درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر ابراهیم چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 268 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر چند روزی هست درد شدید در ستون فقرات بیضه سمت چپ حتی ورم هم کرده و درد شکم یا معده ام به همراه هست حتی روی تشک هم از درد به خودم میپیچم اینگار ناگهانی به سراغم آمده .علت چی باشه آیا به هنگام تحریک از سمت زن‌ها مانع خروج منی به طور مداوم شویم چنین خواهد شد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)
      سلام
      بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیص یا درمانی را مطرح کنم. توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.
  • تصویر کاربر حبیبه سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 459 مشاهده پرسش
    سلام وقتتان بخیر من خانم 29 ساله هستم شب که رفتم ادرار کنم متوجه شدم توادرارم خون ولخته های خون هس ودرد شدید هنگام درد بعد ازادرار دارم میشه زود جواب بدین ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر بهار سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر شب بخير
    من ٢ماه پيش طي دوره قاعدگيم براي اولينبار به تبخال تناسلي مبتلا سدم
    از اون به بعد هروقت احساس سوزش دارم سريع آسيكلووير4٠٠تا٣،4روز ميخورم و ديگه ضايعه اي نزدم ،الان٣تا سوال از خضورتون دارم ممنون ميشم راهنماييم كنيد
    ١)آيا وقتي سوزش در حدي كه فقط با دست زدن متوجهش ميشم بازم خطر انتقال وجود داره در اين حال؟
    ٢) وقتي صايعه فعالي ندارم ميتونم با همسرم رابطه دهاني داشته باشم؟
    ٣) ليزر مو زائد تناسلي وقتي تبخال ندارم مشكلي نيست انجام بدم ؟
    آقاي دكتر توروخدا لطفا جواب بديد من ساكن شهرستان هستم و دكتر خوبي اينجا دسترسي ندارم خدارخيرتون بده الهي
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 386 مشاهده پرسش
    من آلتم بلند نمیشه فکر کنم دیابتم دارم ولی با قرص لوزی ابیا یکم بلند میشه ولی شیکم شل هست حدود 43 سالمه ازدواجم نکردم چه آزمایشایی باید بدم بیام خدمتتون


    میدونم وقت ندارید لطف کنید بگید چ آزمایشایی باید بدم بیارم خدمتتون

    چند ساله اینجوریم از بخت بد الان ک کیس مناسبمو پیدا کردم اینجوری شدم لطفا جواب بدید آزمایشاتو انجام بدم بیام خدمتتون

    بعد آلتمم کوچیک میشه خیلی
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)
      هر آزمایشگاهی اینا رو انجام میده ؟؟؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      بله

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    سلام . خسته نباشید . آقای دکتر چند روزی هست که مجاری ادرار بنده خارش بسیار کمی دارد . ولی نه درد و نه چیزی دیگه مشاهده نکردم . علتش چی میتونه باشه . با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 594 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط