درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر زهرا سه شنبه ۲۶ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 373 مشاهده پرسش
    دختری ام ۲۱ ساله که نزدیک ۲ سال زگیل تناسلی نوع ۴۵ و ۶ دارمخود سرانه اسید سالیسیلیک استفاده میکردم تا یک سال و خورده ای از اول تعداد زگیل هام زیاد بود.الان حدود ۶ ماهه که توسط دکتر زنان ۵ بار کرایو شدم اما هر بار دوباره زگیل های جدید و زیاد در میان،سیگار رو هم یک ماهی وامل قطع کردم،قرص پاورفیت و شربت ایمونس رو هم خریدم و مصرف میکنم،دکترم بهم پدوفلین رو دادن چون گفتن همش جدید و زیاد در میاد،چیکار باید بکنم تا حداقل در پوستم ظاهر نشه؟خسته شدم و نزدیک ۲ ساله درگیرم حس میکنم هیچ وقت قرار نیست خوب بشم و همش روی پوستم این ضایعه ها وجود خواهد داشت،آیا امیدوار باشم?راهنماییم کنین که عود مجدد نکنن،از میوه جات و چیزایی که تو سوالات گفته بودینم تازگی دارم استفاده میکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۶ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر وحید سه شنبه ۲۶ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 295 مشاهده پرسش
    سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما.
    آقای دکتر سوالی که دارم اینه که درمان کجی آلت تناسلی(به صورت مادرزادی البته) بخاطر عدم توانایی در دخول به واژن هست یا بخاطر این که بعد از این که داخل واژن شد ممکن است برای طرف مقابل دردناک باشد؟واضح تر بپرسم اگه شخصی انحراف آلتش رو که حدود 30 تا 40 درجه هست(سمت راست) بتونه با دست صاف کنه بدون درد و دخول انجام بشه بعد از دخول ممکنه مشکلی بازم پیش بیاره برای طرف مقابل؟(مثلا کشیده شدن به دیواره واژن یا احساس درد).
    خیلی ممنون میشم به طور واضح پاسخ بنده رو بدین.چون تا به حال رابطه با جنس مخالف نداشتم و در شرف ازدواج هستم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۶ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲۷ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 336 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر محترم.حدود هشت ماه است که قصد بچه دار شدن دارم ولی متاسفانه هنوز جواب نگرفتیم رفتم آزمایش اسپرم دادم که تحرک اسپرمم کم است خواستم لطفا منو راهنمایی کنید چه داروهای مصرف کنم که زود جواب بده
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۷ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      البته بهتره از نظر واریکوسل هم معاینه شوید ولی از نظر دارویی می توانید فرتیل پلاس برای 3 ماه استفاده کنید روی دو عدد

  • تصویر کاربر . یکشنبه ۲۴ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 260 مشاهده پرسش
    سلام و عرض خسته نباشید.اقای دکتر دیشب در برقراری رابطه با اینکه ویاگرا هم مصرف کردم هیچ نعوذی نداشتم.البته اولین بار بود که اینطوری شدم ازمایشاتم خوب است و نعوذ صبح گاهی هم دارم.البته روز قبلش انزال داشتم و قبلز رابطه استرس داشتم.اعتماد بنفسم کم شده و همین طور روحیه ام.علت چیست؟اگر درمان دارویی هم دارد لطفا معرفی بفرمایید؟با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۴ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر مسعود سه شنبه ۲۶ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 250 مشاهده پرسش
    هزینه ومذت زمان نقاهت جراحی آلت تناسلی پرده دار
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۶ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 588 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط