درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر محسن یکشنبه ۲۵ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 168 مشاهده پرسش
    درود بنده میخواهم جراحی هیپوسپادیاس انجام بدم و خیلی از لحاظ ادار کردن مشکل دارم و اینکه از لحاظ اعتماد بنفس هم که دیگه نگید میخواستم بدونم هزینش چقدر میشه واینکه شامل بیمه هم میشود یاخیر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۵ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)

      سلام

      هزینه بستگی به بیمه تان و بیمارستانی که عمل می کنید دارد. شامل بیمه می شود.

  • تصویر کاربر امین یکشنبه ۲۵ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 347 مشاهده پرسش
    سلام من چند روز پیش ناحیه ختنه گاه آلتم یکم باد کرده بود رفتم دکتر گفت که از بابت رابطه خشن اینطور شده بعد یه رادیولوژی نوشت برم رادیولوژیست هم گفته هیچ مشکل نیست فقط واریکوسل درجه بالا دارم من باید الان عمل انجام بدم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۵ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)

      سلام

      ازمایش اسپرم بدهید اگر نتیجه آزمایش طبیعی بود عمل نمی خواهد

  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲۱ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 224 مشاهده پرسش
    آلت تناسلی عمل برداشتن پرده الت تناسلی چند هست.ایا از بیمه تکمیلی میشه استفاده کرد.و ایا برداشتن پرده اضافی زیر الت درد و همچنین عوارض دارد.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۱ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر نوشین یکشنبه ۲۵ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 310 مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما
    آقای دکتر همسر من ناتوانی جنسی دارد 37سال سن دارد و اگر قرص نخورد اصلا تحریک نمی شود واقعا نمیدانم چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۵ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)

      سلام

      اگر با قرص تحریک می شود ایرادی ندارد که قرص بخورد.

  • تصویر کاربر نیاز یکشنبه ۲۵ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 219 مشاهده پرسش
    اقای دکتر دختر خانمی هستم که بعضی وقت ها با نزدیک شدن تایم پریودم لبه های بیرونی ناحیه تناسلیم خارش شدید پیدا میکنه یه حالت قرمز به اندازه خیلی کوچیک بوجود میاد بعضی وقت ها هم متورمه بعد از پریودن خوب میشه بعضی وقت ها هم به علت خارش حالت زخم میشه و بعد از بین میره دکتر پماد کلوتریمازول رو گفتن استفاده کنم میخواستم بدونم ایا بیماری خطرناکیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۵ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)

      سلام

      خیر بیماری خطرناکی نیست و احتمالا بدلیل تغییرات هورمونی است.

       

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 598 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط