درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (50 امتیاز)
  • تصویر کاربر حمید شنبه ۱۰ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 407 مشاهده پرسش
    با سلام:خسته نباشید آقای دکتر گرامی مدتی است یک توده درپایین بیضه سمت چپ می بینم ولی بدون درد است حقیقت فکر م مشغول کرده بی صبرانه منتظر جواب هستم با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۰ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      حتما توسط پزشک ارولوژیست معاینه شوید
  • تصویر کاربر ح یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    با سلام:خسته نباشید آقای دکتر گرامی مدتی است یک توده درپایین بیضه سمت چپ می بینم ولی بدون درد است حقیقت فکر م مشغول کرده بی صبرانه منتظر جواب هستم با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      توصیه می کنم حتما توسط ارولوژیست معاینه شوید
  • تصویر کاربر م یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 432 مشاهده پرسش
    با سلام:یک توه درپایین بیضه سمت چپ بدون درد وجود دارد لطفا راهنمای کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      توصیه می کنم حتما توسط ارولوژیست معاینه شوید
  • تصویر کاربر م یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 541 مشاهده پرسش
    سلامی دوباره. معذرت میخوام روی بیضه های من غده هایی کوچیک به تعداد زیادی که مثل جوش هستند وجود داره! اینا چی هستند؟ آیا یه نوع بیماریه؟؟؟ برایاز بین بردنش چیکار کنم؟؟ ممنون میشم کمکم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      این ها غدد چربی هستند که بی ضرر هستند و فقط مشکل زیبایی ایجاد می کنند. برای از بین بردنشا می توان لیزر کرد
  • تصویر کاربر ما یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید. من 19 سال سن دارم ، بیضه هام کوچک شدند.البته اینم بگم بیضه های من از بچگی نسبتا کوچک بودن!!!! باید خدمتتون عرض کنم که من خود ارضائی میکنم در بعضی اوقات بعد از ارضا شدن (مثلا نیم ساعت ) ، دردی از ناحیه ی راست بیضه حس میکنم. خواهش میکنم کمی راهنمایم کنید و علت این ها رو بگید... و این مشکلات میتونن منو عقیم کنن؟!!
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      توصیه می کنم حتما به ارولوژیست مراجعه کنید تا شرایط تان حتما بررسی و ارزیابی شود و از این ابهام و سردرگمی خارج شوید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 572 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط