درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 184 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب و تبریک سال نو

    آقای دکتر شما با بزرگواری و بزرگ منشی سهمی بزرگ در نجات زندگی من داشتید.
    من در حال فروپاشی روحی بودم که به دادم رسیدید.
    جسارت کرده و آخرین سوالم را هم مطرح می کنم.
    من چندین سال است که بافتی سخت در آلتم دارم و تقریبا با آن کنار آمده ام و مشکلی برای مقاربت ندارم دکتر هم مراجعه کرده ام و گفته که پیرونی ندارم اما یکی دیگر از پزشکان نظرشان پیرونی بوده.
    مدتی پیش دردی در آلتم احساس کردم و دوباره نزد دو دکتر در شهرستان رفتم باز هم پیرونی را رد کردند و گفتند نیازی هم به درمان جدی ندارم .
    الان احساس می کنم که آلتم تا زمانی که کاملا راست نشود به طرف چپ انحنا دارد و این خمیدگی با چشم قابل مشاهده است و عذابم می دهد ولی وقتی که کامل راست شود هیچ مشکلی نداره.
    آقای دکتر آیا ممکن است این خمیدگی به مرور بیشتر شود؟
    آیا قابل درمان است؟.
    ذهنم را درگیر کرده و به جز شما ملجا و پناهی ندارم.
    لطفا کمکم کنید
    1. تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۲ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      این هم چند عکس
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
    3. تصویر کاربر علی جمعه ۱۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      دکتر جباری عزیز از لطف و مرحمت شما بی نهایت سپاسگزارم.
      در روزگاری که همچون وارونگی سایر امور عده ای پزشک نما از آلام مردم بهره ها می برند و بر ارکان طبابت سقف کسابت زده اند و همه چیز را در منفعت خلاصه کردند وجود مردانی وارسته چون شما مایه آرامش و تسلی خاطر درماندگانی است که تیر دعایش تا عرش اعلا اثر خواهد داشت و از خداوند بزرگ برایتان سعادت و نیکفرجامی و خوشنامی آرزومندم.
      شما چون چراغی فروزان کوره راه امید مرا روشن کردید و به زندگیم نوری دوباره تاباندید.
      من بیشتر روزها و شبها و لحظه هایم با این فکر تباه شده بود که فردایم چه خواهد شد و این فکر و اندیشه امروزم را نیز تیره کرده بود.
      کاری از دستم بر نمی آید اما در مورد همین اقدام ارزنده شما مقاله ای خواهم نوشت تا کار انسانی شما مغفول نماند
    4. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      سلام
      سپاس از لطف جنابعالی
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۱۲ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 333 مشاهده پرسش
    سلام ممنون بابت جوابتون
    آقای دکتر دستور مصرف قرص ستریزین و پماد هیدروکورتیزون رو که برای خارش مقعد فرمودین هم بی زحمت محبت کنید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۲ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      سلام
      هر دو فقط شب ها
  • تصویر کاربر فرشید جمعه ۱۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 209 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان من در اینترنت خوندم که با ماساژ و کشیدن آلت تناسلی میشه سایز آلت را تغییر داد دیشب این کار رو انجام دادم که آلتم به حالت نعوظ در اومد و همچنان فشار و کشیدن را ادامه دادم . الان که چند ساعت از این کار میگذره زیر سر آلام سمت راست دارای درد و گرم شدن میباشد . با توجه به اینکه ایران نیستم و تعطیلات و 3 روز بعد برمیگردم آیا امکان آسیب به بدنه آلام وجود داره ؟ هیچ کبودی یا تغییر رنگی روی آلام نمی بینم ولی درد را همچنان دارم دکتر چه کاری باید انجام بدم خدا خدا سریعا من را راهنمایی کنید . بسیار ممنون و سپاس گذارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر نفس جمعه ۱۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 358 مشاهده پرسش
    سلام ما تازه 5ماهه ازدواج کردیم و تو این 5ماه حتی نشده ک در یک روز دوبار نزدیکی داشته باشیم تا 10شب اول هرشب نزدیکی داشتیم بعدش ازهمون اوایل ازدواج به 3شب یک بار رسید و شوهرم کمتر از 5دقه ارضا میشه کل زمان رابطه ما 10دقیقه میشه لطف راهنمای کنید من چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      سلام
      زودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با درواروهایی مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت دائمی و روزانه یک عدد یا اینکه 6 ساعت قبل از نزدیکی)، می توان آن را کنترل کرد ولی تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود
      اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی یکی از این داروهاست. 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید.
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۱۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 219 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر...
    من جوانی هستم ۱۹ ساله از کوچکی آلت رنج میبرم که در حالت شلشدگی ۳سانت و درحالت نعوظ ۷سانت است و این امر ذهنمو خیلی درگیر خودش کرده حتی گوشه گیر شدم و همین باعث شده از ازدواج دست بکشم حالا من باید عمل کنم؟دارو مصرف کنم؟چیکار کنم توروخدا راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      سلام
      توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک مراجعه کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 598 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط