درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر بینشان شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 358 مشاهده پرسش
    سلام.وقت بخیر ..من تقریبا 9ماه پیش توهفته6به علت تشکیل نشدن قلب سقط کردم..بعداز3ماه دکتر اجازه اقدام داد 5ماهه اقدام کردیم خبری نشد باتوجه به استفاده ازکلومفین وآمپولhcg...دکترآزمایش اسپرم برای همسرم نوشت که نتیجه این شد...تعداداسپرم 90نوشته بود ونرمالش 80بود که براهمسربیشتر بود..ولی مورفولوژی 5درصد نوشته حرکت سریع5درصد.بدون حرکت35باحرکت آرام35 دکترم گفتن تعداد اسپرم غیر متحرک چون زیاد هس اشکال داره واینکه سرعت سریع وشکل طبیعی هم کم هس گفتن یه ماه صبر کنم بعدبرمiuiمیخواستم کمکم کنید واقعا فقط iui راه حل هس.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    باعرض سلام و خسته نباشید
    دکتر بنده رابطه مقعدی داشتم والآن میخوام برم نیروی انتظامی استخدام بشم بعضی از دوستان میگفتن که دکترای اونجا میفهمن و رد میشی خواستم ببینم حقیقت داره یا نه ؟ باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 258 مشاهده پرسش
    سلام
    دکتر جان من یکم پایین تر از جای ختنه گاهم زیگیل دارم و بعد چطور درمانش کنم ممنون میشم کمک کنید البته ی دونه هم روی پام همون همون نزدیک هستش چیکار کنم از بین بره ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر رضا شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
      سلام اقای دکتر هزینش چقد میشه ممنونم از کمکتون
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
    4. تصویر کاربر رضا شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
      ممنون مطب سمت کرج یا نزدیک کرج هم دارید شما
      بعد ببخشید دفترچه بیمه تامین اجتماعی هم قبول میکنید یا نه؟ ممنونم
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر Sajad شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 268 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید چند وقتی هست روی بیضه سمت چپم یک خال خیلی کوچک سیاه مثل جوش سر سیاه زده و اطراف نزدیک به خودش چند خال ریز تر ولی نرم تر و مثل اینکه داخلش خون هست که وقتی دست روش میکش از بین میره ولی وقتی قطع میکنم دوباره ظاهر میشه خیلی ریز و کوچک هستند ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر شهریار شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 308 مشاهده پرسش
    ضمن سلام وخسته نباشید سپاس از راهنماییهای ارزنده شما،جناب دکتر آیا اسپرماتوسل لزوما به بیضه چسبیده یا کیست جدا از بیضه هم میتونه باشه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 595 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط