درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر مرتضی جمعه ۲۱ دی ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 143 مشاهده پرسش
    اندازه آلت تناسلی من کوتاه است و میخواستم بدونم آیا راهی برای درمانم هست که بتونم انجام بدم و این مشکل حل بشه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۱ دی ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      برای آشنایی با نحوه ی اندازه گیری سایز آلت و روش جراحی افزایش سایز آلت و همچنین عوارض و میزان اثربخشی آن به لینک زیر مراجعه کنید
      https://drjabbari.com/1954
  • تصویر کاربر مریم یکشنبه ۲۳ دی ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 233 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکتر محترم..من سه ماه گذشته پس از استفاده از ژیلت در ناحیه فرق باسنم دقیقا پیش ساکرومم..سه تا دانه کوچک به هم وصل و پیوسته حالت دیوارمانند داشتم که نه سوزش داشت نه خارش ..دکتر پوست با شک گفتند زگیل هست وبایک جلسه کرایو در طی دوروز ناپدیدشدند..خیلی نگرانم که باز در بیاد واکسن گارداسیل هم زدم..میخوام ازدواج کنم خیلی میترسم چکارکنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۳ دی ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      توصیه هایی که برای کنترل زگیل تناسلی و کاهش میزان عود و در بعضا ریشه کنی آن می شود:

      شعار ما: مراقب باشید ولی نگران نباشید

      • برای زدودن موهای ناحیه تناسلی به هیچ عنوان از تیغ و مواد موبر استفاده نکنید. بجای ان از ماشین های اصلاح سر با شماره نه چندان کم استفاده شود.
      • پرهیز از خانراندن ناحیه تناسلی
      • پرهیز از خشک کردن ناحیه تناسلی بصورت مالشی
      • عدم استفاده از لیف در ناحیه تناسلی
      • کاهش دفعات رابطه ی جنسی با همسر تا حذف کامل ضایعات
      • قطع رابطه ی جنسی غیر ایمن
      • استفاده از کاندوم در روابط جنسی
      • درمان همزمان هر دو شریک جنسی
      • معاینه ی دوره ای توسط خود بیمار و نیز پزشک با درشت نمایی و نور مناسب
      • درمان زودهنگام ضایعات جدید با روش های سریع الاثر مثل لیزر
      • تقویت سیستم ایمنی از طریق
        • عدم استعمال دخانیات
        • استفاده از سبزیجات و میوه جات تازه بویژه سیر تازه، چای سبز، لیموترش و میوه هایی که رنگدانه ی قرمز دارند.
        • استفاده از مکمل ها، ویتامین و آنتی اکسیدان ها
        • ورزش
        • کاهش استرس
      • تزریق واکسن گارداسیل برای افرا واجد الشرایط
  • تصویر کاربر جوانمرد یکشنبه ۲۳ دی ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 176 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و ادب خدمت جناب آقای دکتر جباری
    بنده 64 سال دارم چند سالی است که مشکل نعوظ دارم ( حدود 10 سال) .البته داروی فشار خون از حدود 30 سال قبل مصرف میکنم.دو بار نیز به خاطر توده ای در هر دو بیضه آن ها را در زمان های متفاوت عمل کردم( بیضه چپ حدود 12 سال پیش و بیضه راست دو سال پیش) .برای داشتن سکس چند سال است که قرص ویاگرا مصرف میکنم ولی عوارض گرفتگی بینی , سر درد, گر گرفتگی تپش قلب در خود احساس میکنم. بعضی وقتها نعوذ صبحگاهی دارم ولی بدون مصرف قرص اصلا نعوذی ندارم.
    سئوال بنده این است که با توجه به سن بنده چه روش درمان برای رفع مشکل نعوذ بنده وجود دارد.
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۳ دی ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      بجز ورزش و مصرف همان ویاگرا راه دیگری وجود ندارد

  • تصویر کاربر محسن یکشنبه ۲۳ دی ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 383 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید
    16سالمه بیضه چپم بزرگتره 4سالی میشه
    و درتماس بادستم انگار که یک توپ پره رگ هستش مشکلی وجود داره یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۳ دی ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیص یا درمانی را مطرح کنم. توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.

  • تصویر کاربر محمدفرهمند شنبه ۲۲ دی ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 284 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر . بخاطره زودانزالی ب دکتر مراجعه کردم تمام ازمایشات سالم بود و دوتا قرص برام داد یکیش پاروکستین سه ساعت قبل نزدیکی هست. سوالم اینه میتونم همراهه این قرص همزمان از کرم یا ژلی استفاده کنم؟؟ اگه میتونم یه ژل یا کرم قوی که عوارضی نداشته باشه معرفی کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۱ دی ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      بله می توانید
      کرم زایلاپی
    2. تصویر کاربر محمدفرهمند جمعه ۲۱ دی ۹۷( 7 سال پیش)
      دکتر جان الان فرمودین همراه قرص پاروکستین میتونم کرم زایلاپی استفاده کنم بنظرتون من که دچار زودانزالی شدم این دو همزمان میتونه انزالمو ب تاخیر بندازه؟؟؟ میتونم رابطه خوبی با همسرم داشته باشم؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۲ دی ۹۷( 7 سال پیش)

      به نظر من میتونه

    4. تصویر کاربر محمدفرهمند شنبه ۲۲ دی ۹۷( 7 سال پیش)
      بعد دکتر ب عنوان اخرین سوال اینکه زایلاپی شنید بی حسی برای اتاق عمله . ب نظرتون اگ استفاده کنم آلتو کامل بی حس نمیکنه؟؟ یعنی بعدش باعث نعوظ میشه ؟؟
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۲ دی ۹۷( 7 سال پیش)

      نبایستی زیاد بزنید

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 591 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط