درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 287 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من چنتا سوال داشتم.
    1 من به تازگی وارد شانزده سالگی شدم وطول الت من درحالت شل 4_5ودرحالت راست12 سانت می باشد آیا این اندازه مناسب است؟
    2مو های پاهای من نازک وکم تعداد هستند و من هنوز ریش و سبیل درنیاورده ام وتن صدای من بچه گانه است ولی وقتی که فیلم های غیر اخلاقی نگاه میکنم صدای من تغیر می کند وکلفت میشوددلیل وجود اینها چیست آیا بدلیل کمبودتستوسترون می باشد؟اگر اینطور است درمان آن چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      1) طبیعی است
      2) بهتره معاینه شده و در صورت لزوم آزمایش هورمونی دهید
  • تصویر کاربر اميد یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 298 مشاهده پرسش
    باا عرض سلام و خسته نباشيد خدمت اقاي دكتر سوال داشتم
    ايا براي عمل جراحي هيدروسل كه پيش همكاران شما(دكتر جراح در تبريز) رفته بودم گفته بودند بايد جراحي شوي .
    ايا ميشود بدون جراحي مثلا از طريق عمل ليزري (ويا موارد ديگر) بدون جراحي انجام داد.
    چون از جراحي ميترسم .
    با تشكر اگر راهنمائي كنيد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      نه نمی شود
  • تصویر کاربر ع یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 308 مشاهده پرسش
    اگر آلتم رو جراحی کنم مشکلی برای آلتم پیش نمیاد
    در خارج شدن اسپرم از آلتم مشکلی پیش نمیاد ؟؟
    تو بزرگ شدن آلتم در مواقع انزال مشکلی رخ داده نمیشه ؟؟
    یا حتی در ادرار کردنم خللی ایجاد نمیشه ؟؟
    نگرانم که اگه جراحی کنم مشکلی برام پیش بیاد کجی آلتم درست بشه ولی از طرفی مشکلات دیگه ای گریبان گیرم بشه که آیندمو تحدید کنه ؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      حالا چه اصراریه که جراحی کنید باهاش بسازید و اگر در رابطه مشکل جدی ندارید کاریش نداشته باشید
  • تصویر کاربر م یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 277 مشاهده پرسش
    سلام من 27 سالمه.ولی فعلا شرایط ازدواج ندارم می خواستم بدونم تا چند سالگی انسان می تونه لذت کامل رو از نزدیکی با همسرش ببره. من که الان شرایط ازدواج ندارم چیکار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      سن خاصی ندارد البته هر چه سن بالاتر برود از شدت آن کاسته میشه ولی دراافراد براساس سبک زندگی متفاوت است
  • تصویر کاربر اع یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 309 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر بعضی وقتها در طول روز بیضه سمت چپ وبعضی وقتها بیضه سمت راست من درد میگیره وبعد خوب میشه دلیلش چیه؟البته بیشتر سمت چپیه درد می گیره.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      علل بیضه درد متعدد هست اگر درد آزار دهنده است بهتره معاینه شوید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 585 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط