درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۶ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 347 مشاهده پرسش
    باسلام،راسش من یه فرزنددختردارم،خانومم دودفه سقط داشته،دکترخانومم آزمایش اسپرموگرام روبرام نوشتن،اگه میشه خواهشاآزمایششوواسم تفسیرکنین ⏪
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۶ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      تعداد و حرکت اسپرم ها غیر طبیعی است

  • تصویر کاربر صابر شنبه ۶ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 382 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید با توجه به ناباروری ثانویه (یک فرزند 11ساله دارم) به ارولوژیست مراجعه نمودم تعداد اسپرم 4.8 میلیون و سونوگرافی و معاینه واریکوسل گرید1 بوده آیا بنظر شما برای درمان نیاز به عمل هست و اگر جواب مثبته بهترین روش چیه و شانس افزایش احتمال بارداری چنده؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۶ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      به نظر من IVF کنید

  • تصویر کاربر علی شنبه ۶ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 194 مشاهده پرسش
    یه برامدگی زیر آلتم دیدم که به نظرم چند ماه پیش نیوده و الان مشاهده کردم
    لطق کنیر نظر بدید که زگیل تناسلی هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۶ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیصی را مطرح کنم.

  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۶ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 168 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید
    حدود چن سالی هست که پوست ناحیه شرمگاه به صورت سفیده میشه و خارش اره حتی گاهی زخم میشه و ترک میخوره و خون میاد ازش.
    عکس هم فرستادم. ممنون میشم اگه راه حلی بهم بگید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۶ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک  پوست مراجعه کنید

  • تصویر کاربر مهناز جمعه ۵ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 317 مشاهده پرسش
    پسرم 4سالشه و درد آلت تناسلی درد داشت دیشب دکتر بردم آزمایش داد گفت خون دیده شده و سنو بردیم و گلبول قرمز زیاد یکم سنو رفتیم جواب این بود ک ضخامت خفیف جدار مثانه ور کف مثانه 55مشاهده شده. میخواستم بدونم مشکل خیلی حاد نیست؟و دکتر سفکسیم دادن واس 1ماهش و قرص ایمی پرامین 10 واس شب ادراری ک داره حالا نگران کلیه اش هستم با این دارو اکی میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۵ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      بله مشکل جدی ظاهرا ندارند و با دارو ها به احتمال زیاد برطرف می شود ولی بایستی تحت نظر باشند

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 592 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط