درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۲۱ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشید وتبریک سال نو ببخشید بنده چندبارجهت رابطه جنسی از کاندوم استفاده کردم والان روی آلتم آبله زده واسه درمانش چیکارمیتونم بکنم قبلا هم زخم شده بود که نزدیک به 3هفته درمانش طول کشید ممنون میشم اگه راهنماییم کنید سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۱ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      سلام
      این ها نوعی اگزما و آلرژی پوستی است
      شب ها بمدت ۲ تا ۳ هفته پماد هیدروکورتیزون بزنید و از شامپو بچه برای شستن تناسلی در حمام استفاده کنید و بعد از استحمام لوسیون بدن بچه روی ناحیه تناسلی بزنید
  • تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۲۱ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 345 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    بنده ۶ سال قبل دچار سودوتومور مغزی شدم و پزشک جراح برای کم کردن فشار مغز من اقدام به کشیدن مایع نخاعی من نمود. در حین کشیدن مایع نخاعی یکمرتبه درد شدیدی در نخاع پایینی خودم احساس کردم که ناشی از اون احساس عصبی من در لگن و اعصاب آلت جنسی من در قسمت چپ دچار مشکل شد.
    در حال حاضر میل جنسی بالایی دارم
    نعوظ کامل انجام میشد
    اما در انزال احساس میکنم اعصاب سمت چپ نخاع تحتانی من همراهی ندارند. مثلا پوست اطراف سمت چپ آلت تناسلی من حس لامسه قوی ندارند.
    لذا باید با دست کشیدن انزال انجام شود.
    این مشکب بنده قابل حل و درمان هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۱ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر سبا چهارشنبه ۲۱ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 370 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر خسته نباشید
    میخواستم ببینم عمل واریکوسل در دراز مدت ناتواتی جنسی میاره؟(فرد 21ساله مبتلا به واریکوسل گرید3)
    و این که ایشون به خاطر شغلشون که پرستار هستن کلا سرپاهستن این برای بیماریشون ریسک فکتور محسوب نمیشه؟
    تمام آزمایشاتشون نرماله و فرمودید نیازی به عمل نیست و برای باروری طبیعی مشکلی ندارن
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۱ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر حسن چهارشنبه ۲۱ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 356 مشاهده پرسش
    من یک مرد متاهل ۴۰ ساله هستم ولی میل جنسی همسرم بسیار کم بوده و این مساله مشکل آفرین شده است. سوال من این است که با استفاده از چه دارویی میتوانم میل جنسی خود را کاهش دهم؟ آیا عوارض جانبی خطرناکی در این روش وجود دارد یا خیر؟

    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۱ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر با چهارشنبه ۲۱ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 387 مشاهده پرسش
    37سال دارم.ماه پیش بخاطر درد در ناحیه بالای آلت تناسلی و درد در بیضه به دکتر مراجعه کردم.به نظر دکتر آزمایش منی خوب تشخیص داده شد،و در سونو واریکوسل بیضه چپ دیده شد که به نظر دکترم فعلا نیاز به عمل نداشتم.اما هنوز بعضی اوقات درد در بیضه و کناره آلت تناسلی احساس میکنم.اگر ممکن باشه میخواستم نظر شما رو بدونم.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۱ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 598 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط