درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر سهیل یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 247 مشاهده پرسش
    سلام آدرس مطبتون رو میخواستم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      آدرس مطب:خ میرزای شیرازی , نرسیده به خ شهید بهشتی, کوچه شهدا , پلاک 22 , طبقه 4, واحد 20 : تلفن:88713632 09109819050

  • تصویر کاربر حمید یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 290 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشد من یه چیزی شبیه جوش ولی مایل با قهوه ای رو انتهای التم دارم که نه خارش داره نه سوزش و نه درد میکنه همون یکی هم هست بیشتر هم نشده از کجا بفهمم که زگیل هست یا جوش یه هر چیزه دیگه ممنون میشم جواب بدید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      با معاینه و اگر شک وجود داشت با نمونه برداری و آزمایش

  • تصویر کاربر Maryam یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 317 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خواهش میکنم کمکم کنید
    اینها تبخال و زگیل تناسلی هستن؟
    جوش ها هیچ سوزشی ندارن
    فقط بعضی وقتا بزرگ میشن و ازشون چرک میاد بیرون بعدم میرن
    موقع ادرارم هیچ درد و سوزشی ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام با توجه به کیفیت نامناسب عکس، قابل قضاوت نیست

  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 303 مشاهده پرسش
    سلام بنده 65سال دارم دوروز هست که بیضه سمت چپم درد دارددیابت هم دارم لطفاپاسخ دهید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیص یا درمانی را مطرح کنم. توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.

  • تصویر کاربر بهنام یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 354 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر شوهرم سونو کردم گفته ابعاد پروستات۳۱*۴۲*۳۹میلی متر و حجم ۲۸/۵سی سی داره دکتر گفتن ورم پروستاته بنظرتون چیکار کنن؟خطرناکه؟خیلی نگرانم مشکلش حل میشه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      حطرناک نیست و اگر علائم ادراری دارند با دارو معمولا برطرف می شود.

    2. تصویر کاربر بهنام یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      بله اقای دکتر سوزش و درد داشتن. دکتر بهشون سیپروفلوکساسین ۵۰۰دادن بعد سنگ کلیه ۴/۵میلی متر هم در پل میانی تحتانی کلیه چپ هم داشتن با کیست ریز ۷میلی متر در پل فوقانی کلیه راست بهشون قرص لیتورکس _بی و پروترال ۰/۴با قطره سنکل با اینا مشکلشون حل میشه؟پیاده روی هم باید بکنن؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      بله با همین داروها انشاالله مشکل برطرف خواهد شد پیاده روی هم کمک می کند

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 591 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط