد تو محلول میزدم.موردی نداره همسرم استفاده کنه.بعد ۳ماه محلول ویروسی نیست؟.................................بهتره تعویض شود

  • تصویر کاربر افسانه یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 402 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید....دکتر پسر 10 ساله ام که سنگ حالب داشت که تی یو ال انجام داد یک ماه پیش دابل جی رو دراوردن و امروز سونو داده و خدا رو شکر سنگ خارج شده و اندازه کلیه هاش (35*87)و نوشته هیدرونفروز مشاهده نشد..و مختصر Stasisدر سیستم پیلوکالیسیل سمت راست دیده میشود که پس از تخلیه ادرار تا حدود زیادی برطرف شد و نه به طور کامل...پس از تخلیه ادرار رزیدو حدود cc7مشاهده شد..از نظر شما مشکلی هست یا خیر...ممنون از پاسخگوییتون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      خیر مشکلی نیست ولی 3 ماه دیگه باز سونوگرافی کنید

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 580 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط