درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر مسعود سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 253 مشاهده پرسش
    زمانیکه از صابون،کرم و پماد موبر یا از ژیلت برای اصلاح استفاده میکنم درآلت و اطرافش احساس خارش، لایه برداری نقاطه ای و سرخی پوست را تجربه میکنم، در عکس 1 ملاحضه می کنید در قسمت بالای الت ناحیه خشک وجود آمده و عکس2روی آلت هست،دکتر رفتم کرم ترکیبی داد اما جواب نگرفتم، خودم هم بعد از اون کرم ویتامین E زدم تجربه ام اینکه تا زمانیکه مرطوب نگه میدارم مشکلی نیست اما بمحض خشک شدن دوباره این حالت بوجود میاد یعنی روزی دو سه بار مرطوب میکنم و اگر مرطوب نشه سریع این حالت بوجود میاد و همونطوری که تو عکس اول مشخصه جدیدا ترک هم ورداشته تو اون ناحیه پوستم، قبلا از ژیلت استفاده میکردم که الان از ماشین اصلاح استفاده میکنم.
    فلفل و ادویه زیاد مصرف میکنم اما خارش و حساسیت پوستی در دیگر اعضا ندارم
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)
      سلام
      احتمالا اگزما و آلرژی پوستی است. شب ها بمدت ۲ تا ۳ هفته پماد هیدروکورتیزون بزنید و مادام العمر از شامپو بچه برای شستن تناسلی در حمام استفاده کنید و هیمشه بعد از استحمام نیز لوسیون بدن بچه روی ناحیه تناسلی بزنید.
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 292 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.
    چند روز پیش در مورد پاپیلاماتوز روی لبه واژن خانومم ازتون سوال کردم. فرمودید که باز لیزر از بین میره. خواستم سوال کنم که شما لیرز رو انجام میدید؟ میخواستم نوبت بگیرم. خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر فرهاد سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 501 مشاهده پرسش
    سلام، خدا قوت بنده 55سال دارم حدودا ده سال مشکل بزرگی پروستات دارم. البته اخر ین سونو 45گرم شده، با علاعم سوزش تکرر و فشار پایین ادار، بلحاظ جنسی عدم نعوذ مناسب، کپسول تامسولوسین وسیلد نافیل 50استفاده میکنم ولی باز هم نعوذ کامل نیست و منی هم خارج نمیشود،تا زمانی که تامسولوسین مصرف میکنم مشکل تخلیه ادار کمتر است.متشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر م.ر سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 207 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    من آلت تناسلیم یه بخش بسیار کوچیکش به علاوه بخشی هم از کناره سر آلت به نوعی خشکی پوست بعضی مواقع به همراه خارش خیلی کم، دچار شده.
    جوری که یکی دو بار پوست خشک شده بعد از شستن با شامپوی بچه توی بعضی از قسمت ها ریخته، به نوعی پوست اندازی کرده.
    این مشکلم رو به چه نحوی برطرف کنم برای همیشه ؟
    آیا مشکل قارچ یا عفونی هستش یا همین خشکی پوست یا اگزما دچار شدم ؟
    امکان رابطه جنسی وجود داره ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)
      سلام
      احتمالا اگزما و آلرژی پوستی است. شب ها بمدت ۲ تا ۳ هفته پماد هیدروکورتیزون بزنید و مادام العمر از شامپو بچه برای شستن تناسلی در حمام استفاده کنید و هیمشه بعد از استحمام نیز لوسیون بدن بچه روی ناحیه تناسلی بزنید.
  • تصویر کاربر مرمر سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 275 مشاهده پرسش
    دوتا سوال دارم :
    ۱- آیا ویروس hvp تایپ ۶ با بالا بردن سیستم دفاعی بدن و تزریق واکس کاملا از بدن ریشه میشه؟
    ۲- با کسی که هر دو تایپ ۶ رو دارن ، داشتن رابطه جنسی باعث عدم بهبودی کامل میشه ، یا تاثیری نداره ؟
    مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 594 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط