درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر امین شنبه ۲۵ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 295 مشاهده پرسش
    با سلام
    چرا در قسمت غضروفی الت در اثر فشار دادن احساس درد دارم
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۵ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      شاید التهاب دارید اگر ادامه دار بود بهتره به ارولوژیست مراجعه و بررسی شوید

  • تصویر کاربر نیما شنبه ۲۵ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 300 مشاهده پرسش
    27سالمه و اندازه آلتم 14سانت طول و قطر 10سانت داره ,ولی حس میکنم کوچیکه و همسرم بزرگ تر انتظار داره باعث عدم اعتماد بنفس و بی میلی جنسی شدم ,آیا راهی برای بهبود اندازه هست ؟آیا با مالش آلت سایزش افزایش پیدا میکنه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۵ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      27سالمه و اندازه آلتم 14سانت طول و قطر 10سانت داره ,ولی حس میکنم کوچیکه و همسرم بزرگ تر انتظار داره باعث عدم اعتماد بنفس و بی میلی جنسی شدم ,آیا راهی برای بهبود اندازه هست ؟.........................خیر

      آیا با مالش آلت سایزش افزایش پیدا میکنه ؟..............................خیر

  • تصویر کاربر احترام شنبه ۲۵ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 525 مشاهده پرسش
    با سلام.ایا سرطان کلیه بااندازه 2 سانتیمتر از نوع کرموفوب امکان متاستاز به روده یاتخمدان را دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۵ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      بی نهایت احتمالش ضعیفه ولی صفر نیست

  • تصویر کاربر رضا شنبه ۲۵ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 342 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من 14 سال و نه ماهم هست قدم 151 و التم در حالت نعوض 10 سانت است و هنوز هم اسپرمم نیامده. به نظرتون غیر طبیعیه و مشکل دارم؟؟ التم در موقع بالغ شدن حدودا چند سانت میشود؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۵ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      طبیعیه هنوز بلوغ تان کامل نشده و باید صبور باشید

  • تصویر کاربر مرتضي سه شنبه ۲۱ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 337 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر ، من ميخواستم عمل ابدومينوبلاستي انجام بدم و عمل برداشتن پرده الت و تخليه چربي اطراف الت ، به نظر شما اول كدومو انجام بدم چون ظاهرا ميگن بايد جدا جدا انجام بشه . واينكه بعد ار اينه پرده الت برداشته شد چند روز بعدش ميتونم فعاليت روزانه داشته باشم؟ ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۱ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      فرقی نداره کدام اول باشد

      یک هفته بعد

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط