درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر . سه شنبه ۵ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 384 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر قبلز رابطه برای کاهش استرس چه داروی اعصابی مصرف کنم؟استرسم باعث عدم نعوذ میشود
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۵ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      کلومیپرامین یا کلونازپام
  • تصویر کاربر Nastaran سه شنبه ۵ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 397 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر 
    خانمی 29 ساله هستم که قصد دارم واکسن گارداسیل را تزریق نمایم. آقای دکتر لطفا بفرمایید
    1- واکسن را از کدام مرکز تهیه کنم معتبر تر است؟
    2- واکسن گارداسیل از کشور هند و امریکا موجود است امریکایی تزریق نمایم یا هندی؟ از لحاظ کیفیت با هم متفاوت هستند؟
    3- قصد دارم لیزر موهای زائد خصوصا ناحیه تناسلی انجام دهم اما به خاطر بیماریهای جنسی خصوصا hpv نگران هستم چون دستگاه لیزر با پوست تماس مستقیم دارد آیا ویروس از این طریق منتقل می شود؟
    4-اگر دستگاه لیزر با الکل تمیز شود آیا الکل قابلیت کشتن ویروس را دارد یا ماده قوی تری نیاز هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۵ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      داروخانه های دولتی
      فکر نکنن‌تفاوت چندانی داشته باشند
      اگر عیر بهداشتی انجام شود ممکن است
      به نظرم الکل کافی باشه اگرچه اگر ایزر غیر تماسی باشه بهتره
  • تصویر کاربر مجید پنجشنبه ۷ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 259 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من 36 سالمه
    مشکل من کوچیک بودن بیضه والتم میباشد ودرضمن فکر میکنم پوست بیضه به التم چسبیده
    چکاربایدانجام بدم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۷ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر یاسمن پنجشنبه ۷ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 213 مشاهده پرسش
    سلام من یاسمن هستم۲۰ساله چند روز پیش فهمیدم که دچار عفونت قارچی شدم دونه های سفید ریزی میدیدم پماد کلوتریمازول استفاده کردم خوب شدم الان شوهرم هم روی آلتش دونه های قرمزی زده که خارش دارن هر روزم دارن بیشتر میشن چکار کنم من گفتم شاید نزدیکی که کردیم اونم مریض شده عفونت باشه نمیدونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۷ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر جلال پنجشنبه ۷ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 285 مشاهده پرسش
    با سلام مردی هستم 52 ساله مشکل نعوظ دارم با میزان تستوسترون 2.78 به پیوست جواب آزمایش هورمونی را ارسال می دارم یک بار تستوسترون 100 تزریق کردم بهتر شده آیا می توانم مجدد تزریق کنم یا روش دیگری را استفاده نمایم با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۷ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 588 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط