درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر ali چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 652 مشاهده پرسش
    سلام من پسر مجرد 27 ساله با علائم درد در بیضه سمت چپ به دکتر مراجعه کردم که با سونو و .. تشخیص دادن تومور دارم و عمل کردن بعد از عمل طبق پاتولوژی انجام شده به من گفتن که تومور من بد خیم است و احتمال زنده ماندن من بعد از چند سال کم است؟
    لطفا درمورد پروسه درمان به من توضیح دهید که اصلا قابل درمان است یا نه ؟ اگر قابل درمان است چقدر طول میکشد اگر نه چظور؟ پاتولوژی صورت گرفته را برایتان ارسال میکنم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر فروزان چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 237 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید، دختری مجرد هستم 32 ساله و هیچ وقت مقاربت جنسی نداشتم، اما در ناحیه تناسلی‌ام چیزی شبیه زگیل دیدم، آیا ممکنه زگیل تناسلی باشه؟ مرتب با الکل ضدعفونی می‌کنم و قرص آسیکلوویر هم می‌خورم، اگر اجازه دادین عکس هم می‌فرستم، سپاسگزارم🙏
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر حلما چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 245 مشاهده پرسش
    پسرم 9 سالشه امروز گفت از صبح نعوذش نخوابیده و درد داره چیز خاصی در آلتش ندیدم جز اینکه نمیخوابه... میگه چن روز قبل توپ محکم بهش برخورده چیکار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر عادل چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 776 مشاهده پرسش
    یک دونه خال گوشتی پایین ناف دارم به کی نشون بدم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر زند چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 370 مشاهده پرسش
    عرض سلام و ادب اقای دکتر پدرم 62 سالشونه و 6 ماه پیش اندازه پروستات 35cc بود الان دوباره سونو دادند و اندازه پروستات شده 47cc ایا افزایش 12ccطی چند ماه خیلی زیاد نیست و اینه مشکل پروستاتشون نگران کنندست ممنونم سایتون مستتدام
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 594 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط