درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (50 امتیاز)
  • تصویر کاربر پوریا پنجشنبه ۱۵ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 403 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من24 سالمه و تازه ازدواج کردم و زودانزالی شدید دارم وبعد اینکه ارضا میشم آلتم دیگه سفت نمیشه. شما چه قرصی رو بهم معرفی میکنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۵ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      از اسپری لیدوکائین 1% برای زودانزالی استفاده کنید. عدم سفتی آلت بعد از ارضا شدن در خیلی از افراد رخ می دهد و امری غیر طبیعی نیست
  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۱۵ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1050 مشاهده پرسش
    با سلام ، استاد گرامی کهریزی هستم و از کرمانشاه مزاحم وقت شریفتان میشوم . به استحضار حضرتعالی می رسانم که در سال 80 به دلیل داشتن بیماری fab توسط استاد محمدرضا کلانتر معتمدی تحت عمل جراحی توتال کلوکتومی قرار گرفتم و تمامی روده بزرگم را خارج کردند و متأسفانه در سال 81 به دلیل چسبندگی محددا توسط ایشان تحت عمل جراحی قرار گرفتم . در سال 82 بعد از انجام سونگرافی متوجه چسبندگی در ناحیه حلب چپ شدم که به انسداد کامل حالب و در نتیجه هیدرونفز متوسط تا شدید کلیه چپم گردید . معروض میدارد توسط پزشکان شهرم کرمانشاه برای باز کردن حالب قرار گرفتم که نتیجه ای حاصل نگردید . همچنین در سال 82 نیز به دستور دکتر کلانتر به خدمت دکتر علی رازی رفته و ایشان نیز با بستری کردن اینجانب در بیمارستان آتیه و انجام معالجات نتوانستند حالبم رو باز کنند . استاد گرامی بعد از طی کردن مراحل فوق اخیرا کلیه ام دردهای شدیدی دارد . آیا برای باز کردن انسداد حلب راههای دیگری مثلا استفاده از لیزر و یا هر چیز دیگری وجود دارد ؟
    در ضمن به دلیل وخامت حال این جانب امکان استفاده از روده کوچک برای پیوند حالب وجود ندارد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۵ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      یک راهش نفروستومی دائمی است و یک راه دیگر استفاده از حالب مصنوعی است که البته برخی از همکاران در اصفهان در این کار تجربه بیشتری دارند
  • تصویر کاربر مجید پنجشنبه ۱۵ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    جناب دکتر درست میفرمایید.در هرصورت بنده مجبور به جراحی هستم ولی از شما خواهش میکنم قبل از این کار بصورت تیتر وار در حقم لطف کنید و به سوالاتم پاسخ دهید؟
    تنگی من در ناحیه قدامیست یاخلفی؟
    بعد از آناستوموزی مجرا عامل محدود کننده تولید نسل مربوط به کوتاهی آلت خواهد بود یا دلیل دیگری دارد؟
    هزینه عمل چقدر است؟
    مدت نقاهت پقدر خواهد بود؟
    آیا محدودیتی در فعالیتهای بنده مثلا برای انجام کار و امرار معاش وجود خواهد داشت(برای یک شغل معمولی).
    و هرچیزی که نگرانی های من رو تسکین بده.
    سلامتی شما را آرزو دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۵ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      تنگی من در ناحیه قدامیست یاخلفی؟........... قدامی (ناحیه بولبار مجرای ادراری )
      بعد از آناستوموزی مجرا عامل محدود کننده تولید نسل مربوط به کوتاهی آلت خواهد بود یا دلیل دیگری دارد؟ ..........دلیل دیگری دارد
      هزینه عمل چقدر است؟..........در مورد هزینه در سایت صحبتی نمی کنم
      مدت نقاهت پقدر خواهد بود؟............. 5 روز بستری دارد و تا 3 هفته سوند خواهید داشت
      آیا محدودیتی در فعالیتهای بنده مثلا برای انجام کار و امرار معاش وجود خواهد داشت(برای یک شغل معمولی). اگر فعالیت بدنی شدید دارید بایستی محدود شود
  • تصویر کاربر aliz پنجشنبه ۱۵ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من علی 22 ساله الان حدود تقریبا 1 سال است که ماده منی من کمکار شده است و غلظت خودشو از دست داده (1 قطره) پس از مراجعه به پزشک قرص Sandrous Ginseng+Argenin تجویز کرده است و تقریبا 50 روز گذشته است اما هیچ تغییری نکرده لطفا درصورت امکان راهی مناسب پیشنهاد کنید تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۵ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      برای ارزیابی مایع منی بایستی آزمایش اسپرم انجام دهید تا بتوان ارزیابی دقیقی داشت
  • تصویر کاربر mozhgan پنجشنبه ۱۵ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 387 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید. لبی های کوچک دچار دانه های کوچک شده از وقتی هم حساس شدم سوزش و خارش دارم.آیا نشان از وجود زیگل تناسلی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۵ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      اگر سکس داشته اید احتمال دارد زگیل باشند ولی اگر نداشته اید زگیل نیستند. در صورت تمایل می توانید از طریق همین بخش عکس واضحی از دانه های مذکور جهت تشخیص بهتر ارسال نمائید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 578 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط