درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۹ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    سلام خدمت اقای دکتر :
    25 سالمه مجرد 4 سال پیش تقریبا عمل کردم بر اثر فتق کشاله ران سمت راست دکتر حینه عمل فهمیده بیضه تو شکمم بوده خارجش نکرده فقط اورده تو کیسه بیضه یکمم بالاتره فیکسش کرده از نظر قوام کاملا شله (اصلا سفت نیست خیلی نرمه) اندازشم طبیعی اصلا نیست ، "یک‌چهارم" بیضه سمت چپم با توجه به سرطان بیضه ، آیا نیاز هست خارج بشه یا خیر ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۹ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      خیر فقط ماهانه خودت در حمام معاینه کنید و اگر مورد مشکوکی دیدید به پزشک مراجعه کنید.

  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۱۹ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 423 مشاهده پرسش
    بنده مدتی هست زایده های پوستی فوق رو دارم و اصلا رابطه جنسی نداشتم به هیچ وجه حتی رابطه دهانی ولی متاسفانه نمیدونم چطوری مبتلا شدم تنها درصدی که میتونم بدم اینه که من سیگار مصرف میکنم برام جای سواله اینها زگیل هستند؟و درصد خطریشون چه کیزان هست ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۹ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      خیر زگیل نیستند

  • تصویر کاربر س سه شنبه ۲۱ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    عرض سلام دارم . لطفا بفرمایید آیا این عکس نشانه زگیل دارد؟ و من دارم از قطره شفافی که از عطاری بنام داروی درمان زگیل که عکسشو فرستادم استفاده میکنم و سرکه سیب که عکس بعد از مصرف این قطره و سرکه رو فرستادم . آیا روند بهبود رو مشاهده می فرمایید؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۱ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      لطفا بفرمایید آیا این عکس نشانه زگیل دارد؟..........................بله

      و من دارم از قطره شفافی که از عطاری بنام داروی درمان زگیل که عکسشو فرستادم استفاده میکنم و سرکه سیب که عکس بعد از مصرف این قطره و سرکه رو فرستادم . آیا روند بهبود رو مشاهده می فرمایید؟..............بله

  • تصویر کاربر سیدعلی یکشنبه ۱۹ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 379 مشاهده پرسش
    مدتی است ازاسپری تاخیری استفاده کرده ولی تاثیری ندارد ایاحساسیتم بیش ازحد است برای درمان چه راه حلی پیشنهادمیکنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۹ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      کرم زایلاپی استفاده کنید

  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۹ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 285 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من چند روز پیش اومد خدمت آقای دکتر و لیزر کردم اما الان دیدم 2 تا نقطه رو لیزر نشده و جا موندم الان چیکار کنم بد جاست امکان استفاده از اسیدم نیست حالا چه راهی رو پیشنهاد میکنید اخه من شهرستانم لطفا بصورت خصوصی جواب بدید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۹ آبان ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      اگر می توانید بیائید تهران برای لیزر مجدد در غیر اینصورت راهی بجز استفاده از اسید نیست

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط