درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر نوید یکشنبه ۲۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 313 مشاهده پرسش
    هنگام حرف‌زدن‌با‌ فردی که تبخال خشک روی‌لبش بود بزاق‌دهانش‌روی‌لبم‌پرت‌ شد
    احتمال انتقال هرپس ۱ وهرپس ۲ چقدره؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)

      سلامی

      بی نهایت کمه

  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 376 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت شما جناب دکتر جباری
    یک سوال داشتم از حضورتون بنده نیاز به عمل واریکوسل دارم یکی از دوستان برای بهبود زود انزالی پوست قسمت ختنه گاه رو دستکاری کردن و الان راضی هستن میخواستم بدونم در حین عمل واریکوسل برای شما مقدور هست این کار رو هم انجام بدید ممنون از وقتی که گذاشتید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      بله امکانش هست ولی بعید میدونم تاثیری داشته باشد

  • تصویر کاربر M.H.B یکشنبه ۲۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت آقای دکتر عزیز. بنده مدتی هست بعد از انزال و انجام ادرار پس از انزال، احساس سوزش زیرشکم (مثانه) دارم به طوری که مجدد مراجعه میکنم به توالت برای کمی زور زدن و تخلیه باقی ادرار. که با انجام این تخلیه مشکل برطرف میشود. اخیرا هم حس میکنم موقع انزال، تخلیه کامل منی صورت نمیگیرد. میخواستم ببینم چه کار باید انجام بدهم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      به نظر میاد دچار التهاب پروستات شده باشید. توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.

  • تصویر کاربر مریم یکشنبه ۲۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 307 مشاهده پرسش
    سلام من برای اولین بار توو عمرم بعد ۳۶ سال تبخال تناسلی گرفتم یعنی دیگه مبتلا شدم
    واکسن گاردریل یا چیزی ک باعث شه از بدنم بده هست
    از طریق لب ک تبخال داشته گرفتم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      این ویروس تا آخر عمر با شما خواهد بود و راهی برای از بین بردنش نیست البته خطری ه برای شما ایجاد نمی کند

  • تصویر کاربر سحر یکشنبه ۲۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 232 مشاهده پرسش
    سلام ممنون خانم دكتر
    من ازدواج نكردم و دختر هستم چند روز قبل بر حسب تصادف متوجه دوتا خال سياه در ناحيه تناسليم شدم و تا جايي كه يادم هست قبلا نديده بودم
    و خيلي نگران شدم نميتونم هم با كسى در ميون بذارم
    خواستم بپرسم ازتون من بايد چيكار كنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      در صورت صلاحدید عکس واضح بفرستید تا بتوانم کمک تان کنم.

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 587 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط