درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر مهسا دوشنبه ۱۹ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 273 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر.اینکه یه خانومی دفع کرده زگیل رو ولی شوهرش دفع نکرده حالا به هر دلیلی.و اون خانوم دوباره میگیره و شما میگید واکسن بزن.خب این واکسن که به سن خیلی ربط داره اثر گذاریش و اینکه قبل از شروع رابطه باشه و حتی چون 3 نوبت هست و به فاصله چند ماه و باید نوبت هاص کامل بشه تا اثر کنه و واقعا نمیشه مثلا 6 ماه به اقا بگی رابطه نداشته باش چون واقعا درک نمیکنن.اینا همه باعث میشه که ادم به این نتیجه برسه هیچ راه فراری از این ویروس واسه خانوم نیست که عمدتا‌ هم بیگناه هستن و از اقا گرفتن.سوالم اینه ایا واقعا ثابت شده که بدن خودش هیچ پادتنی تولید نمیکنه یا در حد فرضیه هست.نسبت به همون‌ویروس دفع شده منظورمه.و سوال بعدیم هم اینکه ایت ویروس تو محیط چند روز زنده میمونه؟گرفتاری شدیم بخدا
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۹ آذر ۹۷( 7 سال پیش)

      بدن پادتن تولید می کنه ولی به قدرت پادتن تولید شده در حد واکسن نیست. بدیهی است در علم هیچ چیزی 100 درصد نیست. معمولا حداکثر 2 هفته

  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۱۹ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 210 مشاهده پرسش
    سلام.اقای دکتر شما فرمودید که از پماد هیدروکورتیزون استفاده کنم میخواستم بدونم بعد استفاده از پماد بعد چند دقیقه با شامپو بچه بشویم و بعد از 4هفته کاملا خوب میشه.لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۹ آذر ۹۷( 7 سال پیش)

      پماد را هنگام خواب بزنید و تا صبح نشورید

  • تصویر کاربر شعبان دوشنبه ۱۹ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 295 مشاهده پرسش
    از‌حدود‌دو‌ماه‌‌پیش‌دردی‌در‌آلت‌تناسلی‌‌ایجاد‌شده
    بطوری‌که‌درحالت‌پر‌بودن‌ادرار‌وحجیم‌شدن‌،آلت
    شروع‌به‌درد‌می‌کندودر‌حالت‌تخلیه‌وکوچک‌شدن‌
    آلت‌‌درد‌منتفی‌میشود.‌PSAدرRange/--/۹می
    باشد.‌لطفا‌بفرمایید‌علت‌چیست؟؟متشکرم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۹ آذر ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      علت غالبا اسپاسم دریچه ی خروجی مثانه یا التهاب پروستات هست

  • تصویر کاربر Reza دوشنبه ۱۹ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 250 مشاهده پرسش
    دورود،من زگیل تناسلی دارم،با سرکه سیب رفتن الان چند روز میبنم یک دانه سفید روی زبانم هست میخواستم ببینم زگیل هست؟ایا نیاز هست ازمایش بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۹ آذر ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      با متخصص گوش و حلق و بینی مشورت کنید.

  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۹ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 331 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    اقای دکتر بنده جدیدا ازدواج کردم قبل از ازدواج رابطه جنسی نداشتم الان با همسرم 2 بار رابطه جنسی برقرار کردم که متاسفانه هنگام دخول نعوظ از دست میدم البته واسه اینکه زود ارضا میشم خیلی خودمو میگیرم و نوظ از دست میدم طوری ک خانومم واقعا عصبی میشه و‌زندگیم داره نابود میشه
    میشه راهنمایی کنید
    در ضمن 25 ساله هستم
    و قبل از ازدواج خود ارضایی میکردم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۹ آذر ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام زودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با درواروهایی مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت دائمی و روزانه یک عدد یا اینکه 6 ساعت قبل از نزدیکی)، می توان آن را کنترل کرد ولی تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود اسپری لیدوکائین 10درصد یا کرم زایلا-پی یکی از این داروهاست. 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید.

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 588 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط