درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۳ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 164 مشاهده پرسش
    سلام. من در قسمت پوست ختنه‌گاه از کودکی تا حالا نخ داخل پوست جا مانده و برآمدگی کوچکی داشت. اکنون که ۴۱ سال دارم پس از مقاربت، درد اطراف آن را فرا گرفت و کمی مایع سفید از سوراخ سر آن بیرون می‌زند. نزد متخصص پوست بروم یا ارولوژی ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۳ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      سلام
      ارولوژی
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۲۳ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 172 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر تصویر چطوری میتونم براتون بفرستم.
    چندتا زگیل روی الت تناسلیم هست میخاستم ببینم زگیل تناسلیه یا معمولیه
    ازاراک هستم و پیش دکتر پوست رفتم گفت باید نمونه گیری بشه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۳ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      سلام
      زکیل نیستند
  • تصویر کاربر سعید جمعه ۲۳ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 334 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من 4 ماهه پیش با دادن سونوگرافی متوجه عفونت بیضه و هیدروسل خفیف در بیضه سمت راست شدم که دکتر آنتی بیوتیک نوشت و پس از مصرف دارو مجدد به اورولوژیست مراجعه کردم که گفت مشکلی نداره.. الان مدتی شده دردی خفیف کنار بیضه و کشاله ران سمت راست به وجود آمده که قابل تحمله. میخواستم بپرسم الان مشکلم چیه؟؟ ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۳ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      سلام
      هر دردی الزاما منشاش از خود بیضه نسشت و‌گاه از کمر هست
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۲۳ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 306 مشاهده پرسش
    سلام دکتر مدتیه بالای بیضه سمت چپم یه غده دایری شکل تقریبا اندازه یه بند انگشت که چسبیده به بیضه نیس و راه میره که باعث درد میشه و چند روزه پای سمت چپمم کز کز میکنه که احساس میکنم از همین باید باشه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۳ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      سلام
      توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۳ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 190 مشاهده پرسش
    سلام
    ببخشید میشه قرصی معرفی کنید که تاخیری و کلفت کننده آلت باشه
    واگر میشه بگید چطور ورزشی یا داروی خانگی انزال رو به تاخیر بندازیم
    خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۳ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      سلام
      زودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با درواروهایی مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت دائمی و روزانه یک عدد یا اینکه 6 ساعت قبل از نزدیکی)، می توان آن را کنترل کرد ولی تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود
      اسپری لیدوکائین 10 یا کرم زایلا-پی یکی از این داروهاست. 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید.
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 598 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط