درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (50 امتیاز)
  • تصویر کاربر ریحانه.م پنجشنبه ۱۵ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 556 مشاهده پرسش
    سلام من دختری 14 ساله هستم که بعد ازدستشویی احساس خروج ادرار دارم و ادرار در حد چند قطره خارج میشه برای درمان چه کنم؟لطفا جواب بدهید .میشه خواهش کنم هرچه زودتر جواب بدهید دچار وضع
    بدی شدم ممنون.آیا عفونت می تونه باعث این مشکل باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۵ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      اوا بلیستی مطمئن شوید قرات مذکور ادرار است لذا با اطلاع و هماهنگی مادرتان دو روز قرص فنازوپیریدین بخورید(هر 12 ساعت یک عدد) و حتما بعد از هر بار ادرار کردن خود را کامل و تمییز بشورید اگر مایعی که از شما خارج شود نارنجی باشد ادرار است. در اینصورت ابندا بهتره آزمایش ادرار و سونوگرافی انجام دهید و اگر نرمال بود مدتی ورزش عضلات کف لگن را انجام دهید (ورزش کگل)
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۵ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اول بایستی مطمئن شوید قطرات مذکور ادرار است لذا با اطلاع و هماهنگی مادرتان دو روز قرص فنازوپیریدین بخورید(هر 12 ساعت یک عدد) و حتما بعد از هر بار ادرار کردن خود را کامل و تمییز بشورید اگر مایعی که از شما خارج شود نارنجی باشد ادرار است. در اینصورت ابندا بهتره آزمایش ادرار و سونوگرافی انجام دهید و اگر نرمال بود مدتی ورزش عضلات کف لگن را انجام دهید (ورزش کگل)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۱۵ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 704 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من دفع پروتیین همراه خون به میزان 500میلی گرم و گلبول قرمز 10تا12 را دارم
    برای درمان بهترین داروها چیست؟
    من والسارتان مصرف میکنم
    قرص امگا تری
    قبلا پنتوکسی فیلین مصرف میکردم
    پنتوکسی فیلین در درمان موثراست؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۵ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      بیماری شما در حیطه تخصصی نفرولوژیست هست لذا بایستی با یکی از همکاران نفرولوژیست مشورت نمائید
  • تصویر کاربر reza پنجشنبه ۱۵ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 387 مشاهده پرسش
    kiram 12 cm docotor aya normale ya na dar zamane ezdevaj mishkeli khahin dasht ya na mc age javabe soalamo bdi
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۵ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      12 سانت نرمال محسوب می شود
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۱۵ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب آقای دکتر جباری
    من الان 25 سال سن دارم تقریبا از سن 15 سالگی آلت تناسلیم شروع به رویش مو کرد تا الان که تقریبا تا ختنه گاه پوشیده از مو شده و خیلی به این خاطر اذیت میشم و مجبورم مداوم اصلاح کنم میخواستم اگر ممکنه بنده رو راهنمایی کنید که آیا امکان بهبودی با عمل جراحی وجود دارد و به صورت می باشد و آیا این عمل هزینه زیادی دارد یا خیر . ممنون میشم کامل بنده رو راهنمایی کنید که چه کاری انجام دهم
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۵ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      برخی از همکاران چوست با لیزر موها ر از بین می برند می توانید به ایشان مراجعه کنید
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۵ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 418 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    خسته نباشید
    ببخشید من در طور روز حتما باید خودارضایی کنم
    هر کاری میکنم نهایتا 2 روز بتونم خودمو کنترل کنم
    نه فیلم نگاه میکنم
    نه شلوار تنگ میپوشم
    میخواستم بپرسم ببینم دارویی، هست که از حشری شدنم جلوگیری کنه، واقعا دیگه وضعیت بدنیم به هم ریخته و هر کاری میکنم نمیتونم خودمو کنترل کنم
    خواهش میکنم کمکم کنین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۵ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      از قرص سیپروترون استات می توان استفاده کرد ولی داروها عوارض دارند و برای این کار توصیه نمی شود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 578 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط