درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر احمد سه شنبه ۱ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    سلام .بنده 35 سالمه و حدود 14 سال ازدواج کردم .از اول مشکل زود انزالی شدید داشتم برای کم شدن مشکل خیلی تلاش کردم ولی متاسفانه موفق نشدم .الان ب جایی ر سیده ک رابطم با همسرم خیلی سرد تر از اول شده و از این موضوع ناراحتم و ترس از عواقب این موضوع منو دچار استرس کرده .ممنون میشم کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت 6 ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین 30 یا 60 میلی گرمی 1 تا 3 ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.
  • تصویر کاربر محسن سه شنبه ۲۴ دی ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    خوردن یا لیسیدن آلت تناسلی دیگران ضرر داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۴ دی ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      احتمال انتقال عفونت دارد

  • تصویر کاربر کیان سه شنبه ۱ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 447 مشاهده پرسش
    حدود ۱۰ سال پیش عمل فتق و واریکوسل سمت چپ انجام دادمو پس از ان سه بار سونوگرافی شدم همه چیز طبیعی بود ولی در بیشتر اوقات درد در بیضه و کشاله و بلای بیضه دارم. در معاینات هم چیزی مشخص نیست.در زمان راه رفتن موقعی که پای چپ راروی زمین می گذارم درد بیستر میشه .خکاهش می کنم بنده را راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر قاسم سه شنبه ۱ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    اقای ۵۳ساله کیس دیابت ۲که تحت درمان باانسولین وقرص می باشم واکنون به مدت یکسال احساس بی حسی (کزختی ومورمور شدن دزناحیه تناسلی)شده ونعوظ ندارم ازمایش هورمونی فقط پرولاکتین بالا بوده داورهای خوراکی ارکتورودستگاه واکیوم استعمال شدولی اختلال نعوظ برطرف نشد جهت راهنمایی لازم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر Sara سه شنبه ۱ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید اقای دکتر من و همسرم ۴ ماه پیش متوجه ابتلا به زگیل تناسلی شدیم چندتا ضایعه خیلی کوچیک رو گردن الت همسرم که سریع کرایو شد و خودم که توسط تست پاپ اسمیر و کلپوسکوپی طبق بررسی پزشک من ضایعه نداشتم فقط در بررسی میکروسکوپی مبتلا بودم و اینکه نوع hpv من ۵۳ و همسرم۵۳ و۵۸ بود حالا من سوالم این بود که برای کنترل این موضوع ما باید چیکار کنیم؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      سیستم ایمنی بدن را تقویت کنید با:
      پرهیز از دخانیات
      پرهیز از استرس
      ورزش
      استراحت کافی
      مصرف موادی که سرشار آنتی اکسیدان و ویتامین هستند مثل چای سبز، سیر تازه (صورت حلقه حلقه شده و خورد صبح ناشتا مثل قرص برای پرهیز از بوی نامطبوع سیر)، لیمو ترش، میوه هایی که رنگدانه قرمز دارند و  دیگر سبزیجات و میوه جات تازه
      داروهایی که حاوی ویتامین و آنتی اکسیدان هستند مثل کپسول پاورفیت(حاوی AHCC از مشتقات قارچ ژاپنی شیتاکه که با تقویت سیستم دفاعی در پاکسازی ویروس کمک کننده هست) و زینک
      در نهایت بهتر بصورت دوره ای توسط پزشک معاینه و در صورت نیاز آزمایش دهید
      حتما واکسن بزنید اگر چه واکسن نقشی در درمان ندارد ولی از ابتلای مجدد در آینده پیشگیری می کند.
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 583 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط