درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر رامین شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 805 مشاهده پرسش
    سلام،۲۳ سالمه دو سالی هست که گاه به گاه:
    تکرر ادرار-تخلیه نشدن کامل-سوزش
    موقع ادرار کردن دارم. تو این مواقع بعضا ادرارم کدر هست. با توجه به شرایط کرونا که نمیتونم به پزشک مراجعه کنم، چه دارویی مصرف کنم؟
    پ.ن: داروی فیناستراید ۱ مصرف می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام

      دارو نیازی نیست. اب زیاد بنوشید 10 لیوان در روز. و استرس نداشته باشید

  • تصویر کاربر علیپور شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 589 مشاهده پرسش
    باعرض سلام
    من چند وقتی میشه که سوزش ادرار دارم و امروز لخته خون دیدم احساس فشار زیادی به پایین دلم دارم
    سالهی قبل هم ایجوری شدم با قرص چرک خشکن سفکسیم دکتر داد ۳ماه خوردم خوب شدم
    الان دوباره همون جوری شده به بچه هم شیر میدم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام
      چون بچه شیر می دهید هر دارویی نمی توانید بخورید پیشنهاد می کنم کپسول آموکسی سیلین 500 هر 8 ساعت برای یک هفته بخورید و آب زیاد بنوشید

  • تصویر کاربر zrebar شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 670 مشاهده پرسش
    من سن 32سال دارم الت تناسلی من در حالت بلند شده13ساتتیمتر هستش ایا مشکلی برای رابطه جنسی نیستش
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام
      خیر کاملا طبیعی است و مشکلی نیست

  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    سلام ما چند ماه پیش پسرمون رو ختنه کردیم الان پوست دور به کلاهک چسبیده و کلاهک کامل داخل هست احساس میکنم صبح ها هنگام نعوظ به حالت فشار است به نظر شما چکار باید کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام

      باید چسبندگی ها را برطرف و کلاهک را آزاد کرد

  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 562 مشاهده پرسش
    دکتر سلام. من تا حالا با کسی سکس از جلو نداشتمه. الان موقعیت پیش اومده و هیچ تجربه ای ندارم. مشکلی با بلند شدن الت و سفتی ندارم اما مطمعن هستم ک زود ارضا میشم و طبیعی هستش. و کلا من بدن داغی دارم کلا حس و حالم میدونم اوکی تو سکس. نمیدونم الان سیدنافیل ک گفتینو مصرف کنم یا پاردوکستین بود اسمش یادم رفت. من بدنم سالم هیچ دود هیچ مخدری نزدم و 25سالمه.تو خدمت مشکل واریکوسل داشتم ک دکتر گفت نمیخواد عمل کنی فعلا. و اینکه ی بار کاندوم از دوستم گرفتم ک اصلا هنگ کردم هم بلد نبودم بذارم هم اینکه ک خیلی ب زور میشد بره رو التم حس کردم کوچیکه. سایز بندی دارن کاندوم ها. ی کاندومی ک الت رو نخوابونه چون من تجربه نکردم نمیخوام یهو با این مشکل هم مواجه شم. من فقط مشکلم تاخیره و کاندوم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام

      کاندوم سایز بندی داره ولی اطلاع ندارم در ایران این سایز بندی هست یا خیر. بهتره در دفعات ابتدایی برای تاخیر اقدام خاصی نکنید.

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 588 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط