درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر بهنام جمعه ۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 375 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید ۲۷ سالمه ۲ سالی میشه از قرص ویگادول استفاده میکنم الان مشکل نعوذ دارم علت این موضوع چی هستش آیا به مصرف این قرص ارتباط دارد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 307 مشاهده پرسش
    باسلام ودرود خدمت دکتر عزیز بابت وقتی ک برای جواب دادن برای ما میگذارید
    اقای دکتر من امروز احساس کردم ک یک سری دانه ک شبیه ب گوشت اضافه یاجوش هست اطراف کلاهک الت تناسلیم پیداشده میخواستم عوارض اش روبدنم وراه درمانی اگر داره بنده متاهل هستم واز وقتی دیدم شرایطمو پرازاسترس شدم ممنون میشم جواب بدین چون خارج ازایران ودسترسی ب دکترهم برام سخته سپاس گذارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر سلا جمعه ۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 241 مشاهده پرسش
    سلام ايا اين لكه هاي قهوه اي رنگ زگيل هستند؟برجستگي حس نميشود
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر فهیمه جمعه ۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 323 مشاهده پرسش
    سلام
    من به مدت یکساله که مدام تبخال روی لبم میزنم به محض خوب شدن تبخال قبلی بعد چند روز دوباره تبخال میزنم.من تبخال تناسلی ندارم.ده روز میشه که به تجویز پزشک والاسیکلویر مصرف کردم و دیگه تبخال نزدم ولی ساعاتی در روز لبم خارش میگیره وداخلش توده حس میکنم از مصرف داروهام یک هفته گذشته و تبخالی نزدم ولی خارشها هستن.من قصد بارداری دارم میخوام بدونم با این اوصاف میتونم اقدام به باداری کنم؟به جنین اسیبی نمیرسه؟تبخال تناسلی ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 241 مشاهده پرسش
    سلام . ببخشید راهی برای کوچک بودن آلت تناسلی وجود داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 588 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط