درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر سعيد دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 320 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت اقاي دكتر عزيز
    بنده حدود ٢٧ روزه عمل واريكوسل بيضه چپ با قطر ٣.5 گريد سه به روش ميكروسرجري انجام دادم كه قبل عمل درد هاي سنگيني داشتم كه بعد عمل كاملا رفع شده و هيچ دردي ندارم و به مدت دو هفته استراحت كافي داشتم الان وقتي يكم بيشتر سر پا و ايستاده هستم بعضي مواقع حس ميكنم كه بيضه و رگ ها متورم ميشن و بعد استراحت نرمال ميشين بنظر شما دكتر محترم طبيعي مي باشد؟ از عود كردن واريكوسل خيلي ميترسم و استرس دارم اقاي دكتر بي زحمت نشانه هاي عود كردن رو هم به بنده عرض مي كنين؟ با تشكر فراوان در صورت عود عمل دوم بايد انجام شود؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 585 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید خدا خیرتون بده خیلی مزاحمتون میشم.گاهی اوقات درحین ادار ترشح به رنگ اب ازالت تناسلی خارج میشه ایا همه مردها این مورد را دارن یا من این مشکلو دارم .ایا مشکلی نداره
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر آرمان دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 550 مشاهده پرسش
    سلام
    در آزمایش چکاب
    6/4 :PSA TOTA و PSA FREE : ./68
    سابقه تومور خوشخیم مثانه
    56 سال سن
    بدون علائم ادراری-تناسلی
    مصرف تامسولوسین و لووفلوکساسین و سلکوکسیب و تکرار آزمایش بعد از چند هفته
    آزمایش دوم باز هم بالا بود
    total : ۷/۴ و free: 0/7
    دکتر در شهرستان گفتن قدم بعدی سیستوسکوپی
    لطفا نظرتون رو لطف بفرمایید.
    آیا نیازی به مراجعه به تهران هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر arman سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 281 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید
    38 ساله دارای دو فرزند که 13 ساله متاهلم و چندین سال است که نعوظ صبحگاهی ندارم
    دکتر جدیدا حدودا یک ماهه که دچار عدم نعوظ و عدم تحریک جنسی آلت علی رغم میل جنسی شده ام
    قبلا هم که نعوظ خوبی نداشتم و با زحمت سکس می کردم و آلتم هم سفت سفت نمی شد
    چربی یا مشکل قلبی یا افسردگی یا استرس مداوم هم ندارم
    لطفا در صورت امکان راهنمایی فرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      سلام
      کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.
    2. تصویر کاربر arman دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      سلام مجدد
      خیلی کامل و کافی و جامع پاسخ دادید
      بنده جواب خود را گرفتم
      ان شالله همیشه سلامت و در پناه حق و درگرو دعای خیر بیمارانتان باشید
      سپاسگزارم
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)

      موفق باشید

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهرداد دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 258 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشید.من از کودکی تا الان ک 26سالمه ی دونه ای روی التم هست ک رنگش مثل پوسته.و اندازه اش هم تقیری نمیکنه. و دردی هم نداره.عکسش را میفرستم که بیشتر متوجه شوید.میخواستم ببینم آیا مشگل ساز هست یا ن.ودرمان خانگی هم داره.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 600 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط