درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر رامین شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 345 مشاهده پرسش
    سلام دور کلاهک آلت من کم رنگ شده و مقداری کوچک تر شده و زیر آن در اثر تماس با مواد شوینده سفید رنگ شده برای درمان چه راهی وجود دارد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیص یا درمانی را مطرح کنم. توصیه می کنم برای معاینه به پزشک پوست یا ارولوژیست مراجعه کنید.

  • تصویر کاربر نوید شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 333 مشاهده پرسش
    سلام...
    دکتر من شهرستانم و برای متخصص اورولوژی رفتم بهم گفته که اینا مال ختنس و ولشون کن مهم نیست...اما واقعا ظاهرش اذیت کنندست انگاری هر یه مدت مثلا هر چند ماه یدونه کوچولو دوباره اضافه میشه و اندازشون هم حدود ۱ تا ۱.۵ میلی متر هست...
    چیکار کنم؟
    ۲۰ سالمه و از این موضوع ناراحتم...قبلا هم بودن اما جدیدا انگاری هم تعداد و هم اندازشون یکمی بزرگ شده...تصاویر رو فرستادم خدمتتون...
    لطفا راهماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      به نظر من هم بیماری نیستند با اینحال با لیزر میشه از بین برد

  • تصویر کاربر کاوه شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 789 مشاهده پرسش
    سلام. جناب دکتر این پاسخ شما به یکی از بیماران بود که علائم تقریبا مشابه من رو داشته : “اینحالت معمولا در افرادی که سابقه خودارضایی دارند دیده می شود یعنی نعوظ شان وابسته به لمس و تحریک دائمی می شود. این یک یافته روانی است و از طریق تداوم در سکس بدون تحریک لمسی با نظر یک سکسولوژیست قابل درمان هست اگرچه سخت و زمانبر هست”. حالا سوال من این هست که در این حالت سونوگرافی داپلر امکان داره که تشخیص نشت وریدی بده؟ چون پس از تزریق همانند خودارضایی لمس و تحریک دائمی وجود ندارد.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام
      بله ممکنه

  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 343 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بنده روی سطح آلتم یه سری دونه های خفیف آب دار بوجود آمده که چند سال بود آما جدی نمیگرفتمش آما وقتی تو اینتر درباره بیماری های آلت جستجو کردم خیلی نگران شدم میخاستم منو راهنمایی کنید.
    البته لازم به ذکر هستش که بنده خود ارضایی زیاد انجام میدادم و بعضی مواقع ممکن بود که چند روز فرصت برای شستن آلتم بدست نیارم و همونجوری میموند . یه دونه دونه زیگیل مانند بسیار ریز هم کنار آلتم هستش که از کودکی هست و فقط یدونه بیشتر نیست.
    خیلی نگران هستم لطفا هرچه زود تر منو راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام این ضایعات لیکن پلان هست . لیکن پلان یک بیماری التهابی نسبتاً شایع پوستی است و منشا آن خودایمنی است. یعنی سیستم ایمنی بدن در طی این بیماری علیه بخش‌های طبیعی پوست خود فرد فعال می‌شوند.علت اصلی آن تاکنون ناشناخته باقی‌مانده است. این بیماری مسری نیست، یعنی از شخصی به شخص دیگر انتقال نمی‌یابد ولی استرس می‌تواند این بیماری را بدتر کند. لیکن پلان یک بیماری مزمن است اما در بسیاری از موارد طی دو سال کاملاً از بین می‌رود. در درمان این بیماری معمولاً از پمادهای موضعی کورتونی مثل کرم فلوئوسینولون استفاده می‌شود. هر شب به مدت یک ماه کرم را فقط روی نواحی مبتلا بزنید و اگر کامل برطرف نشد ماه دوم بصورت یک شب درمیان از کرم استفاده کنید. در حد امکان سعی کنید کرم به پوست سالم اطراف ضایعات برخورد نکند.

  • تصویر کاربر آرش شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 287 مشاهده پرسش
    مدتی هست که سر آلت تناسلیم در حال تعقیر رنگ شده
    به حالت کبودی و‌بنفش
    و‌البته از بچگی زیر جای ختنه حالت 2 تا بدامدگی کوچیک دارم
    که قبلا با درک مشورت کرده بودم گفته بودن چیز خاصی نیست
    ولی الان تعقیر رنگ خیلی نگرانم کرده
    و‌ایران. نیستم که بخوام حضوری بیام‌ویزیت شم
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام شاید بهتر باشه نمونه برداری کنید
    2. تصویر کاربر آرش پنجشنبه ۸ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام احتمال سرطان آلت تناسلی وجود دارد تو سن ۲۸ سال؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۰ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      بعیده در این سن

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 580 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط