درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۶ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 219 مشاهده پرسش
    سلام اقایه دکتر خسته نباشید.خواستم بدونم الان هزینه پروتز سه تکه ایی که داعمی باشه .چقد هزینه ش میشه .ممنونم..دکتر با رعایت تمام نکات معمولا چند سال جواب میده ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۶ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      چیزی که من از شرکت پرسید حدود 200 میلیون.

      شاید 10 سال عمر کند

  • تصویر کاربر حسن جمعه ۸ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 340 مشاهده پرسش
    سلام جواب ازمایش اسپرموگرام.حرکت اسپرم را0درصد نشان داده است .دکتر ویتامین تجویز کردند به مدت 2ماه بعد از دو ماه باز هم حرکت اسپرم0درصد بود.تشخیص واریکوسل گرید 3دادند.ایا با عمل جراحی امکان ارتقا حرکت اسپرم وجود دارد؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۸ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      بله احتمالش هست ولی قطعی نیست

  • تصویر کاربر M جمعه ۸ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    با سلام
    راهی برا درمان آنژیوکراتوم هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۸ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      بله با لیزر میشه از بین برد

  • تصویر کاربر علی جمعه ۸ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 427 مشاهده پرسش
    سلام اقا دکتر من یه جوان ۱۸ساله چاق ۱۱۰کیلویی با قد ۱۷۷با آلت ۱۴سانتی متری
    (با بیضه به اندازه به صورت تقریبی۷.۵.۶)
    آیا راهی برای بزرگ کردن جفتشون هست
    آیا امکان بزرگ شدن پس از لاغری است
    من فکر می کنم در هنگام بلوغ
    رشد خوبی نکرده آمد
    آیا الان میشه هورمون رشد تزریق کرد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۸ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      با لاغر کردن بهتر خواهد شد

  • تصویر کاربر داودی جمعه ۸ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    درد شدید هنگام انزال وخارج شدن مقدار کمی خونابه بعد از منی
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۸ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      احتمالا دچار التهاب و عفونت پروستات شده اید. توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 588 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط