درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر ایمان چهارشنبه ۸ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 354 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر
    من دیروز با یک دختر ب سفره خونه رفتم.بعد که اومدم خونه دیدم جلوی شرتم حلقه دایره ای خیس شده وجود دارند که رنگش مانند اسپرم هست ولی اسپرم نیست.لازم به دکر است که در سفره خونه اصلا دستمون هم بهم نخورد مثل دوتا فرد عادی صحبت میکردیم واینه موقع که اونجا بودیم من احساس کردم جلوم خیس شده ولی اصلا نعوظ نداشتم و اون ابی که خارج شده بود ازم حالت جهشی نداشت...خواستم بپرسم من چرا این جوری میشم هر موقع که پیشه دخترم هستم.باید چیکا کنم .بخاطر همین میترسم زن بگیرم......خواهشا میکنم کمکم کنید با حرفاتون......؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      اینحالت طبیعی است و در همه مردان به دلیل ترشحات غدد مجرای ادراری به هنگام تحریک رخ می دهد
    2. تصویر کاربر ایمان دوشنبه ۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      مررسی ولی بعدا با نامزدم مشکل پیش نمیاد ؟؟؟ یعنی همین که بخوام عشق بازی قبل سکس داشته باشیم یهو اسپرم خارج شه؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۸ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      نه مشکلی پیش نمیاد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 430 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر . ببخشید مزاحمتون میشم . دو تا سوال داشتم .
    1 - میخواستم بدونم عمل لوپ چه فرقی با عمل میکروسرجی داره؟
    2 - من قبلا بدون استفاده از قرص نتیجه آزمایشم در حرکت 45 درضد بوده بعد از اینکه قرص تاموکسیفن مصرف کردم تعداد اسپرم زیاد شد ولی حرکت به 15 درصد کاهش یافت میخواستم بدونم آیا علت استفاده از قرص ها بوده؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام

      1 - میخواستم بدونم عمل لوپ چه فرقی با عمل میکروسرجی داره؟...................میزان درشت نمایی در لوپ کمتر از میکروسکوپ است
      2 - من قبلا بدون استفاده از قرص نتیجه آزمایشم در حرکت 45 درضد بوده بعد از اینکه قرص تاموکسیفن مصرف کردم تعداد اسپرم زیاد شد ولی حرکت به 15 درصد کاهش یافت میخواستم بدونم آیا علت استفاده از قرص ها بوده؟.....................خیر ارتباطی به قرص ندارد
  • تصویر کاربر جابر یکشنبه ۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 364 مشاهده پرسش
    سلام دکتر عزیز
    اینجانب 36 ساله به مدت یک سال است که مشکلات جنسی دارم و نعوظ به صورت کامل انجام نمی شود و پیش سه دکتر متخصص ارولوژی رفتم چیزی یا آزمایشی تجویز نکردند فقط قرص سیلنافید و قرص های مشابه همین دادند که استفاده نکردم چون تشخیص ندادند که مشکل از کجاست . این ناتوانی یک دفعه روی داد اینجانب هیچ قرصی مصرف نمی کننم. با تشکر راهنماییم کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      با توجه به سن تان و ناگهانی رخ دادن این مشکل به احتمال زیاد منشا روحی دارد که با مشاور و ریشه یابی قابل حل می باشد
    2. تصویر کاربر جابر یکشنبه ۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      با تشکر فراوان از جواب شما
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      موفق باشید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهرداد یکشنبه ۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 362 مشاهده پرسش
    سلام وعرض ادب..
    1- من فكر مي كنم حدود 4 ساليست كه به زگيل تناسلي مبتلا شده باشم ولي با توجه به اطلاعاتي كه از سايت هاي مختلف پزشكي به دست آورده ام تازه متوجه شده ام كه اين برجستگي ها زگيل تناسلي است.ولي همسرم هيچ علا يمي نظير ظهور زگيل و يا عوارض ديگر ندارد.آيا ممكن است ايشان سالم باشند؟
    2- آيا اين بيماري ممكن است از راهي به غيراز تماس جنسي فرد را آلوده نمايد؟
    3-اگر همسر من نيز آلوده شده باشد (با توجه به اينكه منشاء اين بيماري تماس جنسي خارج از عرف است و من از طرف ايشان خاطر جمع هستم)،چگونه مي توانم در جهت درمان ايشان با وي گفتگو كنم؟ خواهش مي كنم مرا راهنمايي بفرماييد استرس زيادي دارم..ممنون و تشكراز لطف شما.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام

      1-آيا ممكن است ايشان سالم باشند؟...................بله ممکن است ولی بایستی توسط متخصص زنان معاینه شده و تست دهند
      2- آيا اين بيماري ممكن است از راهي به غيراز تماس جنسي فرد را آلوده نمايد؟.............بله
      3-اگر همسر من نيز آلوده شده باشد (با توجه به اينكه منشاء اين بيماري تماس جنسي خارج از عرف است و من از طرف ايشان خاطر جمع هستم)،چگونه مي توانم در جهت درمان ايشان با وي گفتگو كنم؟.................... می توانید از مشاور خانواده کمک و راهنمایی بگیرید
  • تصویر کاربر matin یکشنبه ۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    باسلام خسته نباشید اقای دکتر
    من پسری ۱۸ ساله هستم که در بیضه چپم ذره ای کوچک چسبیده به بیضه احساس میکنم ( ذره کوچک به اندازه یک جوش روی صورت ) و دردی خیلی خفیف احساس میکنم دکتر خیلی ناراحتم لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      متاسفانه بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 583 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط